ROMBOLA', ADAMO DOMENICO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 6.743
NA - Nord America 4.554
AS - Asia 1.539
AF - Africa 244
SA - Sud America 127
OC - Oceania 13
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 13.222
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.525
IT - Italia 2.761
GB - Regno Unito 1.541
CN - Cina 685
DE - Germania 574
VN - Vietnam 459
SE - Svezia 444
UA - Ucraina 377
FR - Francia 289
IN - India 261
IE - Irlanda 191
RU - Federazione Russa 182
ZA - Sudafrica 107
BR - Brasile 83
EE - Estonia 78
TG - Togo 61
BG - Bulgaria 46
CH - Svizzera 43
PT - Portogallo 41
SC - Seychelles 33
CL - Cile 31
GR - Grecia 28
JP - Giappone 28
ES - Italia 27
JO - Giordania 27
CA - Canada 24
SG - Singapore 24
NL - Olanda 23
CI - Costa d'Avorio 22
NG - Nigeria 20
BE - Belgio 18
FI - Finlandia 17
TR - Turchia 14
AU - Australia 10
PL - Polonia 9
CZ - Repubblica Ceca 8
RS - Serbia 8
UZ - Uzbekistan 8
AT - Austria 7
IR - Iran 7
MT - Malta 7
RO - Romania 7
HR - Croazia 5
LB - Libano 5
MX - Messico 5
AR - Argentina 4
MY - Malesia 4
AL - Albania 3
CO - Colombia 3
EC - Ecuador 3
HK - Hong Kong 3
ID - Indonesia 3
KR - Corea 3
MD - Moldavia 3
NZ - Nuova Zelanda 3
BD - Bangladesh 2
BO - Bolivia 2
CY - Cipro 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BY - Bielorussia 1
DK - Danimarca 1
EU - Europa 1
HU - Ungheria 1
IQ - Iraq 1
NO - Norvegia 1
PH - Filippine 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
SO - Somalia 1
Totale 13.222
Città #
Southend 1.417
Bologna 530
Chandler 498
Fairfield 489
Ashburn 387
Princeton 299
Wilmington 293
Woodbridge 239
Jacksonville 237
Houston 229
Dong Ket 201
Ann Arbor 189
Seattle 189
Dublin 185
Cambridge 170
Milan 137
Nanjing 134
Westminster 125
Padova 118
Berlin 97
Jinan 85
Shenyang 78
Saint Petersburg 76
Rome 67
Lomé 61
Cesena 58
Medford 53
Beijing 51
Mülheim 48
Sofia 46
Hebei 44
Florence 42
Parma 41
Nanchang 37
San Diego 36
Turin 36
Redwood City 35
Forlì 32
Dearborn 31
Mahé 29
Changsha 28
Amman 27
Boardman 27
Verona 27
Olalla 26
Tianjin 26
Bern 25
Napoli 23
Abidjan 22
Des Moines 22
Tokyo 22
Jiaxing 21
New York 21
Norwalk 21
Ravenna 21
Redmond 21
Abeokuta 20
Estoril 18
Haikou 18
Catania 17
Hangzhou 17
Dallas 16
Guangzhou 16
Rimini 16
Zhengzhou 16
Marche 15
Palermo 15
Reggio Emilia 15
Taiyuan 15
Bento Gonçalves 14
Helsinki 14
Los Angeles 14
Ottawa 14
Santiago 14
Bitonto 13
Ferrara 13
Washington 13
Brussels 12
Falls Church 12
Ningbo 12
Singapore 12
Taizhou 12
Arzano 11
Chicago 11
Naples 11
Paris 11
Seville 11
Argenta 10
Bremen 10
Faenza 10
Pisa 10
Poncarale 10
Solofra 10
San Venanzo 9
Sassari 9
Bagnacavallo 8
Kunming 8
Pune 8
Rozzano 8
São Paulo 8
Totale 8.085
Nome #
Efficace l’impiego di silicato di sodio e cloruro di calcio per ridurre lo spacco dei frutti 260
Effetti della cimatura in post-invaiatura in un vigneto biologico (Vitis vinifera L., cv Sangiovese) 246
Collezione in vitro di vitigni autoctoni della Calabria 236
Participatory Agroecology School System (PASS) 216
Prevenzione della clorosi ferrica dell’actinidia mediante tecniche sostenibili di gestione del suolo 192
1H NMR foodomics reveals that the biodynamic and the organic cultivation managements produce different grape berries (Vitis vinifera L. cv. Sangiovese) 174
Chemical and sensory characterisation of Sangiovese red wines: comparison between biodynamic and organic management 163
Albana di Romagna: aspetti enologici e sensoriali 162
Comparison of Sangiovese wines obtained from stabilized organic and biodynamic vineyard management systems 161
Adubação de manutenção em videiras cv. Bordô utilizando-se cinzas vegetais e esterco bovino em sistema orgânico 153
Gestione efficiente della chioma e dell’acqua per contrastare l’impatto del cambiamento climatico nella Viticoltura calabrese 153
Characterization of Berry Aromatic Profile of cv. Trebbiano Romagnolo Grapes and Effects of Intercropping with Salvia officinalis L 152
Effetti della degemmazione basale sulla produttività dei ceppi e sulla qualità dell'uva e del vino nella cv Albana 151
Evaluation of Soil and Canopy Management Strategies in Highly Sustainable Viticultural Systems.. 151
Iron deficiency induced changes in carbon fixation and leaf elemental composition of sugar beet (Beta vulgaris) plants 150
Iron nutrition of fruit tree crops 145
Blood-derived compounds can efficiently prevent iron deficiency in the grapevine 145
Potential use of winter green manure species for nitrogen recycling by ‘Niagara Rosada’ grapevines 143
Physiological responses of grapevines to biodynamic management 143
Interventi di cimatura tardiva per sincronizzare maturazione zuccherina e fenolica 141
Blood Meal-Based Compound. Good Choice as Iron Fertilizer for Organic Farming 140
La fertilizzazione delle drupacee 138
Silicio, alleato in vigneto per migliorare la qualità dell'uva 138
Organic acids metabolism in roots of grapevine rootstocks under severe iron deficiency 137
AVANÇOS NA PROPAGAÇÃO DA FIGUEIRA 135
An emerging problem affecting apple production: Neofusicoccum parvum. Aureobasidium pullulans L1 and L8 strains as an alternative control strategy 134
Characterization of apple cultivar susceptibility to Neofusicoccum parvum Brazilian strains 132
O cultivo da macieira na Itália: porta-enxertos, cultivares, adubação e irrigação 129
Postveraison shoot trimming reduces cluster compactness without compromising fruit quality attributes in organically grown sangiovese grapevines 128
Gestione del suolo e della chioma in sistemi viticoli altamente sostenibili. 127
Effects of intercropping medicinal and aromatic plants (MAPs) on grapevine cv. Sangiovese berry volatile compounds 122
Physiological and Enological Implications of Postveraison Trimming in an Organically-Managed Vineyard (cv. Sangiovese) 118
Influence of canopy-applied chitosan on the composition of organic cv. Sangiovese and Cabernet Sauvignon berries and wines 116
Clorosi ferrica della vite: un problema, diverse soluzioni 116
Glyphosate impacts on polyphenolic composition in grapevine (Vitis vinifera L.) berries and wine 113
An environmentally sustainable approach for the management of Phaeoacremonium minimum, the main agent of wood diseases in Actinidia deliciosa 113
Anomalie della maturazione delle uve in Emilia Romagna 112
Influenza della cultivar sulla composizione chimica e sul valore nutrizionale del gheriglio di noce (Juglans nigra L.) in coltura biologica. 110
Characterization of VOCs Emitted by Foliage of Grapevine cv. Isabella for Prospecting Innovative Cropping Systems 110
Effects of late defoliations on chemical and sensory characteristics of cv. Uva Longanesi Wines 109
Ambiente e viticoltura, un binomio vincente 108
Clorosi ferrica: suscettibilità del portinnesto, prevenzione e cura 107
Avances sobre la nutrición y fertilización del peral en la fruticultura sostenible 107
Strategie sostenibili per il controllo della clorosi ferrica in specie arboree da frutto 106
Bio e biodinamico: un test sulle uve Sangiovese 106
Elaborazione di indici per la diagnostica fogliare su vite (Vitis vinifera L.) cv Sangiovese nella zona DOC Colli di Faenza. 105
Physiological responses in roots of the grapevine rootstock 140 Ruggeri subjected to Fe deficiency and Fe-heme nutrition 105
Effects of the rate of nutrients by fertigation and broadcast application in Gala and Fuji apple 104
Phytosiderophores released by graminaceous species promote 59 Fe uptake in citrus 103
Monitoring of compositional changes during berry ripening in grape seed extracts of cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.) 103
La clorosi ferrica del pero: influenza di diverse strategie di controllo sulla produttività degli alberi e la qualità dei frutti 102
Non-destructive assessment of highbush blueberry fruit maturity parameters and anthocyanins by using a visible/ near infrared (Vis/NIR) spectroscopy device: A preliminary approach 102
Evaluation of innovative strategies in vineyard and cellar to mitigate the climate change effects – VINSACLIMA 102
Atti del Convegno Nazionale "La nutrizione delle colture da frutto" 101
Assessment of technological maturity parameters and anthocyanins in berries of cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.) by a portable vis/NIR device 101
Risposta vegeto-produttiva di viti Sangiovese in terreno lavorato ed inerbito. 100
A foodomics approach through the HR 1H-NMR to evaluate the differences between organic and biodynamic grape berry 100
Cimatura tardiva per ridurre le rese e ritardare la maturazione 100
Sustainable strategies to prevent iron deficiency, improve yield and berry composition in blueberry (Vaccinium spp.) 100
Clorosi ferrica, riconoscerla per prevenirla 99
Il calcio è l'elemento chiave per la conservazione dei frutti 99
Le tecniche colturali rispettose dell'ambiente 99
Influence of fertilisation systems on the mechanical damage of apples 99
Changes on the Iron Deficiency Response Mechanisms of Grapevine with Sustainable Strategies for Iron Chlorosis Prevention 98
Nitrogen nutrition influences some biochemical responses to iron deficiency in tolerant and sensitive genotypes of Vitis 96
Modular sito-specific grassing as an agroecological strategy in viticultural systems 96
Relationship between sensory and NIR spectroscopy in consumer preference of table grape (cv Italia) 94
In vitro antioxidative and binding properties of phenolics in traditional, citrus and exotic fruits 92
Mineral and vegetable oils as effective dormancy release agents for sustainable viticulture in a sub-tropical region 92
Evaluation of sustainable management techniques for preventing iron chlorosis in the grapevine 91
A fruticultura na Região da Emilia Romanha – Itália 89
La clorosi ferrica: dalla soluzione sintetica a quella naturale 88
Valutazione di innovative strategie di adattamento in vigneto e in cantina al mutato contesto climatico 88
Diagnosis and remediation of Fe deficiency in perennial fruit crops 87
null 87
Improvement of Grapevine Iron Nutrition by a Bovine Blood-Derived Compound 86
Changes in organic compounds secreted by roots in two Poaceae species (Hordeum vulgare and Polypogon monspenliensis) subjected to iron deficiency 85
Nutrient management at the rhizosphere through intercropping 84
Effetti produttivi ed implicazioni fisiologiche della cimatura tardiva reiterata su viti di Sangiovese allevate a cordone speronato: uno studio quadriennale. 84
Nutrição e manejo do solo em fruteiras de caroço em regiões de clima temperado [Nutrition and soil management in stone fruit trees in temperate regions] 84
Effetto di interventi al terreno diretti al contenimento di forme croniche di deperimento del legno in actinidia. 83
Prime esperienze sulle varietà Barbera, Syrah e Merlot allevate a COMBI: aspetti agronomici e suscettibilità alla meccanizzazione integrale 83
Qualitative discrimination between organic and biodynamic Sangiovese red wines using droplet evaporation approach 83
Come gestire il vigneto con il metodo biologico 81
A molecular perspective on starch metabolism in woody tissues 81
Evaluation of Fe-heme applications or intercropping for preventing iron deficiency in blueberry 81
Utilizzo di ferro complessato da molecole miche in viti ferro-carenti 81
Interventi biologici al terreno per il contenimento di forme croniche di deperimento del legno in actinidia 79
Identification of two novel phytosiderophores secreted by perennial grasses 79
Comportamento de alguns clones de Gala e Fuji em Ferrara, Região da Emilia Romagna- Itália 77
Valutazione di Sistemi AgroEcologici e Tutela della Biodiversità 77
Vigneto, gli effetti della cimatura tardiva 76
Health-promoting effects of ethylene treated kiwifruit “Hayward” from conventional and organic crops in rats fed atherogenic diet. 76
DROPLET EVAPORATION METHOD AS AN APPROACH TO QUALITY ANALYSIS OF ORGANIC AND BIODYNAMIC WINE SAMPLES FROM A LONG-TERM ITALIAN FIELD TRIAL 76
Root-Secreted Coumarins and the Microbiota Interact to Improve Iron Nutrition in Arabidopsis 76
Physiological and biochemical responses of the iron chlorosis tolerant grapevine rootstock 140 Ruggeri to iron deficiency and bicarbonate 74
Root exudates of grasses improve Fe uptake in a citrus rootstock sensitive to Fe-deficiency 73
FERTILIZACION Y DIAGNOSIS DEL ESTADO NUTRICIONAL DE LAS ESPECIES FRUTALES 73
I microelementi in frutticoltura: identificazione e cura delle carenze 72
Overcoming Iron Deficiency Chlorosis in Citrus through Intercropping with Perennial Grass Species 72
Totale 11.346
Categoria #
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selected - selezionate 0
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Totale 32.174


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.835 603 116 52 156 239 238 276 346 353 180 120 156
2020/20212.403 385 119 64 103 58 145 90 192 361 134 131 621
2021/20222.639 191 147 155 212 244 157 122 191 202 200 404 414
2022/20232.930 293 366 148 295 200 175 185 166 540 98 288 176
2023/20241.316 57 154 152 106 131 182 105 112 32 85 111 89
2024/202530 30 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 13.619