COCCI, EMILIANO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 1.793
NA - Nord America 1.452
AS - Asia 588
AF - Africa 124
OC - Oceania 6
SA - Sud America 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 3.968
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.448
GB - Regno Unito 488
IT - Italia 483
CN - Cina 256
DE - Germania 201
UA - Ucraina 166
VN - Vietnam 147
SE - Svezia 124
IN - India 88
IE - Irlanda 74
FR - Francia 72
RU - Federazione Russa 56
CI - Costa d'Avorio 45
SG - Singapore 41
EE - Estonia 40
ZA - Sudafrica 35
TG - Togo 29
JO - Giordania 28
NL - Olanda 14
BE - Belgio 13
CH - Svizzera 13
SC - Seychelles 11
BG - Bulgaria 9
AT - Austria 7
RO - Romania 7
AU - Australia 6
ES - Italia 6
LB - Libano 6
MY - Malesia 5
PL - Polonia 5
FI - Finlandia 4
NG - Nigeria 4
PK - Pakistan 4
CA - Canada 3
HR - Croazia 3
IR - Iran 3
RS - Serbia 3
CL - Cile 2
GR - Grecia 2
ID - Indonesia 2
JP - Giappone 2
KZ - Kazakistan 2
TH - Thailandia 2
UZ - Uzbekistan 2
A1 - Anonimo 1
BO - Bolivia 1
BR - Brasile 1
CR - Costa Rica 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DK - Danimarca 1
PT - Portogallo 1
Totale 3.968
Città #
Southend 434
Ashburn 120
Chandler 119
Fairfield 118
Jacksonville 116
Ann Arbor 102
Princeton 102
Wilmington 94
Seattle 76
Dublin 74
Woodbridge 70
Houston 68
Dong Ket 63
Nanjing 50
Cambridge 48
Padova 46
Abidjan 45
Westminster 45
Singapore 35
Rome 34
Milan 31
Berlin 29
Jinan 29
Lomé 29
Amman 28
Medford 26
Mülheim 23
Changsha 22
Shenyang 21
Saint Petersburg 20
Bologna 17
Nanchang 17
Turin 15
Beijing 13
Brussels 13
Cesena 13
Hebei 13
Des Moines 12
Zhengzhou 12
Bern 11
Boardman 11
Mahé 11
Tianjin 11
Haikou 9
Jiaxing 9
Olalla 9
Sofia 9
Bari 8
Taiyuan 8
Catania 7
Dearborn 7
Hyderabad 7
San Diego 7
Campobasso 6
Filottrano 6
Meppel 6
Palermo 6
Santa Clara 6
Taizhou 6
Joure 5
Norwalk 5
Redwood City 5
Serdang 5
Verona 5
Vobarno 5
Warsaw 5
Abeokuta 4
Acerra 4
Fremont 4
Guangzhou 4
Helsinki 4
Lahore 4
Lanzhou 4
Los Angeles 4
Madrid 4
Naples 4
Paris 4
Pescara 4
Pisa 4
Solopaca 4
Torino 4
Cetraro 3
Desio 3
Duncan 3
Florence 3
Fuzhou 3
Hangzhou 3
Lagonegro 3
Las Vegas 3
Ningbo 3
Provo 3
Reggio Emilia 3
San Venanzo 3
Udine 3
Villach 3
Washington 3
Wenatchee 3
Agropoli 2
Alba 2
Almaty 2
Totale 2.551
Nome #
Caratteristiche reologiche di impasti e pane ottenuti con aggiunta di zenzero (Zingiber officinale Roscoe) 170
Effetti del trattamento con 1-Metilciclopropene associato all’utilizzo di atmosfere modifi cate sulla stabilità della vitamina C in fette di kiwifruit 167
Changes in nutritional properties of minimally processed apples during storage 152
Evaluation Of Antioxidant, Rheological And Sensorial Properties Of Wheat Flour Dough And Bread Containing Ginger Powder 134
A novel fluorescence microscopy approach to estimate quality loss of stored fruit fillings as a result of browning 128
Proprietà antiossidanti e nutrizionali di pane con farina di grano saraceno 125
Evoluzione dell’attività antiossidante degli alimenti durante la trasformazione. Il ruolo della temperatura 124
Salagione a vuoto pulsato di carne suina: strategie di depurazione per il riutilizzo di salamoie esauste 122
Determination of the CO2 mass diffusivity of egg components by finite element model inversion 120
Caratterizzazione e valorizzazione tecnologica di antiche varietà di melo autoctone dell'Emilia Romagna: studio sulle proprietà funzionali di trasformati essiccati 116
Effect of 1-MCP treatment and N2O MAP on physiological and quality changes of fresh-cut pineapple 108
Effect of ginger powder addition on the rheological, sensorial and antioxidant properties of wheat flour dough and bread. 99
Caratterizzazione di farine di grano saraceno (Fagopyrum spp.) di origine commerciale 99
Studio per la messa a punto di nuove formulazioni per la produzione di tipologie di pane arricchito 95
The potential role of isothermal calorimetry in studies of the stability of fresh-cut fruits 94
Food Preparation with mushrooms and making process 92
Modified atmosphere packaging of hen table eggs: Effects on functional properties of albumen 90
CO2 diffusivity, on shell hen's egg and effect on the quality of its constituents. 90
Spaghetti cooking by microwave oven: Cooking kinetics and product quality 89
Effect of drying conditions on bioactive compounds and antioxidant activity of broccoli (Brassica oleracea L.) 89
CHANGES IN ANTIOXIDANT ACTIVITY AND CHEMICAL COMPOSITION OF APPLE FILLLINGS AFTER THERMAL PROCESSING AND 6-MONTH STORAGE 87
Fenomeni di trasporto di massa durante la disidratazione osmotica di actinidia (Actinidia Chinensis Cv. Hort16A) 85
Influence of processing and storage on the antioxidant activity of apple derivatives 84
Influenza delle operazioni di preparazione sulle proprietà funzionali di frutta di IV gamma 83
contenuto in acrilammide e caratteristiche qualitative di patate fritte in differenti friggitrici 82
Response of Pink Lady (R) apples to post-harvest application of 1-methylcyclopropene as a function of applied dose, maturity at harvest, storage time and controlled atmosphere storage 81
Effetto del trattamento con 1-MCP e del MAP con N2O sulle caratteristiche qualitative di ananas di IV gamma 79
Influenza della temperatura sull’evoluzione dell’attività antiossidante di vegetali durante la trasformazione 78
Modified atmosphere packaging for the improvement of shell egg maintenance 78
Physico-chemical and rheological changes of fruit purees during storage 74
CO2 MAP for the improvement of shell egg quality 74
Effects of non-conventional MAP and 1-MCP treatment on vitamin C maintenance of MP kiwifruit 70
Case-studies of post-harvest treatments with 1-MCP on whole and fresh-cut fruits 70
EFFECTS OF NON-CONVENTIONAL MAP AND 1-MCP TREATMENT ON QUALITY MAINTENANCE OF MP KIWIFRUIT 70
Effetto di differenti atmosfere protettive su alcune caratteristiche qualitative e tecnologiche di albume d’uovo 69
CO2 MAP for the improvement of physico-chemical and technological properties of shell egg albumen 68
Isothermal calorimetry approach for the study of fresh-cut fruit stability 66
Influence of processing and composition on the antioxidant activity of preserves from marginal apple varieties 63
Influence of minimal processing on the functional properties of fresh-cut fruit 62
Innovative packaging system for shell eggs storage: effects on egg quality traits and microbial loads 58
Influence of antioxidant dipping treatment and modified atmosphere packaging on nutrient retention in fresh-cut apples 57
Quality and antioxidant property of bread containing different amount of buckwheat flour 55
Confezionamento in atmosfera protettiva di uova fresche con guscio 50
Influence of ripening stage on quality parameters and metabolic behaviour of fresh-cut kiwifruit slices during accelerated storage 48
Physical chemical and nutritional characterization of steam coke broccoli 44
Totale 4.038
Categoria #
all - tutte 9.320
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 9.320


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020677 0 30 21 66 60 73 81 96 77 60 33 80
2020/2021710 124 33 16 30 13 40 24 48 88 47 38 209
2021/2022683 39 51 40 47 77 43 21 55 24 23 131 132
2022/2023850 86 104 40 81 52 67 19 50 205 33 63 50
2023/2024355 11 50 25 53 38 33 35 26 9 22 24 29
2024/202574 25 49 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 4.038