COCCI, EMILIANO

COCCI, EMILIANO  

CIRI AGROALIMENTARE  

Cocci.E; Emiliano Cocci; E.COCCI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 45 (tempo di esecuzione: 0.06 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
A novel fluorescence microscopy approach to estimate quality loss of stored fruit fillings as a result of browning Cropotova, Janna; Tylewicz, Urszula; Cocci, Emiliano; Romani, Santina; Dalla Rosa, Marco 2016-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
CHANGES IN ANTIOXIDANT ACTIVITY AND CHEMICAL COMPOSITION OF APPLE FILLLINGS AFTER THERMAL PROCESSING AND 6-MONTH STORAGE Janna CROPOTOVA, Urszula TYLEWICZ, Emiliano COCCI, Santina ROMANI, Marco DALLA ROSA 2015-01-01 JOURNAL ON PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Response of Pink Lady (R) apples to post-harvest application of 1-methylcyclopropene as a function of applied dose, maturity at harvest, storage time and controlled atmosphere storage Emiliano Cocci; Giampiero Sacchetti; Pietro Rocculi; Marco Dalla Rosa 2014-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Caratterizzazione di farine di grano saraceno (Fagopyrum spp.) di origine commerciale Balestra F.; Cocci E.; Romani S.; Pinnavaia G.G. 2013-01-01 - Associazione Italiana di Scienza e Tecnologia dei Cereali 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Food Preparation with mushrooms and making process Dalla Rosa, Marco; Balestra, Federica; Cocci, Emiliano; BRUGNARA, Andrea; OREFICE, Gianni Rosario 2013-01-01 - - 6.01 Brevetto -
Influence of ripening stage on quality parameters and metabolic behaviour of fresh-cut kiwifruit slices during accelerated storage Tappi S.; Tylewicz U.; Cocci E.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Rocculi P. 2013-01-01 JOURNAL ON PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Innovative packaging system for shell eggs storage: effects on egg quality traits and microbial loads P. ROCCULI; F. SIRRI; E. COCCI; S. ROMANI; F. PASQUALI; A. MELUZZI 2013-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
The potential role of isothermal calorimetry in studies of the stability of fresh-cut fruits P. Rocculi; V. Panarese; U. Tylewicz; P. Santagapita; E. Cocci; F. Gómez Galindo; S. Romani; M. D...alla Rosa 2012-01-01 LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE - 1.01 Articolo in rivista -
CO2 diffusivity, on shell hen's egg and effect on the quality of its constituents. Rocculi P.; Cocci E.; Cevoli C.; Fabbri A.; Romani S.; Dalla Rosa M. 2011-01-01 - sine nomine 4.02 Riassunto (Abstract) -
Determination of the CO2 mass diffusivity of egg components by finite element model inversion Fabbri A; Cevoli C; Cocci E; Rocculi P 2011-01-01 FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Evaluation Of Antioxidant, Rheological And Sensorial Properties Of Wheat Flour Dough And Bread Containing Ginger Powder F. Balestra; E. Cocci; G. Pinnavaia; S. Romani 2011-01-01 LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE - 1.01 Articolo in rivista -
Isothermal calorimetry approach for the study of fresh-cut fruit stability Rocculi P.; Panarese V.; Tylewicz U.; Santagapita P.; Cocci E.; Gόmez Galindo F.; Romani S.; Dall...a Rosa M. 2011-01-01 - sine nomine 4.02 Riassunto (Abstract) -
Modified atmosphere packaging of hen table eggs: Effects on functional properties of albumen P. Rocculi; E. Cocci; F. Sirri; C. Cevoli; S. Romani; M. Dalla Rosa 2011-01-01 POULTRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Physical chemical and nutritional characterization of steam coke broccoli Tylewicz U.; Castro-Giráldez M.; Cocci E.; Fito P.J.; Dalla Rosa M. 2011-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Physico-chemical and rheological changes of fruit purees during storage F. Balestra; E. Cocci; G. Marsilio; M. Dalla Rosa 2011-01-01 PROCEDIA FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Proprietà antiossidanti e nutrizionali di pane con farina di grano saraceno Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S. 2011-01-01 - AISTEC 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Quality and antioxidant property of bread containing different amount of buckwheat flour Cocci E.; Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Romani S.; Dalla Rosa M. 2011-01-01 - sine nomine 4.02 Riassunto (Abstract) -
Studio per la messa a punto di nuove formulazioni per la produzione di tipologie di pane arricchito Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S. 2011-01-01 - AISTEC 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Caratteristiche reologiche di impasti e pane ottenuti con aggiunta di zenzero (Zingiber officinale Roscoe) Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Cocci E.; Romani S. 2010-01-01 - M. Grassi, R. Lapasin 4.01 Contributo in Atti di convegno -
CO2 MAP for the improvement of shell egg quality P.Rocculi; E. Cocci; S. Romani; M.Dalla Rosa 2010-01-01 - IUFOST-SAAFoST 4.02 Riassunto (Abstract) -