COCCI, EMILIANO
COCCI, EMILIANO
CIRI AGROALIMENTARE
Cocci.E; Emiliano Cocci; E.COCCI
A novel fluorescence microscopy approach to estimate quality loss of stored fruit fillings as a result of browning
2016 Cropotova, Janna; Tylewicz, Urszula; Cocci, Emiliano; Romani, Santina; Dalla Rosa, Marco
Caratteristiche reologiche di impasti e pane ottenuti con aggiunta di zenzero (Zingiber officinale Roscoe)
2010 Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Cocci E.; Romani S.
Caratterizzazione di farine di grano saraceno (Fagopyrum spp.) di origine commerciale
2013 Balestra F.; Cocci E.; Romani S.; Pinnavaia G.G.
Caratterizzazione e valorizzazione tecnologica di antiche varietà di melo autoctone dell'Emilia Romagna: studio sulle proprietà funzionali di trasformati essiccati
2004 Sacchetti G.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Mastrocola D.
Case-studies of post-harvest treatments with 1-MCP on whole and fresh-cut fruits
2009 Dalla Rosa M.; Cocci E.; Rocculi P.; Romani S.
CHANGES IN ANTIOXIDANT ACTIVITY AND CHEMICAL COMPOSITION OF APPLE FILLLINGS AFTER THERMAL PROCESSING AND 6-MONTH STORAGE
2015 Janna CROPOTOVA, Urszula TYLEWICZ, Emiliano COCCI, Santina ROMANI, Marco DALLA ROSA
Changes in nutritional properties of minimally processed apples during storage
2006 Cocci E.; Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.
CO2 diffusivity, on shell hen's egg and effect on the quality of its constituents.
2011 Rocculi P.; Cocci E.; Cevoli C.; Fabbri A.; Romani S.; Dalla Rosa M.
CO2 MAP for the improvement of physico-chemical and technological properties of shell egg albumen
2009 Rocculi P.; Cocci E.; Sirri F.; Dalla Rosa M.
CO2 MAP for the improvement of shell egg quality
2010 P.Rocculi; E. Cocci; S. Romani; M.Dalla Rosa
Confezionamento in atmosfera protettiva di uova fresche con guscio
2008 Rocculi P.; Tylewicz U.; Cocci E.; Romani S.
contenuto in acrilammide e caratteristiche qualitative di patate fritte in differenti friggitrici
2006 S.Romani; A.Gasparri; M.Bacchiocca; E.Cocci; P.Rocculi; M.Dalla Rosa
Determination of the CO2 mass diffusivity of egg components by finite element model inversion
2011 Fabbri A; Cevoli C; Cocci E; Rocculi P
Effect of 1-MCP treatment and N2O MAP on physiological and quality changes of fresh-cut pineapple
2009 P. Rocculi; E. Cocci; S. Romani; G. Sacchetti; M. Dalla Rosa
Effect of drying conditions on bioactive compounds and antioxidant activity of broccoli (Brassica oleracea L.)
2006 Vlatka Mrkic; Emiliano Cocci; Marco Dalla Rosa; Giampiero Sacchetti
Effect of ginger powder addition on the rheological, sensorial and antioxidant properties of wheat flour dough and bread.
2010 Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S.; Dalla Rosa M.
EFFECTS OF NON-CONVENTIONAL MAP AND 1-MCP TREATMENT ON QUALITY MAINTENANCE OF MP KIWIFRUIT
2006 E. COCCI; P. ROCCULI; S. ROMANI; M. DALLA ROSA
Effects of non-conventional MAP and 1-MCP treatment on vitamin C maintenance of MP kiwifruit
2006 COCCI E.; ROCCULI P.; ROMANI S.; DALLA ROSA M.
Effetti del trattamento con 1-Metilciclopropene associato all’utilizzo di atmosfere modifi cate sulla stabilità della vitamina C in fette di kiwifruit
2009 E. Cocci; P. Rocculi; S. Romani; M. Bacchiocca; M. Dalla Rosa
Effetto del trattamento con 1-MCP e del MAP con N2O sulle caratteristiche qualitative di ananas di IV gamma
2010 P. Rocculi; E. Cocci; U. Tylewicz; S. Romani; M. Dalla Rosa
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
A novel fluorescence microscopy approach to estimate quality loss of stored fruit fillings as a result of browning | Cropotova, Janna; Tylewicz, Urszula; Cocci, Emiliano; Romani, Santina; Dalla Rosa, Marco | 2016-01-01 | FOOD CHEMISTRY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Caratteristiche reologiche di impasti e pane ottenuti con aggiunta di zenzero (Zingiber officinale Roscoe) | Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Cocci E.; Romani S. | 2010-01-01 | - | M. Grassi, R. Lapasin | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Caratterizzazione di farine di grano saraceno (Fagopyrum spp.) di origine commerciale | Balestra F.; Cocci E.; Romani S.; Pinnavaia G.G. | 2013-01-01 | - | Associazione Italiana di Scienza e Tecnologia dei Cereali | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Caratterizzazione e valorizzazione tecnologica di antiche varietà di melo autoctone dell'Emilia Romagna: studio sulle proprietà funzionali di trasformati essiccati | Sacchetti G.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Mastrocola D. | 2004-01-01 | - | Chiriotti Editori | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Case-studies of post-harvest treatments with 1-MCP on whole and fresh-cut fruits | Dalla Rosa M.; Cocci E.; Rocculi P.; Romani S. | 2009-01-01 | PTEP. PROCESNA TEHNIKA I ENERGETIKA U POLJOPRIVREDI | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
CHANGES IN ANTIOXIDANT ACTIVITY AND CHEMICAL COMPOSITION OF APPLE FILLLINGS AFTER THERMAL PROCESSING AND 6-MONTH STORAGE | Janna CROPOTOVA, Urszula TYLEWICZ, Emiliano COCCI, Santina ROMANI, Marco DALLA ROSA | 2015-01-01 | JOURNAL ON PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Changes in nutritional properties of minimally processed apples during storage | Cocci E.; Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2006-01-01 | POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
CO2 diffusivity, on shell hen's egg and effect on the quality of its constituents. | Rocculi P.; Cocci E.; Cevoli C.; Fabbri A.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2011-01-01 | - | sine nomine | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
CO2 MAP for the improvement of physico-chemical and technological properties of shell egg albumen | Rocculi P.; Cocci E.; Sirri F.; Dalla Rosa M. | 2009-01-01 | - | s. n. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
CO2 MAP for the improvement of shell egg quality | P.Rocculi; E. Cocci; S. Romani; M.Dalla Rosa | 2010-01-01 | - | IUFOST-SAAFoST | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Confezionamento in atmosfera protettiva di uova fresche con guscio | Rocculi P.; Tylewicz U.; Cocci E.; Romani S. | 2008-01-01 | INDUSTRIE ALIMENTARI | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
contenuto in acrilammide e caratteristiche qualitative di patate fritte in differenti friggitrici | S.Romani; A.Gasparri; M.Bacchiocca; E.Cocci; P.Rocculi; M.Dalla Rosa | 2006-01-01 | INDUSTRIE ALIMENTARI | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Determination of the CO2 mass diffusivity of egg components by finite element model inversion | Fabbri A; Cevoli C; Cocci E; Rocculi P | 2011-01-01 | FOOD RESEARCH INTERNATIONAL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effect of 1-MCP treatment and N2O MAP on physiological and quality changes of fresh-cut pineapple | P. Rocculi; E. Cocci; S. Romani; G. Sacchetti; M. Dalla Rosa | 2009-01-01 | POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effect of drying conditions on bioactive compounds and antioxidant activity of broccoli (Brassica oleracea L.) | Vlatka Mrkic; Emiliano Cocci; Marco Dalla Rosa; Giampiero Sacchetti | 2006-01-01 | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effect of ginger powder addition on the rheological, sensorial and antioxidant properties of wheat flour dough and bread. | Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2010-01-01 | - | IUFOST-SAAFoST | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
EFFECTS OF NON-CONVENTIONAL MAP AND 1-MCP TREATMENT ON QUALITY MAINTENANCE OF MP KIWIFRUIT | E. COCCI; P. ROCCULI; S. ROMANI; M. DALLA ROSA | 2006-01-01 | - | sine nomine | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effects of non-conventional MAP and 1-MCP treatment on vitamin C maintenance of MP kiwifruit | COCCI E.; ROCCULI P.; ROMANI S.; DALLA ROSA M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effetti del trattamento con 1-Metilciclopropene associato all’utilizzo di atmosfere modifi cate sulla stabilità della vitamina C in fette di kiwifruit | E. Cocci; P. Rocculi; S. Romani; M. Bacchiocca; M. Dalla Rosa | 2009-01-01 | - | Centro Universitario Bertinoro | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effetto del trattamento con 1-MCP e del MAP con N2O sulle caratteristiche qualitative di ananas di IV gamma | P. Rocculi; E. Cocci; U. Tylewicz; S. Romani; M. Dalla Rosa | 2010-01-01 | - | CHIRIOTTI EDITORI S.A.S. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |