GORI, ALESSANDRO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.693
EU - Europa 1.631
AS - Asia 1.297
AF - Africa 126
SA - Sud America 74
OC - Oceania 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 4.824
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.676
IT - Italia 463
SG - Singapore 414
GB - Regno Unito 394
CN - Cina 353
VN - Vietnam 313
DE - Germania 205
SE - Svezia 118
RU - Federazione Russa 90
UA - Ucraina 88
HK - Hong Kong 81
FR - Francia 75
IN - India 72
IE - Irlanda 58
NL - Olanda 55
BR - Brasile 48
TG - Togo 46
ZA - Sudafrica 32
EE - Estonia 26
JP - Giappone 21
CI - Costa d'Avorio 19
CA - Canada 14
NG - Nigeria 14
AR - Argentina 10
MY - Malesia 10
SC - Seychelles 10
ES - Italia 9
PL - Polonia 9
FI - Finlandia 8
RO - Romania 8
TR - Turchia 8
EC - Ecuador 7
BE - Belgio 6
AT - Austria 5
BD - Bangladesh 5
AL - Albania 4
CL - Cile 4
GR - Grecia 4
LB - Libano 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
CH - Svizzera 3
CO - Colombia 3
EG - Egitto 3
ID - Indonesia 3
IL - Israele 3
IQ - Iraq 2
IR - Iran 2
JO - Giordania 2
MA - Marocco 2
MX - Messico 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AU - Australia 1
CZ - Repubblica Ceca 1
NZ - Nuova Zelanda 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PE - Perù 1
PY - Paraguay 1
RS - Serbia 1
SM - San Marino 1
Totale 4.824
Città #
Southend 359
Singapore 275
Chandler 191
Ashburn 175
Fairfield 145
Santa Clara 138
Dong Ket 108
Princeton 82
Hong Kong 80
Wilmington 74
Jacksonville 73
Beijing 65
Dublin 58
Houston 58
Woodbridge 57
Seattle 55
Lomé 46
Cambridge 41
Turin 40
Boardman 38
Padova 38
Ann Arbor 37
Nanjing 37
Westminster 35
Rome 30
Milan 29
Bremen 26
Hanoi 26
Los Angeles 26
Berlin 24
Saint Petersburg 21
Shenyang 21
Tokyo 21
Abidjan 19
Ho Chi Minh City 19
Jinan 19
Bologna 18
Hebei 18
Medford 17
Buffalo 15
Changsha 15
Mülheim 15
Abeokuta 13
Redondo Beach 13
Nanchang 12
Naples 12
Frankfurt am Main 11
Tianjin 11
Hefei 10
Modena 10
Zhengzhou 10
Dallas 9
Salerno 9
Bari 8
Guangzhou 8
Hangzhou 8
Helsinki 8
London 8
Olalla 8
San Diego 8
São Paulo 8
Falkenstein 7
Fuzhou 7
Kajang 7
San Venanzo 7
Washington 7
Yubileyny 7
Dearborn 6
Florence 6
Jiaxing 6
Kunming 6
Mahé 6
Munich 6
Ravenna 6
San Francisco 6
Boston 5
Bühl 5
Chicago 5
Falls Church 5
Norwalk 5
Parma 5
Stockholm 5
Toronto 5
Udine 5
Wuhan 5
Cagliari 4
Cluj-Napoca 4
Da Nang 4
Des Moines 4
Johannesburg 4
Lanzhou 4
Montreal 4
New York 4
Noicattaro 4
Taiyuan 4
Tirana 4
Trieste 4
Warsaw 4
Brooklyn 3
Brussels 3
Totale 3.066
Nome #
Obesità infiammazione e appetito. Ruolo dell’olio extravergine d’oliva (VOO). 280
A rapid method to discriminate season of production and feeding regimen of butters based on infrared spectroscopy and artificial neural networks 198
La Composizione in acidi Grassi in campioni di formaggio Parmigiano Reggiano, con particolare riferimento agli isomeri trans (TFA) 176
Prediction of seasonal variation of butters by computing the fatty acids composition with artificial neural networks 171
A simplified method for HPLC-MS analysis of sterols in vegetable oil 170
Estimation of the main compositional features of grated Parmigiano Reggiano cheese by a simple capacitive technique 170
Ricerche sulla composizione in acidi grassi del burro prodotto in emilia: risultati di una ricerca biennale 166
Virgin olive oil in preventive medicine: from legend to epigenetics 156
Classification of Pecorino cheeses using electronic nose combined with artificial neural network and comparison with GC–MS analysis of volatile compounds 155
Quality parameter assessment of grated Parmigiano–Reggiano cheese by waveguide spectroscopy 149
Combinazione di metodi spettroscopici e chemiometrici per determinare la conformità al disciplinare di formaggi grattugiati DOP del parmigiano reggiano 148
Colesterolo e fitosteroli. Ruolo dell’olio extravergine d’oliva 144
Bioactive lipids in butter chain production from the Parmigiano Reggiano cheese area 142
Bioactive lipids in the butter production chain from Parmigiano Reggiano cheese area   140
FT-NIR and FT-MIR spectroscopy to discriminate competitors, non compliance and compliance grated Parmigiano Reggiano cheese 135
Application of infrared spectroscopy for dairy product authentication and quality assessment 134
Il burro: tra passato, presente e futuro 133
Lipid fraction of creams collected in the Parmigiano- Reggiano cheese production area in response to extruded linseed supplementation of dairy cows’ diets: GC-FID and FT-MIR evaluation 133
Classification of Pecorino cheeses produced in Italy according to their ripening time and manufacturing technique using Fourier transform infrared spectroscopy 131
Effetto dell'integrazione della razione con farina di lino estrusa sul contenuto in CLA (conjugated linoleic acids) del latte ed in OFA (oxidized fatty acids) nel formaggio ottenuto: il caso della razza Reggiana 130
Bioactive fatty acids of PUFA-enriched butters from Parmigiano-Reggiano cheese area, and comparison with some European commercial brands 125
L’effetto dell’integrazione della razione con farina di lino estrusa sul contenuto in CLA (acido linoleico coniugato) nel latte-Il caso della razza Reggiana 122
Confronto del contenuto in acidi grassi biosensibili tra campioni di burro italiani ed esteri e burro prodotto nel comprensorio di produzione del Parmigiano-Reggiano in seguito a somministrazione di farina di semi di lino nella dieta delle lattifere, attraverso gas cromatografia fast 122
Discrimination of grated cheeses by Fourier transform infrared spectroscopy coupled with chemometric techniques 120
AVAILABILITY OF BIOACTIVE FATTY ACIDS IN PUFA-ENRICHED BUTTERS FROM THE PARMIGIANO REGGIANO CHEESE AREA: A COMPARISON WITH COMMERCIAL BRANDS 120
Bioactive fatty acids analysis on dairy products by fast-gas chromatographic: a comparative approach between two highly polar capillary column 118
Proposta di un progetto di assistenza tecnica per il miglioramento qualitativo e nutrizionale dei prodotti lattiero - caseari della centrale del latte di San Marino 115
Detection of hazelnut oil in extra virgin olive oil by DSC 114
Tecniche analitiche accoppiate alle reti neurali artificiali del burro prodotto nel Consorzio di Produzione del Formaggio Parmigiano-Reggiano 113
Chemical and sensorial evaluations of Italian Pecorino cheese 110
Evaluation by ATR-FTIR and GC-FID coupled to artificial neural networks of butters produced in the Parmigiano Reggiano cheese area 110
Screening of grated cheese authenticity by NIR spectroscopy 108
Il latte e il burro. Dal Neolitico agli attuali aspetti nutrizionali 106
Influence of cows diet on polar lipids composition of milk creams produced in the Parmigiano-Reggiano cheese area 104
Nuove conoscenze sulla composizione acidica dei burri di zangola prodotti nel CFPR: primi risultati di una ricerca biennale 102
Totale 4.870
Categoria #
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patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 12.308


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021368 0 0 0 0 0 14 4 25 47 18 11 249
2021/2022554 65 31 32 27 59 33 11 37 18 6 107 128
2022/2023897 77 128 37 132 46 86 20 72 140 17 98 44
2023/2024308 15 28 25 24 26 29 32 39 16 14 38 22
2024/2025816 29 128 67 34 221 36 43 30 8 53 21 146
2025/2026639 60 78 137 72 240 52 0 0 0 0 0 0
Totale 4.870