PASTORE, CHIARA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.289
NA - Nord America 2.630
AS - Asia 866
AF - Africa 151
SA - Sud America 26
OC - Oceania 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 6.981
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.620
IT - Italia 1.416
GB - Regno Unito 646
CN - Cina 320
DE - Germania 304
SE - Svezia 252
IN - India 189
FR - Francia 173
VN - Vietnam 166
SG - Singapore 126
UA - Ucraina 124
IE - Irlanda 92
RU - Federazione Russa 67
CI - Costa d'Avorio 52
ZA - Sudafrica 49
BG - Bulgaria 42
EE - Estonia 38
TG - Togo 38
ES - Italia 17
BR - Brasile 16
CH - Svizzera 16
BE - Belgio 14
FI - Finlandia 14
GR - Grecia 14
JO - Giordania 14
AU - Australia 13
NL - Olanda 12
TR - Turchia 10
AT - Austria 9
CA - Canada 9
IL - Israele 9
KR - Corea 9
SC - Seychelles 9
RO - Romania 8
SI - Slovenia 7
AR - Argentina 6
JP - Giappone 6
CZ - Repubblica Ceca 5
PT - Portogallo 5
CL - Cile 4
NZ - Nuova Zelanda 4
PK - Pakistan 4
PL - Polonia 4
HK - Hong Kong 3
LB - Libano 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
DK - Danimarca 2
IQ - Iraq 2
IR - Iran 2
LU - Lussemburgo 2
RS - Serbia 2
CR - Costa Rica 1
DZ - Algeria 1
HR - Croazia 1
ID - Indonesia 1
KZ - Kazakistan 1
NG - Nigeria 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TN - Tunisia 1
TW - Taiwan 1
Totale 6.981
Città #
Southend 564
Chandler 374
Ashburn 261
Fairfield 220
Bologna 218
Princeton 140
Houston 139
Ann Arbor 129
Wilmington 129
Woodbridge 114
Singapore 103
Dublin 90
Seattle 84
Cambridge 80
Dong Ket 80
Turin 78
Jacksonville 75
Hyderabad 70
Padova 60
Westminster 55
Nanjing 53
Abidjan 52
Jinan 44
Sofia 40
Berlin 39
Lomé 38
Redwood City 38
Milan 36
Shenyang 30
Rome 28
Bremen 27
Medford 27
Beijing 23
Hebei 23
Santa Clara 23
Washington 22
Boardman 21
Florence 20
Nanchang 20
Saint Petersburg 20
Chicago 19
Los Angeles 19
Mülheim 19
Norwalk 18
Parma 17
New York 16
Udine 15
Amman 14
Changsha 14
Pombia 14
San Diego 14
Brussels 13
Palermo 13
Paris 13
Redmond 13
Bern 12
Rimini 12
Santarcangelo 12
Tianjin 12
Verona 12
Castenaso 10
Dearborn 10
Ferrara 10
Jiaxing 10
Siena 10
Zhengzhou 10
Catania 9
Helsinki 9
Mahé 9
Guangzhou 8
Haikou 8
Olalla 8
Pescara 8
Torino 8
Vicenza 8
Des Moines 7
Hangzhou 7
Kuban 7
Martinsicuro 7
Mordano 7
Naples 7
Nova Gorica 7
Roncadelle 7
Taglio Di Po 7
Taizhou 7
Tel Aviv 7
Toulouse 7
Venezia 7
Bolzano 6
Bordeaux 6
Falls Church 6
Istanbul 6
Ningbo 6
Ravenna 6
Sydney 6
Tokyo 6
Vienna 6
West Malling 6
Bari 5
Cadelbosco di Sopra 5
Totale 4.274
Nome #
Il sistema di allevamento a siepe con potatura semiminima: effetti dell’altezza della parete vegetativa sul comportamento della cv. Sangiovese 494
Effects of late-season source limitation induced by trimming and antitranspirants canopy sprays on grape composition during ripening in Vitis vinifera cv. Sangiovese. 201
Ottimi risultati con vite a «Siepe» e potatura semiminima 198
Anthocyanin and flavonol composition response to veraison leaf removal on Cabernet Sauvignon, Nero d'Avola, Raboso Piave and Sangiovese Vitis vinifera L. cultivars 187
Post-veraison trimming slow down sugar accumulation without modifying phenolic ripening in Sangiovese vines 161
Se l’accumulo zuccherino è troppo. Cimatura post-invaiatura alla prova. 142
Changes in flavonoid biosynthesis and in the berry whole transcriptome of ‘Sangiovese’ under moderate air temperature increase 141
Effect of post-bloom foliar nitrogen application on vines under two level of soil fertilization in increasing bud fertility of ‘Trebbiano Romagnolo’ (Vitis vinifera L.) vine 134
Influence of berry ripeness on accumulation, composition and extractability of skin and seed flavonoids in cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.) 125
Selective defoliation affects plant growth, fruit transcriptional ripening program and flavonoid metabolism in grapevine 124
The effectiveness of basal shoot mechanical leaf removal at the onset of bloom to control crop on cv. Sangiovese (V. vinifera L.): Report on a three-year trial 122
Caratterizzazione genetica di varietà di vite dell’Emilia-Romagna: relazioni con vitigni locali, nazionali e internazionali 121
Low night temperature at veraison enhances the accumulation of anthocyanins in Corvina grapes (Vitis Vinifera L.) 112
La scacchiatura meccanica dei germogli soprannumerari 111
Individuazione e caratterizzazione di alcuni vitigni minori dell’Emilia-Romagna. 111
Approccio agronomico , biochimico e molecolare nello studio degli effetti di tecniche colturali applicate per migliorare la composizione delle uve di Sangiovese 111
The Semi-Minimal-Pruned Hedge: A Novel Mechanized Grapevine Training System. 110
Biochemical approaches to study the effects of temperature on grape composition in cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.). 109
Molecular Characterization of 'Plavac Mali' and 'Sangiovese' Berry Color Mutants 108
Transcriptional responses to pre-flowering leaf defoliation in grapevine berry from different growing sites, years, and genotypes 107
Applicazione di cimature post invaiatura per ridurre il disaccoppiamento tra accumulazione zuccherina e maturità fenolica in Vitis vinifera cv Sangiovese 105
Caratterizzazione molecolare di cloni di Sangiovese e di altri biotipi autoctoni della Toscana e dell’Emilia-Romagna. 104
Whole plant temperature manipulation affects flavonoid metabolism and the transcriptome of grapevine berries 104
'Star 50' and 'Star 74': New dwarfing grape rootstocks 103
Contribution of fruit microbiome to raspberry volatile organic compounds emission 103
Molecular characterisation of officially registered Sangiovese clones and of other Sangiovese like biotypes in Tuscany, Corsica and Emilia Romagna. 101
Characterisation of microsatellite loci in Sardinian pears (Pyrus communis L. and P. spinosa Forssk.) 101
Impact of flavonoid and cell wall material changes on phenolic maturity in cv. Merlot (vitis vinifera l.) 99
Facing climate change: Application of microbial biostimulants to mitigate stress in horticultural crops 99
Identificazione di una desaturasi w-3 plastidiale di pesco e studio del suo ruolo nel processo di risposta a ferita. 98
The grapevine VviPrx31 peroxidase as a candidate gene involved in anthocyanin degradation in ripening berries under high temperature 98
Effects of sunlight exposure on flavonol content and wine sensory of the white winegrape grechetto gentile 98
Using canopy proximal sensors for variable rate fertilization in a Trebbiano romagnolo vineyard 98
L'aumento della temperatura durante la maturazione riduce drasticamente la concentrazione degli antociani nelle uve della cultivar Sangiovese 97
Effetti di diverse esposizioni luminose sulla maturazione e sull’accumulo di antociani in uve di Sangiovese, Cabernet Sauvignon e Pinot grigio. 93
INFLUENCE OF VIGOUR ON VINE PERFORMANCE AND BERRY COMPOSITION OF CV. SANGIOVESE (VITIS VINIFERA L.) 91
Increasing the source/sink ratio in Vitis vinifera (cv Sangiovese) induces extensive transcriptome reprogramming and modifies berry ripening. 90
Caratterizzazione molecolare di cloni omologati di Sangiovese e di altre accessioni “Sangiovese simili” reperite in Toscana, in Corsica e in Emilia Romagna. 89
Indagine ampelografica e molecolare su vitigni locali dell’Emilia-Romagna: primi risultati. 89
Effetti di diverse esposizioni luminose sulla maturazione e sull’accumulo di antociani in uve di Sangiovese, Cabernet Sauvignon e Pinot grigio. 87
Plastidial omega-3 desaturase involvement in mechanical wounding in peach leaf tissue 86
Differential Expression of Genes in Berries of cv. ‘Sangiovese’ (Vitis vinifera L.) during Ripening Following Cluster Thinning at Véraison. 86
Alla riscoperta dei vitigni autoctoni 84
Application of kaolin and italian natural chabasite-rich zeolitite to mitigate the effect of global warming in vitis vinifera l. Cv. sangiovese 84
Foliar application of specific yeast derivative enhances anthocyanins accumulation and gene expression in Sangiovese cv (Vitis vinifera L.) 83
Diversità genetica delle pere dell’Emilia-Romagna. 82
Effects of pre-bloom defoliation (hand versus mechanical) on gas excange, yield components and must composition in Sangiovese (Vitis vinifera L.). 81
Il diradamento meccanico dei germogli 80
Post-budburst hand finishing of winter spur pruning can delay technological ripening without altering phenolic maturity of Merlot berries 78
Effect of pre-bloom anti-transpirant treatments and leaf removal on Sangiovese (Vitis vinifera L.) winegrapes 77
Indagine ampelografica e molecolare su vitigni locali dell’Emilia-Romagna. 75
Effetti delle alte temperature sulla qualità del Sangiovese 75
VALUTAZIONE DEL COMPORTAMENTO AGRONOMICO DEI VITIGNI GLERA E GARGANEGA SOTTOPOSTI A DIVERSE FORME DI ALLEVAMENTO NELL’AREA DEI COLLI BERICI 73
Identifiazione di una desaturasi omega-3 plastidiale di pesco e studio del suo ruolo nel processo di risposta a ferita 72
Effetti di cimature in post-invaiatura sulla maturazione tecnologica e fenolica della cv Sangiovese 68
Effects of mechanical Pre-Bloom Defoliation on Cordon de Royat Sangiovese ( Vitis vinifera L.) 67
L'analisi trascrittomica in un vigneto di Sangiovese 67
Fertilizer Potential of Organic-Based Soil Amendments on cv. Sangiovese (V. vinifera L.) Vines: Preliminary Results 66
Vitigni minori autoctoni, una ricchezza da valorizzare 64
La trascrittomica per valutare gli effetti delle tecniche colturali in vigneto 64
Does organic farming increase raspberry quality, aroma and beneficial bacterial biodiversity? 64
Influenza del diverso livello di vigore sul comportamento vegeto-produttivo e sulla composizione delle uve e dei vini della cv Sangiovese 58
Effect of post-veraison source limitation on the accumulation of sugar, anthocyanins and seed tannins in Vitis vinifera cv. Sangiovese berries 53
Effects of Mechanical Winter Pruning on Vine Performances and Management Costs in a Trebbiano Romagnolo Vineyard: A Five-Year Study 51
null 47
Vine Physiology, Yield Parameters and Berry Composition of Sangiovese Grape under Two Different Canopy Shapes and Irrigation Regimes 45
Chioma chiusa o chioma aperta in risposta ai cambiamenti climatici 41
The evolution of phenolic compounds in vitis vinifera l. Red berries during ripening: Analysis and role on wine sensory—a review 38
Climatizzazione 4.0 contro l'impatto del global warming 38
Genetic characterization of grapevine varieties from Emilia-Romagna (Northern Italy) discloses unexplored genetic resources 34
Red and Blue Light Differently Influence Actinidia chinensis Performance and Its Interaction with Pseudomonas syringae pv. Actinidiae 26
When Cannabis sativa L. Turns Purple: Biosynthesis and Accumulation of Anthocyanins 24
Doppia cortina e cordone libero: potatura invernale a diversi livelli di meccanizzazione 24
Potatura meccanica, effetti su resa e qualità delle uve 23
How to modulate mechanical winter pruning according to the productive and enological traits of four Vitis vinifera L. varieties cultivated in the north of Italy 20
Use of a portable vis / NIR device to monitor the accumulation of anthocyanins during ripening in berries of Sangiovese cv (Vitis vinifera L) under heatwave conditions 20
Application of a multidisciplinary approach to understand the effect of night temperatures on anthocyanin accumulation in ‘Corvina’ (Vitis vinifera L.) 18
Vineyard canopy management techniques to cope with climate change 18
L'effetto della luce sul Grechetto gentile 18
Vite: la potatura tardiva allinea la maturità tecnologica e fenolica 16
Results of five year trial to delay ripening of cv Sangiovese (Vitis vinifera L.) by late mechanical defoliation 13
Irrigation during ripening may reduce sunburn damages on berries of Vitis vinifera L. Sangiovese 12
Sangiovese: l'irrigazione può ridurre le scottature 11
Maturità fenolica: monitorare i processi evolutivi 7
Totale 7.207
Categoria #
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Totale 18.651


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.013 0 53 32 74 97 125 115 149 156 77 58 77
2020/20211.305 160 55 36 49 70 117 116 99 153 92 82 276
2021/20221.255 57 56 85 96 101 104 50 146 71 68 181 240
2022/20231.612 139 179 77 214 122 134 62 108 264 36 182 95
2023/2024862 22 95 58 88 104 138 76 71 34 53 62 61
2024/2025342 178 164 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 7.207