PASTORE, CHIARA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.172
NA - Nord America 2.537
AS - Asia 675
AF - Africa 148
SA - Sud America 26
OC - Oceania 12
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 6.572
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.527
IT - Italia 1.319
GB - Regno Unito 645
CN - Cina 320
DE - Germania 300
SE - Svezia 252
FR - Francia 173
VN - Vietnam 166
UA - Ucraina 124
IN - India 120
IE - Irlanda 92
RU - Federazione Russa 67
CI - Costa d'Avorio 49
ZA - Sudafrica 49
BG - Bulgaria 42
EE - Estonia 38
TG - Togo 38
ES - Italia 17
BR - Brasile 16
CH - Svizzera 16
BE - Belgio 14
GR - Grecia 14
JO - Giordania 14
FI - Finlandia 11
TR - Turchia 10
AT - Austria 9
CA - Canada 9
IL - Israele 9
KR - Corea 9
NL - Olanda 9
SC - Seychelles 9
AU - Australia 8
RO - Romania 8
SG - Singapore 7
AR - Argentina 6
JP - Giappone 6
PT - Portogallo 5
CL - Cile 4
NZ - Nuova Zelanda 4
PL - Polonia 4
CZ - Repubblica Ceca 3
LB - Libano 3
PK - Pakistan 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
DK - Danimarca 2
IQ - Iraq 2
IR - Iran 2
LU - Lussemburgo 2
RS - Serbia 2
CR - Costa Rica 1
DZ - Algeria 1
HK - Hong Kong 1
HR - Croazia 1
ID - Indonesia 1
KZ - Kazakistan 1
NG - Nigeria 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TN - Tunisia 1
TW - Taiwan 1
Totale 6.572
Città #
Southend 564
Chandler 374
Ashburn 253
Fairfield 220
Bologna 207
Princeton 140
Houston 139
Ann Arbor 129
Wilmington 129
Woodbridge 114
Dublin 90
Seattle 84
Cambridge 80
Dong Ket 80
Turin 77
Jacksonville 75
Padova 60
Westminster 55
Nanjing 53
Abidjan 49
Jinan 44
Sofia 40
Berlin 38
Lomé 38
Redwood City 38
Milan 33
Shenyang 30
Bremen 27
Medford 27
Beijing 23
Hebei 23
Washington 22
Rome 21
Boardman 20
Florence 20
Nanchang 20
Saint Petersburg 20
Chicago 19
Mülheim 19
Norwalk 18
Parma 17
New York 16
Udine 15
Amman 14
Changsha 14
Pombia 14
San Diego 14
Brussels 13
Palermo 13
Paris 13
Redmond 13
Bern 12
Santarcangelo 12
Tianjin 12
Verona 12
Castenaso 10
Dearborn 10
Jiaxing 10
Siena 10
Zhengzhou 10
Catania 9
Helsinki 9
Mahé 9
Guangzhou 8
Haikou 8
Olalla 8
Pescara 8
Rimini 8
Torino 8
Des Moines 7
Hangzhou 7
Kuban 7
Martinsicuro 7
Mordano 7
Roncadelle 7
Taglio Di Po 7
Taizhou 7
Tel Aviv 7
Toulouse 7
Venezia 7
Bolzano 6
Bordeaux 6
Falls Church 6
Istanbul 6
Ningbo 6
Ravenna 6
Singapore 6
Tokyo 6
Vienna 6
West Malling 6
Cadelbosco di Sopra 5
Ferrara 5
Los Angeles 5
Mola Di Bari 5
Mumbai 5
Naples 5
San Lazzaro di Savena 5
Wiesbaden 5
Amsterdam 4
Bagnacavallo 4
Totale 4.026
Nome #
Il sistema di allevamento a siepe con potatura semiminima: effetti dell’altezza della parete vegetativa sul comportamento della cv. Sangiovese 473
Ottimi risultati con vite a «Siepe» e potatura semiminima 185
Anthocyanin and flavonol composition response to veraison leaf removal on Cabernet Sauvignon, Nero d'Avola, Raboso Piave and Sangiovese Vitis vinifera L. cultivars 185
Effects of late-season source limitation induced by trimming and antitranspirants canopy sprays on grape composition during ripening in Vitis vinifera cv. Sangiovese. 184
Post-veraison trimming slow down sugar accumulation without modifying phenolic ripening in Sangiovese vines 159
Se l’accumulo zuccherino è troppo. Cimatura post-invaiatura alla prova. 136
Changes in flavonoid biosynthesis and in the berry whole transcriptome of ‘Sangiovese’ under moderate air temperature increase 136
Effect of post-bloom foliar nitrogen application on vines under two level of soil fertilization in increasing bud fertility of ‘Trebbiano Romagnolo’ (Vitis vinifera L.) vine 126
Selective defoliation affects plant growth, fruit transcriptional ripening program and flavonoid metabolism in grapevine 121
Influence of berry ripeness on accumulation, composition and extractability of skin and seed flavonoids in cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.) 121
The effectiveness of basal shoot mechanical leaf removal at the onset of bloom to control crop on cv. Sangiovese (V. vinifera L.): Report on a three-year trial 121
Caratterizzazione genetica di varietà di vite dell’Emilia-Romagna: relazioni con vitigni locali, nazionali e internazionali 120
Low night temperature at veraison enhances the accumulation of anthocyanins in Corvina grapes (Vitis Vinifera L.) 110
La scacchiatura meccanica dei germogli soprannumerari 109
Approccio agronomico , biochimico e molecolare nello studio degli effetti di tecniche colturali applicate per migliorare la composizione delle uve di Sangiovese 109
Individuazione e caratterizzazione di alcuni vitigni minori dell’Emilia-Romagna. 108
The Semi-Minimal-Pruned Hedge: A Novel Mechanized Grapevine Training System. 106
Biochemical approaches to study the effects of temperature on grape composition in cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.). 105
Molecular Characterization of 'Plavac Mali' and 'Sangiovese' Berry Color Mutants 104
Applicazione di cimature post invaiatura per ridurre il disaccoppiamento tra accumulazione zuccherina e maturità fenolica in Vitis vinifera cv Sangiovese 101
Transcriptional responses to pre-flowering leaf defoliation in grapevine berry from different growing sites, years, and genotypes 101
'Star 50' and 'Star 74': New dwarfing grape rootstocks 101
Caratterizzazione molecolare di cloni di Sangiovese e di altri biotipi autoctoni della Toscana e dell’Emilia-Romagna. 100
Whole plant temperature manipulation affects flavonoid metabolism and the transcriptome of grapevine berries 100
Molecular characterisation of officially registered Sangiovese clones and of other Sangiovese like biotypes in Tuscany, Corsica and Emilia Romagna. 99
Contribution of fruit microbiome to raspberry volatile organic compounds emission 99
Facing climate change: Application of microbial biostimulants to mitigate stress in horticultural crops 96
Impact of flavonoid and cell wall material changes on phenolic maturity in cv. Merlot (vitis vinifera l.) 95
Effects of sunlight exposure on flavonol content and wine sensory of the white winegrape grechetto gentile 95
Characterisation of microsatellite loci in Sardinian pears (Pyrus communis L. and P. spinosa Forssk.) 95
L'aumento della temperatura durante la maturazione riduce drasticamente la concentrazione degli antociani nelle uve della cultivar Sangiovese 94
The grapevine VviPrx31 peroxidase as a candidate gene involved in anthocyanin degradation in ripening berries under high temperature 94
Using canopy proximal sensors for variable rate fertilization in a Trebbiano romagnolo vineyard 94
Identificazione di una desaturasi w-3 plastidiale di pesco e studio del suo ruolo nel processo di risposta a ferita. 93
INFLUENCE OF VIGOUR ON VINE PERFORMANCE AND BERRY COMPOSITION OF CV. SANGIOVESE (VITIS VINIFERA L.) 90
Effetti di diverse esposizioni luminose sulla maturazione e sull’accumulo di antociani in uve di Sangiovese, Cabernet Sauvignon e Pinot grigio. 89
Increasing the source/sink ratio in Vitis vinifera (cv Sangiovese) induces extensive transcriptome reprogramming and modifies berry ripening. 88
Indagine ampelografica e molecolare su vitigni locali dell’Emilia-Romagna: primi risultati. 86
Caratterizzazione molecolare di cloni omologati di Sangiovese e di altre accessioni “Sangiovese simili” reperite in Toscana, in Corsica e in Emilia Romagna. 85
Differential Expression of Genes in Berries of cv. ‘Sangiovese’ (Vitis vinifera L.) during Ripening Following Cluster Thinning at Véraison. 85
Plastidial omega-3 desaturase involvement in mechanical wounding in peach leaf tissue 84
Effetti di diverse esposizioni luminose sulla maturazione e sull’accumulo di antociani in uve di Sangiovese, Cabernet Sauvignon e Pinot grigio. 80
Foliar application of specific yeast derivative enhances anthocyanins accumulation and gene expression in Sangiovese cv (Vitis vinifera L.) 80
Diversità genetica delle pere dell’Emilia-Romagna. 79
Alla riscoperta dei vitigni autoctoni 78
Application of kaolin and italian natural chabasite-rich zeolitite to mitigate the effect of global warming in vitis vinifera l. Cv. sangiovese 78
Il diradamento meccanico dei germogli 77
Post-budburst hand finishing of winter spur pruning can delay technological ripening without altering phenolic maturity of Merlot berries 75
Effects of pre-bloom defoliation (hand versus mechanical) on gas excange, yield components and must composition in Sangiovese (Vitis vinifera L.). 74
Effect of pre-bloom anti-transpirant treatments and leaf removal on Sangiovese (Vitis vinifera L.) winegrapes 74
Indagine ampelografica e molecolare su vitigni locali dell’Emilia-Romagna. 73
VALUTAZIONE DEL COMPORTAMENTO AGRONOMICO DEI VITIGNI GLERA E GARGANEGA SOTTOPOSTI A DIVERSE FORME DI ALLEVAMENTO NELL’AREA DEI COLLI BERICI 72
Effetti delle alte temperature sulla qualità del Sangiovese 69
Identifiazione di una desaturasi omega-3 plastidiale di pesco e studio del suo ruolo nel processo di risposta a ferita 66
Effects of mechanical Pre-Bloom Defoliation on Cordon de Royat Sangiovese ( Vitis vinifera L.) 65
Effetti di cimature in post-invaiatura sulla maturazione tecnologica e fenolica della cv Sangiovese 63
L'analisi trascrittomica in un vigneto di Sangiovese 63
Does organic farming increase raspberry quality, aroma and beneficial bacterial biodiversity? 61
La trascrittomica per valutare gli effetti delle tecniche colturali in vigneto 59
Influenza del diverso livello di vigore sul comportamento vegeto-produttivo e sulla composizione delle uve e dei vini della cv Sangiovese 55
Vitigni minori autoctoni, una ricchezza da valorizzare 55
Fertilizer Potential of Organic-Based Soil Amendments on cv. Sangiovese (V. vinifera L.) Vines: Preliminary Results 51
null 47
Effect of post-veraison source limitation on the accumulation of sugar, anthocyanins and seed tannins in Vitis vinifera cv. Sangiovese berries 47
Vine Physiology, Yield Parameters and Berry Composition of Sangiovese Grape under Two Different Canopy Shapes and Irrigation Regimes 43
Effects of Mechanical Winter Pruning on Vine Performances and Management Costs in a Trebbiano Romagnolo Vineyard: A Five-Year Study 41
Chioma chiusa o chioma aperta in risposta ai cambiamenti climatici 35
The evolution of phenolic compounds in vitis vinifera l. Red berries during ripening: Analysis and role on wine sensory—a review 33
Genetic characterization of grapevine varieties from emilia-romagna (Northern Italy) discloses unexplored genetic resources 29
Doppia cortina e cordone libero: potatura invernale a diversi livelli di meccanizzazione 21
Red and Blue Light Differently Influence Actinidia chinensis Performance and Its Interaction with Pseudomonas syringae pv. Actinidiae 20
Climatizzazione 4.0 contro l'impatto del global warming 20
When Cannabis sativa L. Turns Purple: Biosynthesis and Accumulation of Anthocyanins 19
Application of a multidisciplinary approach to understand the effect of night temperatures on anthocyanin accumulation in ‘Corvina’ (Vitis vinifera L.) 16
Use of a portable vis / NIR device to monitor the accumulation of anthocyanins during ripening in berries of Sangiovese cv (Vitis vinifera L) under heatwave conditions 15
L'effetto della luce sul Grechetto gentile 15
Results of five year trial to delay ripening of cv Sangiovese (Vitis vinifera L.) by late mechanical defoliation 12
Vineyard canopy management techniques to cope with climate change 11
Potatura meccanica, effetti su resa e qualità delle uve 11
How to modulate mechanical winter pruning according to the productive and enological traits of four Vitis vinifera L. varieties cultivated in the north of Italy 8
Vite: la potatura tardiva allinea la maturità tecnologica e fenolica 8
Maturità fenolica: monitorare i processi evolutivi 6
Sangiovese: l'irrigazione può ridurre le scottature 4
Irrigation during ripening may reduce sunburn damages on berries of Vitis vinifera L. Sangiovese 4
Totale 6.794
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019104 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 38 66
2019/20201.272 259 53 32 74 97 125 115 149 156 77 58 77
2020/20211.305 160 55 36 49 70 117 116 99 153 92 82 276
2021/20221.255 57 56 85 96 101 104 50 146 71 68 181 240
2022/20231.612 139 179 77 214 122 134 62 108 264 36 182 95
2023/2024791 22 95 58 88 104 138 76 71 34 53 52 0
Totale 6.794