PASTORE, CHIARA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 4.557
NA - Nord America 3.643
AS - Asia 3.373
AF - Africa 207
SA - Sud America 197
OC - Oceania 33
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 12.012
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.585
IT - Italia 2.069
CN - Cina 1.093
SG - Singapore 1.089
GB - Regno Unito 674
VN - Vietnam 413
DE - Germania 404
HK - Hong Kong 266
SE - Svezia 259
FR - Francia 247
IN - India 229
NL - Olanda 172
BR - Brasile 141
RU - Federazione Russa 138
UA - Ucraina 126
KR - Corea 109
IE - Irlanda 97
CI - Costa d'Avorio 75
FI - Finlandia 66
JP - Giappone 58
ZA - Sudafrica 54
BG - Bulgaria 42
EE - Estonia 39
TG - Togo 38
ES - Italia 35
AT - Austria 34
GR - Grecia 29
MX - Messico 27
SC - Seychelles 26
TR - Turchia 26
CA - Canada 25
AR - Argentina 23
ID - Indonesia 22
PL - Polonia 20
RO - Romania 20
AU - Australia 19
CH - Svizzera 19
BE - Belgio 14
JO - Giordania 14
NZ - Nuova Zelanda 14
CZ - Repubblica Ceca 12
IL - Israele 10
PE - Perù 10
EC - Ecuador 8
PK - Pakistan 8
PT - Portogallo 8
BD - Bangladesh 7
CL - Cile 7
SI - Slovenia 7
IQ - Iraq 6
CY - Cipro 5
IR - Iran 5
CO - Colombia 4
DK - Danimarca 4
HR - Croazia 4
LT - Lituania 4
RS - Serbia 4
DZ - Algeria 3
EG - Egitto 3
LB - Libano 3
MA - Marocco 3
UZ - Uzbekistan 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AL - Albania 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
ET - Etiopia 2
HU - Ungheria 2
LU - Lussemburgo 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BS - Bahamas 1
CR - Costa Rica 1
DM - Dominica 1
GE - Georgia 1
GT - Guatemala 1
JM - Giamaica 1
KZ - Kazakistan 1
LY - Libia 1
NG - Nigeria 1
NI - Nicaragua 1
PH - Filippine 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
TH - Thailandia 1
TN - Tunisia 1
TW - Taiwan 1
UY - Uruguay 1
VE - Venezuela 1
Totale 12.012
Città #
Singapore 699
Southend 564
Ashburn 464
Chandler 374
Bologna 347
Santa Clara 295
Hefei 271
Hong Kong 262
Fairfield 220
Houston 144
Beijing 141
Princeton 140
Wilmington 130
Ann Arbor 129
Woodbridge 114
Boardman 112
Turin 102
Seoul 99
Dublin 95
Seattle 88
Hanoi 84
Milan 83
Cambridge 80
Dong Ket 80
Abidjan 75
Jacksonville 75
Ho Chi Minh City 72
Hyderabad 71
Rome 66
Los Angeles 65
Padova 63
Nanjing 56
Tokyo 56
Westminster 55
Bari 52
Dallas 50
Jinan 48
Florence 40
Sofia 40
Berlin 39
Lomé 38
Redwood City 38
Helsinki 36
Buffalo 35
Munich 34
Shenyang 31
New York 28
Verona 28
Bengaluru 27
Bremen 27
Medford 27
Parma 27
Redondo Beach 27
Frankfurt am Main 23
Hebei 23
Pisa 23
Chicago 22
Washington 22
Nanchang 20
Saint Petersburg 20
Zhengzhou 20
Mülheim 19
Paris 19
Guangzhou 18
Norwalk 18
Changsha 17
Falkenstein 17
Lappeenranta 17
Palermo 17
Siena 17
São Paulo 17
Tianjin 17
Jakarta 16
Phoenix 16
Ravenna 16
Udine 16
Mérida 15
Pescara 15
Shanghai 15
Amman 14
Bolzano 14
Pombia 14
San Diego 14
Brussels 13
Cesena 13
Council Bluffs 13
Naples 13
Redmond 13
Rimini 13
Vienna 13
Bern 12
Bucharest 12
Catania 12
Hangzhou 12
London 12
Nuremberg 12
Santarcangelo 12
Taizhou 12
Turku 12
Boydton 10
Totale 7.183
Nome #
Il sistema di allevamento a siepe con potatura semiminima: effetti dell’altezza della parete vegetativa sul comportamento della cv. Sangiovese 646
Effects of late-season source limitation induced by trimming and antitranspirants canopy sprays on grape composition during ripening in Vitis vinifera cv. Sangiovese. 338
A comprehensive study on the effect of foliar mineral treatments on grapevine epiphytic microorganisms, flavonoid gene expression, and berry composition 265
Ottimi risultati con vite a «Siepe» e potatura semiminima 250
Anthocyanin and flavonol composition response to veraison leaf removal on Cabernet Sauvignon, Nero d'Avola, Raboso Piave and Sangiovese Vitis vinifera L. cultivars 220
Se l’accumulo zuccherino è troppo. Cimatura post-invaiatura alla prova. 206
Fertilizer Potential of Organic-Based Soil Amendments on cv. Sangiovese (V. vinifera L.) Vines: Preliminary Results 204
Post-veraison trimming slow down sugar accumulation without modifying phenolic ripening in Sangiovese vines 203
Effect of post-bloom foliar nitrogen application on vines under two level of soil fertilization in increasing bud fertility of ‘Trebbiano Romagnolo’ (Vitis vinifera L.) vine 181
Effects of Mechanical Winter Pruning on Vine Performances and Management Costs in a Trebbiano Romagnolo Vineyard: A Five-Year Study 177
Contribution of fruit microbiome to raspberry volatile organic compounds emission 175
Changes in flavonoid biosynthesis and in the berry whole transcriptome of ‘Sangiovese’ under moderate air temperature increase 173
Using canopy proximal sensors for variable rate fertilization in a Trebbiano romagnolo vineyard 167
Influence of berry ripeness on accumulation, composition and extractability of skin and seed flavonoids in cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.) 166
La scacchiatura meccanica dei germogli soprannumerari 164
Facing climate change: Application of microbial biostimulants to mitigate stress in horticultural crops 161
The effectiveness of basal shoot mechanical leaf removal at the onset of bloom to control crop on cv. Sangiovese (V. vinifera L.): Report on a three-year trial 160
Selective defoliation affects plant growth, fruit transcriptional ripening program and flavonoid metabolism in grapevine 153
Diversità genetica delle pere dell’Emilia-Romagna. 150
Molecular characterisation of officially registered Sangiovese clones and of other Sangiovese like biotypes in Tuscany, Corsica and Emilia Romagna. 149
Biochemical approaches to study the effects of temperature on grape composition in cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.). 149
Low night temperature at veraison enhances the accumulation of anthocyanins in Corvina grapes (Vitis Vinifera L.) 146
Plastidial omega-3 desaturase involvement in mechanical wounding in peach leaf tissue 145
Identificazione di una desaturasi w-3 plastidiale di pesco e studio del suo ruolo nel processo di risposta a ferita. 145
Caratterizzazione genetica di varietà di vite dell’Emilia-Romagna: relazioni con vitigni locali, nazionali e internazionali 145
Characterisation of microsatellite loci in Sardinian pears (Pyrus communis L. and P. spinosa Forssk.) 145
Approccio agronomico , biochimico e molecolare nello studio degli effetti di tecniche colturali applicate per migliorare la composizione delle uve di Sangiovese 144
Individuazione e caratterizzazione di alcuni vitigni minori dell’Emilia-Romagna. 141
Transcriptional responses to pre-flowering leaf defoliation in grapevine berry from different growing sites, years, and genotypes 141
The Semi-Minimal-Pruned Hedge: A Novel Mechanized Grapevine Training System. 140
Vine Physiology, Yield Parameters and Berry Composition of Sangiovese Grape under Two Different Canopy Shapes and Irrigation Regimes 139
Alla riscoperta dei vitigni autoctoni 138
Molecular Characterization of 'Plavac Mali' and 'Sangiovese' Berry Color Mutants 137
The grapevine VviPrx31 peroxidase as a candidate gene involved in anthocyanin degradation in ripening berries under high temperature 137
Applicazione di cimature post invaiatura per ridurre il disaccoppiamento tra accumulazione zuccherina e maturità fenolica in Vitis vinifera cv Sangiovese 136
Application of kaolin and italian natural chabasite-rich zeolitite to mitigate the effect of global warming in vitis vinifera l. Cv. sangiovese 136
Effects of sunlight exposure on flavonol content and wine sensory of the white winegrape grechetto gentile 135
Whole plant temperature manipulation affects flavonoid metabolism and the transcriptome of grapevine berries 133
Impact of flavonoid and cell wall material changes on phenolic maturity in cv. Merlot (vitis vinifera l.) 132
'Star 50' and 'Star 74': New dwarfing grape rootstocks 132
Red and Blue Light Differently Influence Actinidia chinensis Performance and Its Interaction with Pseudomonas syringae pv. Actinidiae 130
Effetti di diverse esposizioni luminose sulla maturazione e sull’accumulo di antociani in uve di Sangiovese, Cabernet Sauvignon e Pinot grigio. 129
Caratterizzazione molecolare di cloni di Sangiovese e di altri biotipi autoctoni della Toscana e dell’Emilia-Romagna. 128
Post-budburst hand finishing of winter spur pruning can delay technological ripening without altering phenolic maturity of Merlot berries 128
Foliar application of specific yeast derivative enhances anthocyanins accumulation and gene expression in Sangiovese cv (Vitis vinifera L.) 128
L'aumento della temperatura durante la maturazione riduce drasticamente la concentrazione degli antociani nelle uve della cultivar Sangiovese 127
Effetti delle alte temperature sulla qualità del Sangiovese 127
Increasing the source/sink ratio in Vitis vinifera (cv Sangiovese) induces extensive transcriptome reprogramming and modifies berry ripening. 127
Il diradamento meccanico dei germogli 126
Caratterizzazione molecolare di cloni omologati di Sangiovese e di altre accessioni “Sangiovese simili” reperite in Toscana, in Corsica e in Emilia Romagna. 126
INFLUENCE OF VIGOUR ON VINE PERFORMANCE AND BERRY COMPOSITION OF CV. SANGIOVESE (VITIS VINIFERA L.) 123
Effetti di diverse esposizioni luminose sulla maturazione e sull’accumulo di antociani in uve di Sangiovese, Cabernet Sauvignon e Pinot grigio. 120
When Cannabis sativa L. Turns Purple: Biosynthesis and Accumulation of Anthocyanins 117
Effect of pre-bloom anti-transpirant treatments and leaf removal on Sangiovese (Vitis vinifera L.) winegrapes 117
Use of an automatic fruit-zone cooling system to cope with multiple summer stresses in Sangiovese and Montepulciano grapes 116
Indagine ampelografica e molecolare su vitigni locali dell’Emilia-Romagna: primi risultati. 116
Does organic farming increase raspberry quality, aroma and beneficial bacterial biodiversity? 114
Effects of pre-bloom defoliation (hand versus mechanical) on gas excange, yield components and must composition in Sangiovese (Vitis vinifera L.). 113
Zeolite application and irrigation during ripening reduced berry sunburn damage and yield loss in cv. Sangiovese (Vitis vinifera L.) 112
Optimizing Viticulture Sustainability Through Foliar Zeolite Treatments: An In-Depth Analysis of Their Impact on Gas Exchange, Yield, and the Composition of Sangiovese Grapes and Wine 110
Climatizzazione 4.0 contro l'impatto del global warming 109
Differential Expression of Genes in Berries of cv. ‘Sangiovese’ (Vitis vinifera L.) during Ripening Following Cluster Thinning at Véraison. 107
Effetti di cimature in post-invaiatura sulla maturazione tecnologica e fenolica della cv Sangiovese 105
Identifiazione di una desaturasi omega-3 plastidiale di pesco e studio del suo ruolo nel processo di risposta a ferita 105
Indagine ampelografica e molecolare su vitigni locali dell’Emilia-Romagna. 104
Effect of post-veraison source limitation on the accumulation of sugar, anthocyanins and seed tannins in Vitis vinifera cv. Sangiovese berries 103
Effects of mechanical Pre-Bloom Defoliation on Cordon de Royat Sangiovese ( Vitis vinifera L.) 99
VALUTAZIONE DEL COMPORTAMENTO AGRONOMICO DEI VITIGNI GLERA E GARGANEGA SOTTOPOSTI A DIVERSE FORME DI ALLEVAMENTO NELL’AREA DEI COLLI BERICI 99
Assessment of the temperature threshold for the occurrence of sunburn damage in Vitis vinifera L. 'Sangiovese' 98
Use of a portable vis / NIR device to monitor the accumulation of anthocyanins during ripening in berries of Sangiovese cv (Vitis vinifera L) under heatwave conditions 97
Vitigni minori autoctoni, una ricchezza da valorizzare 95
Influenza del diverso livello di vigore sul comportamento vegeto-produttivo e sulla composizione delle uve e dei vini della cv Sangiovese 93
La trascrittomica per valutare gli effetti delle tecniche colturali in vigneto 93
L'analisi trascrittomica in un vigneto di Sangiovese 92
Molecular Responses to Drought and Waterlogging Stresses of Kiwifruit (Actinidia chinensis var. deliciosa) Potted Vines 90
Prediction of berry sunburn damage with machine learning: Results on grapevine (Vitis vinifera L.) 89
Chioma chiusa o chioma aperta in risposta ai cambiamenti climatici 85
Irrigation during ripening may reduce sunburn damages on berries of Vitis vinifera L. 'Sangiovese' 84
Potatura meccanica, effetti su resa e qualità delle uve 83
Vineyard canopy management techniques to cope with climate change 82
Genetic characterization of grapevine varieties from Emilia-Romagna (Northern Italy) discloses unexplored genetic resources 81
Sangiovese: l'irrigazione può ridurre le scottature 79
The evolution of phenolic compounds in vitis vinifera l. Red berries during ripening: Analysis and role on wine sensory—a review 78
How to modulate mechanical winter pruning according to the productive and enological traits of four Vitis vinifera L. varieties cultivated in the north of Italy 76
Doppia cortina e cordone libero: potatura invernale a diversi livelli di meccanizzazione 62
New perspectives for some local grapevines of the Emilia-Romagna Region (Italy): from the genetic characterization to the wine production in the current scenario of global warming 60
Application of a multidisciplinary approach to understand the effect of night temperatures on anthocyanin accumulation in ‘Corvina’ (Vitis vinifera L.) 53
An Automatic Cooling System to Cope with the Thermal–Radiative Stresses in the Pignoletto White Grape 50
L'effetto della luce sul Grechetto gentile 48
null 47
Results of five year trial to delay ripening of cv Sangiovese (Vitis vinifera L.) by late mechanical defoliation 44
Vite: la potatura tardiva allinea la maturità tecnologica e fenolica 43
Maturità fenolica: monitorare i processi evolutivi 37
Early postharvest application of LED lighting enhances strawberry quality during storage 31
Effects of zeolite application and irrigation on berry sunburn damage and vine performances in ‘Sangiovese’ (Vitis vinifera L.) 29
Sunburn dynamics: exploring occurrence and evolution on Vitis vinifera berries – a case study of ‘Sangiovese’ and ‘Pignoletto’ cultivars. 27
Soil Application of Urban Waste-Derived Amendments Increased Microbial Community Diversity in the Grapevine Rhizosphere: A Rhizobox Approach 5
Totale 12.300
Categoria #
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selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 33.520


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021935 0 0 0 0 0 117 116 99 153 92 82 276
2021/20221.255 57 56 85 96 101 104 50 146 71 68 181 240
2022/20231.612 139 179 77 214 122 134 62 108 264 36 182 95
2023/2024862 22 95 58 88 104 138 76 71 34 53 62 61
2024/20252.800 178 287 182 197 513 170 211 123 93 243 172 431
2025/20262.635 438 484 411 442 608 252 0 0 0 0 0 0
Totale 12.300