ROSMINI, ROBERTO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 2.946
NA - Nord America 2.830
AS - Asia 2.132
AF - Africa 167
SA - Sud America 165
OC - Oceania 13
Totale 8.253
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.803
GB - Regno Unito 1.027
SG - Singapore 683
CN - Cina 680
IT - Italia 652
VN - Vietnam 311
DE - Germania 292
UA - Ucraina 211
HK - Hong Kong 194
SE - Svezia 159
RU - Federazione Russa 141
FR - Francia 125
BR - Brasile 120
IN - India 117
IE - Irlanda 85
NL - Olanda 70
TG - Togo 61
ZA - Sudafrica 49
EE - Estonia 47
JP - Giappone 46
BG - Bulgaria 34
SC - Seychelles 24
KR - Corea 23
FI - Finlandia 22
AR - Argentina 21
AT - Austria 21
ID - Indonesia 18
CH - Svizzera 15
BE - Belgio 14
CA - Canada 14
CI - Costa d'Avorio 14
IR - Iran 13
JO - Giordania 11
TN - Tunisia 11
NZ - Nuova Zelanda 8
BD - Bangladesh 7
EC - Ecuador 7
ES - Italia 7
GR - Grecia 6
PE - Perù 6
AU - Australia 5
MX - Messico 5
PY - Paraguay 5
IQ - Iraq 4
LB - Libano 4
LT - Lituania 4
PL - Polonia 4
TW - Taiwan 4
EG - Egitto 3
PH - Filippine 3
BA - Bosnia-Erzegovina 2
CO - Colombia 2
HN - Honduras 2
HU - Ungheria 2
KE - Kenya 2
MT - Malta 2
NG - Nigeria 2
PA - Panama 2
PT - Portogallo 2
TH - Thailandia 2
TR - Turchia 2
VE - Venezuela 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AM - Armenia 1
BY - Bielorussia 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
DO - Repubblica Dominicana 1
GT - Guatemala 1
IL - Israele 1
KZ - Kazakistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LK - Sri Lanka 1
LU - Lussemburgo 1
NP - Nepal 1
OM - Oman 1
PR - Porto Rico 1
SA - Arabia Saudita 1
SN - Senegal 1
UY - Uruguay 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 8.253
Città #
Southend 907
Singapore 454
Chandler 299
Ashburn 285
Santa Clara 232
Fairfield 206
Hong Kong 194
Jacksonville 144
Wilmington 138
Princeton 135
Dong Ket 130
Ann Arbor 118
Woodbridge 98
Seattle 95
Beijing 89
Dublin 85
Hefei 85
Houston 78
Nanjing 70
Padova 68
Turin 68
Boardman 65
Cambridge 64
Lomé 61
Westminster 61
Bologna 54
Ho Chi Minh City 46
Tokyo 46
Milan 44
Berlin 36
Los Angeles 35
Mülheim 34
Shenyang 33
Sofia 33
Hanoi 30
Jinan 29
Buffalo 28
Medford 25
Seoul 23
Rome 21
Tianjin 21
Changsha 19
Nanchang 19
New York 19
Saint Petersburg 19
Dallas 18
Hebei 16
Redondo Beach 16
San Diego 16
Vienna 16
Helsinki 15
Mahé 15
Phoenix 15
Abidjan 14
Brussels 14
Guangzhou 14
Haikou 13
Munich 13
Verona 13
Zhengzhou 13
Lanzhou 12
Ningbo 12
Taizhou 12
Amman 11
Frankfurt am Main 11
Jakarta 11
Naples 11
Shanghai 11
São Paulo 11
Chicago 10
Des Moines 10
Kuban 10
Pisa 10
Taiyuan 10
Bern 9
Falkenstein 9
Fuzhou 9
Hangzhou 9
Wuhan 9
London 8
Norwalk 8
Paris 8
San Venanzo 8
Amsterdam 7
Auckland 7
Bühl 7
Jiaxing 7
Turku 7
Bengaluru 6
Dearborn 6
Florence 6
Leawood 6
Olalla 6
Stockholm 6
Washington 6
Belo Horizonte 5
Bexley 5
Boston 5
Buenos Aires 5
Falls Church 5
Totale 5.395
Nome #
Behavior of Salmonella Typhimurium during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese 596
Ruolo delle difese antiossidanti durante il recupero post anossico nel bivalve Scapharca inaequivalvis 235
BACTERICIDAL ACTIVITY OF ELECTROLYZED OXIDIZING WATER ON MEAT AND POULTRY 198
APPLICAZIONE DEI PREREQUISITI NEI PIANI DI AUTOCONTROLLO AZIENDALI TRA NORMATIVA COGENTE E VOLONTARIA - PREREQUISITE PROGRAMMES IN OWN CHECKS IN STATUTORY AND VOLUNTARY LEGISLATION 193
Effects of beeswax coating on the oxidative stability of long-ripened Italian salami 189
2-DE proteomic analysis of HSP70 in mollusc Chamelea gallina 187
Chloramphenicol influence on antioxidant enzymes with preliminary approach on microsomial CYP1A immunopositive-protein in Chamelea gallina. 176
Ricerca di Listeria monocytogenes in stabilimenti di lavorazione carni: considerazioni preliminari. 175
Proposal of an analytical method for determination of residues of organophosphorus pesticides in milk by GLC-NPD 175
RESEARCH OF ESCHERICHIA COLI SEROTYPE O157 IN BEEF CARCASSES AND FAECAL MATERIAL 167
Analisi del rischio 164
Investigation of EROD, CYP1A immunopositive proteins and SOD in haemocytes of Chamelea gallina and their role in response to B[a]P 163
PRESENZA DI AFLATOSSINE NEI MANGIMI DESTINATI ALL’ALIMENTAZIONE ANIMALE PRESENCE OF AFLATOXINS IN FEEDSTUFF 162
Four year monitoring of foodborne pathogens in raw milk sold by vending machines in Italy. 152
EFFICACIA DELL’ACQUA OSSIDANTE ELETTROLIZZATA PER LA DISINFEZIONE DI SUPERFICI DESTINATE A VENIRE A CONTATTO CON ALIMENTI EFFICACY OF ELECTROLYZED OXIDIZING WATER AS A DISINFECTANT FOR FOOD PROCESSING SURFACES 151
Behaviour of Arcobacter butzleri and Arcobacter cryaerophilus in ultra-high temperature, pasteurized and raw cow’s milk under different temperature conditions 151
Detection of Escherichia coli Serotype O157 in beef carcasses and faecal material. 150
OCCURANCE OF HISTAMINE IN FISH PRODUCTS ON MARKET [PRESENZA D’ISTAMINA NEI PRODOTTI ITTICI IN COMMERCIO] 149
Quantification of lead and cadmium in poultry and bird game meat by square-wave anodic-stripping voltammetry 144
Evaluation and identification of histamine-forming bacteria on fish products of middle Adriatic Sea 143
Valutazione dell'attività battericida dell'EOW su matrici alimentari carnee 142
Rivista dell'Associazione Italiana Veterinari Igienisti A.I.V.I. 141
Attribution of human Salmonella infections to animal and food sources in Italy (2002-2010): adaptations of the Dutch and modified Hald source attribution models 140
IL MEDICINALE VETERINARIO E IL RISCHIO ALIMENTARE PER L'UOMO. 139
Probabilistic Models for Food-Borne Disease Risk Assessment 136
Aflatoxin in food and feed: a review. Part II: situation, prevention and reduction 134
Aflatoxin in food and feed: a review (Part 1: aflatoxins and aflatoxicosis) 132
Survey on antimicrobial residues in raw milk and antimicrobial use in dairy farms in the Emilia-Romagna Region, Italy 130
Isolation of Arcobacter butzleri in environmental and food samples in an industrial and an artisanal dairy plants 130
Contaminzione da microrganismi indicatori e patogeni presenti sulla cute di bovini presentati al macello e nelle carcasse da essi derivate 129
Fate of Listeria monocytogenes during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese 128
Variation in the Prevalence of Enteropathogenic Yersinia in Slaughter Pigs from Belgium, Italy, and Spain. 127
DUTIES AND FUNCTIONS OF VETERINARY PUBLIC HEALTH FOR THE MANAGEMENT OF FOOD SAFETY: PRESENT NEEDS AND EVALUATION OF EFFICIENCY 127
Visual evaluation of cattle cleanliness as a tool to reduce carcass microbial contamination: A comparison in two slaughterhouses [La valutazione visiva dello stato di pulizia dei bovini come strumento per ridurre la contaminazione delle carcasse: Confronto in due macelli] 126
Quantitative risk assessment of verocytotoxin-producing Escherichia coli O157 and Campylobacter jejuni related to consumption of raw milk in a Province in Northern Italy 125
MIGLIORAMENTO DELLA QUALITÀ E DELLA SHELF-LIFE DI MOLLUSCHI BIVALVI VIVI. MESSA A PUNTO DI SISTEMI INNOVATIVI DI VENDITA AL DETTAGLIO. 123
Correlazione tra carica microbica della cute di bovini presentati al macello e caratteristiche microbiologiche delle carcasse da essi derivate 123
Isolamento di Arcobacter butzleri in campioni ambientali e alimentari in un caseificio industriale ed artigianale 121
Occurrence of enterotoxin genes and macrorestriction analysis of Staphylococcus aureus isolated from bovine mastitis and bulk-tank milk samples in Italy. An epidemiological study. 119
Comportamento di Arcobacter butzleri e Arcobacter cryaerophilus in latte vaccino UHT e pastorizzato a differenti temperature di conservazione 117
Miglioramento della qualità e della shelf-life di molluschi bivalvi vivi. Messa a punto di sistemi innovativi di vendita al dettaglio. 116
Organophosphorus pesticides residues in Italian raw milk 115
Igiene e tecnologie dei prodotti carnei 114
Survival of Listeria monocytogenes in ready-to-eat frozen meat broth/Sopravvivenza di Listeria monocytogenes in brodo di carne surgelato pronto 114
Studio proteomico di CYP1A-immunopositive protein e Heat Shock Protein 70 in Chamelea gallina trattata con B[a]P 113
Autocontrollo in macellerie islamiche: considerazioni preliminari. 112
Evaluation of Listeria monocytogenes growth in raw milk at refrigeration temperatures/Valutazione della crescita di Listeria monocytogenes in latte crudo a temperature di refrigerazione 111
Relation between level of contamination on hide of animals presented for slaughter and contamination on the resultant carcasses 109
Rassegna sull'esposizione umana alle aflatossine 103
Heath shock protein 70 response to physical and chemical stress in Chamelea gallina 101
Polichlorinated Biphenils (PCBs) residues in the raw milk for human consumption. 100
Survival of Arcobacter butzleri during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese 99
REVISIONE DELLE FIGURE PROFESSIONALI ADDETTE ALLA VIGILANZA E CONTROLLO DEI PRODOTTI DI ORIGINE ANIMALE. 99
Indicator and pathogenic microorganisms contamination of hide of cattle presented for slaughter and contamination of the resultant carcasses 97
Vigilanza ed ispezione nella ristorazione collettiva in penisola sorrentina - prima nota. 93
The efficiency of acidic electrolyzed oxidizing water to reduce spoilage microorganism load in beef 91
Normativa tecnico sanitaria applicata agli stabilimenti di lavorazione carni: considerazioni preliminari per l'esportazione in Giappone. 91
Review on aflatoxins in food and feed: sources of human exposure and control 88
Politica agricola comune (PAC) e legislazione alimentare: obblighi della condizionalità e ruolo del medico veterinario. 85
Totale 8.360
Categoria #
all - tutte 21.335
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 21.335


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021620 0 0 0 0 0 58 24 58 109 59 53 259
2021/20221.024 85 76 66 66 84 67 20 68 37 34 191 230
2022/20231.206 136 187 66 139 69 101 24 67 186 23 140 68
2023/2024332 16 63 19 31 7 73 19 23 19 21 23 18
2024/20251.336 65 223 97 81 303 62 65 47 28 100 24 241
2025/20261.333 183 250 259 177 332 132 0 0 0 0 0 0
Totale 8.360