Sfoglia per Autore
Produzione di resveratrolo in colture cellulari di vite. Un approccio biotecnologico per l’ottenimento di resveratrolo, molecola di grande interesse farmaceutico e cosmetico
2005 M. Ferri
Variazione del contenuto di cis e trans resveratrolo in sospensioni cellulari di vite trattate con diversi elicitori biotici
2005 Franceschetti M.; Tassoni A.; Musiani F.; Ferri M.; Fornalè S.; Fornara V.; Citterio S.; Sgorbati S.; Michael AJ.; Bagni N.;
Variazioni del contenuto di cis e trans-resveratrolo in sospensioni cellulari di vite trattate con diversi elicitori biotici.
2005 Bagni N.; Franceschetti M.; Musiani F.; Ferri M.; Fornalè S.; Tassoni A.
Resveratrol production in Vitis vinifera cell suspensions treated with several elicitors
2007 L. Righetti; M. Franceschetti; M. Ferri; A. Tassoni; N. Bagni
The use of rifampicin for resveratrol production in vitis vinifera cell suspensions.
2007 Ferri M.; D'Errico A.L.; Vacchi Suzzi C.; Franceschetti M.; Righetti L.; Bagni N.; Tassoni A.
Gli antiossidanti: dall'uva al vino
2008 Righetti L.; Tassoni A.; Mordenti G.L.; Simoni M.; Ferri M.; Bagni N.;
Chitosan treatment induces changes of protein expression profile and stilbene distribution in Vitis vinifera cell suspensions
2009 Ferri M.; Tassoni A.; Franceschetti M.; Righetti L.; Naldrett M.J.; Bagni N.;
Contenuto di polifenoli in uve e vini dell'Emilia-Romagna
2009 Righetti L.; Tassoni A.; Mordenti G.L.; Ferri M.; Franceschetti M.; Bagni N.
Produzione di resveratrolo in colture cellulari di vite
2009 Ferri M.; Tassoni A.; Righetti L.; Franceschetti M.; Bagni N.
Helianthus tuberosus and polyamine research: past and recent applications of a classical growth model
2010 Tassoni A.; Bagni N.; Ferri M.; Franceschetti M.; Khomutov A.; Marques M.P.; Fiuza S.M.; Simonian A.R.; Serafini-Fracassini D.
Suitability of ancient and modern cereals to produce novel functional fermented foods with a high content of antioxidant compounds
2010 TASSONI A.; BALDISSARRI M.; FERRI M.; SERRAZANETTI D.I.; GUERZONI M.E.; GIANOTTI A.
Chitosan elicits mono-glucosylated stilbene production and release in fed batch fermentation of grape cells.
2010 Tassoni, A.; Tango, N.; Ferri, M.
VALORISATION OF NUTRACEUTICAL AND HEALTHRELATED PROPERTIES OF WINE GRAPES OF EMILIAROMAGNA ITALIAN REGION
2010 Nunzio TANGO; Maura FERRI; Annalisa TASSONI
CHITOSAN ELICITS MONO-GLUCOSYLATED STILBENE PRODUCTION AND RELEASE IN FED-BATCH FERMENTATION OF GRAPE CELLS
2010 Maura FERRI; Annalisa TASSONI
Enhancement of antioxidant properties of cereal foods by fermentation
2010 Serrazanetti, Di; Tassoni, A.; Ferri, M.; Tango, N.; Guerzoni, Me; Gianotti, A.
Chitosan elicits mono-glucosylated stilbene production and release in fed batch fermentation of grape cells.
2010 Ferri, M.; Tassoni, A.
Valorization of nutraceutical and healthy properties of grapes and wines of Emilia-Romagna Italian region
2010 Tassoni, A.; Tango, N.; Ferri, M.
Elicitation, production and release of polyphenols in fed-batch fermentation of grape cell.
2011 A. Tassoni; M. Ferri
Colture in vitro di peperoncino per la produzione di composti di interesse alimentare e farmaceutico
2011 M. Ferri; N. Gruarin; A. Tassoni
Suitability of ancient and modern cereals to produce novel functional fermented foods with a high content of antioxidant compounds
2011 A. Tassoni; M. Ferri; Serrazanetti DI; Guerzoni ME; A. Gianotti
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Produzione di resveratrolo in colture cellulari di vite. Un approccio biotecnologico per l’ottenimento di resveratrolo, molecola di grande interesse farmaceutico e cosmetico | M. Ferri | 2005-01-01 | PROMETEUS JOURNAL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Variazione del contenuto di cis e trans resveratrolo in sospensioni cellulari di vite trattate con diversi elicitori biotici | Franceschetti M.; Tassoni A.; Musiani F.; Ferri M.; Fornalè S.; Fornara V.; Citterio S.; Sgorbati... S.; Michael AJ.; Bagni N.; | 2005-01-01 | INFORMATORE BOTANICO ITALIANO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Variazioni del contenuto di cis e trans-resveratrolo in sospensioni cellulari di vite trattate con diversi elicitori biotici. | Bagni N.; Franceschetti M.; Musiani F.; Ferri M.; Fornalè S.; Tassoni A. | 2005-01-01 | - | Ci.Vin. | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Resveratrol production in Vitis vinifera cell suspensions treated with several elicitors | L. Righetti; M. Franceschetti; M. Ferri; A. Tassoni; N. Bagni | 2007-01-01 | CARYOLOGIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
The use of rifampicin for resveratrol production in vitis vinifera cell suspensions. | Ferri M.; D'Errico A.L.; Vacchi Suzzi C.; Franceschetti M.; Righetti L.; Bagni N.; Tassoni A. | 2007-01-01 | - | Lavoisier Publisher | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Gli antiossidanti: dall'uva al vino | Righetti L.; Tassoni A.; Mordenti G.L.; Simoni M.; Ferri M.; Bagni N.; | 2008-01-01 | VQ | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Chitosan treatment induces changes of protein expression profile and stilbene distribution in Vitis vinifera cell suspensions | Ferri M.; Tassoni A.; Franceschetti M.; Righetti L.; Naldrett M.J.; Bagni N.; | 2009-01-01 | PROTEOMICS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Contenuto di polifenoli in uve e vini dell'Emilia-Romagna | Righetti L.; Tassoni A.; Mordenti G.L.; Ferri M.; Franceschetti M.; Bagni N. | 2009-01-01 | - | Ce.U.B. Editore | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Produzione di resveratrolo in colture cellulari di vite | Ferri M.; Tassoni A.; Righetti L.; Franceschetti M.; Bagni N. | 2009-01-01 | - | Ce.U.B. Editore | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Helianthus tuberosus and polyamine research: past and recent applications of a classical growth model | Tassoni A.; Bagni N.; Ferri M.; Franceschetti M.; Khomutov A.; Marques M.P.; Fiuza S.M.; Simonian... A.R.; Serafini-Fracassini D. | 2010-01-01 | PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Suitability of ancient and modern cereals to produce novel functional fermented foods with a high content of antioxidant compounds | TASSONI A.; BALDISSARRI M.; FERRI M.; SERRAZANETTI D.I.; GUERZONI M.E.; GIANOTTI A. | 2010-01-01 | JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Chitosan elicits mono-glucosylated stilbene production and release in fed batch fermentation of grape cells. | Tassoni, A.; Tango, N.; Ferri, M. | 2010-01-01 | - | Università degli Studi di Torino | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
VALORISATION OF NUTRACEUTICAL AND HEALTHRELATED PROPERTIES OF WINE GRAPES OF EMILIAROMAGNA ITALIAN REGION | Nunzio TANGO; Maura FERRI; Annalisa TASSONI | 2010-01-01 | QUADERNI DI SCIENZE VITICOLE ED ENOLOGICHE... | Università di Torino | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
CHITOSAN ELICITS MONO-GLUCOSYLATED STILBENE PRODUCTION AND RELEASE IN FED-BATCH FERMENTATION OF GRAPE CELLS | Maura FERRI; Annalisa TASSONI | 2010-01-01 | QUADERNI DI SCIENZE VITICOLE ED ENOLOGICHE... | Università di Torino | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Enhancement of antioxidant properties of cereal foods by fermentation | Serrazanetti, Di; Tassoni, A.; Ferri, M.; Tango, N.; Guerzoni, Me; Gianotti, A. | 2010-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Chitosan elicits mono-glucosylated stilbene production and release in fed batch fermentation of grape cells. | Ferri, M.; Tassoni, A. | 2010-01-01 | - | Università degli Studi di Torino | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Valorization of nutraceutical and healthy properties of grapes and wines of Emilia-Romagna Italian region | Tassoni, A.; Tango, N.; Ferri, M. | 2010-01-01 | - | Università degli Studi di Torino | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Elicitation, production and release of polyphenols in fed-batch fermentation of grape cell. | A. Tassoni; M. Ferri | 2011-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Colture in vitro di peperoncino per la produzione di composti di interesse alimentare e farmaceutico | M. Ferri; N. Gruarin; A. Tassoni | 2011-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Suitability of ancient and modern cereals to produce novel functional fermented foods with a high content of antioxidant compounds | A. Tassoni; M. Ferri; Serrazanetti DI; Guerzoni ME; A. Gianotti | 2011-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile