CHIAVARI, CRISTIANA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 2.101
NA - Nord America 1.044
AS - Asia 294
AF - Africa 85
SA - Sud America 6
OC - Oceania 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 3.533
Nazione #
IT - Italia 1.295
US - Stati Uniti d'America 1.040
GB - Regno Unito 243
CN - Cina 123
UA - Ucraina 122
DE - Germania 106
VN - Vietnam 93
SE - Svezia 92
FR - Francia 75
IN - India 45
IE - Irlanda 43
TG - Togo 31
RU - Federazione Russa 27
AT - Austria 21
NG - Nigeria 21
ZA - Sudafrica 18
EE - Estonia 17
BG - Bulgaria 16
JO - Giordania 13
BE - Belgio 10
SC - Seychelles 10
CH - Svizzera 9
SG - Singapore 8
PL - Polonia 7
GR - Grecia 6
IR - Iran 6
BR - Brasile 4
CA - Canada 4
FI - Finlandia 4
CI - Costa d'Avorio 3
ES - Italia 3
NL - Olanda 3
AU - Australia 2
CL - Cile 2
SA - Arabia Saudita 2
SN - Senegal 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EU - Europa 1
MY - Malesia 1
RO - Romania 1
TR - Turchia 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 3.533
Città #
Southend 203
Chandler 114
Fairfield 112
Ashburn 90
Rome 75
Dong Ket 69
Ann Arbor 65
Jacksonville 63
Wilmington 62
Houston 59
Woodbridge 58
Milan 57
Princeton 53
Cambridge 51
Seattle 44
Dublin 42
Turin 38
Bologna 35
Lomé 31
Padova 31
Nanjing 27
Florence 23
Parma 23
Westminster 23
Abeokuta 21
Vienna 18
Jinan 16
Berlin 15
Naples 15
Verona 14
Amman 13
Bari 12
Mülheim 12
Brussels 10
Hebei 10
Maletto 10
Prata Di Pordenone 10
Shenyang 10
Beijing 9
Mahé 9
Genoa 8
Lonato 8
Monza 8
Saint Petersburg 8
San Diego 8
Sassari 8
Abano Terme 7
Brescia 7
Cagliari 7
Cuneo 7
Nanchang 7
Trento 7
Bern 6
Bisceglie 6
Canegrate 6
Catania 6
Fermo 6
Genova 6
Hangzhou 6
Jiaxing 6
Modena 6
Salerno 6
Soliera 6
Taiyuan 6
Ancona 5
Carpi 5
Dallas 5
Mumbai 5
Norwalk 5
Palermo 5
Reggio Emilia 5
Tianjin 5
Caserta 4
Comun Nuovo 4
Dearborn 4
Forlì 4
Helsinki 4
Messina 4
Montecchio Maggiore 4
Napoli 4
Olalla 4
Pandino 4
Paris 4
Presezzo 4
Ravenna 4
San Venanzo 4
Savona 4
Seregno 4
Sora 4
Abidjan 3
Arbus 3
Athens 3
Bondeno 3
Camposanto 3
Cernusco sul Naviglio 3
Cesa 3
Cesena 3
Des Moines 3
Dolceacqua 3
Guangzhou 3
Totale 1.955
Nome #
I batteri lattici nelle diverse fasi del processo di caseificazione 739
Ruolo dei lieviti nella produzione e stagionatura del Parmigiano Reggiano 660
Biogenic amine content and aromatic profile of Salama da sugo, a typical cooked fermented sausage produced in Emilia Romagna Region (Italy) 158
Analisi sensoriale dei salami: proposta di un metodo 140
Antifungal activity of lactobacilli isolated from salami 130
Detection and identification of yeasts in natural whey starter for Parmigiano Reggiano cheese-making 128
Use of donkey's milk for a fermented beverage with lactobacilli 127
Role of Streptococcus thermophilus PRI60 in histamine accumulation in cheese 113
Physicochemical, microbiological, and sensory characterization of ‘Nduja, a typical sausage from Calabria, southern Italy 110
Influenza della spugnatura sulle caratteristiche sensoriali del Puzzone di Moena 109
Survival of Spoilage and Pathogenic Microorganisms on Cardboard and Plastic Packaging Materials 108
Characterization of Salama da Sugo, a traditional fermented Italian sausage. 107
Effect of wine addition on microbiological characteristics, volatile molecule profiles and biogenic amine contents in fermented sausages 107
Effects of starter cultures and fermentation climate on the properties of two types of typical Italian dry fermented sausages produced under industrial conditions 99
Control of biogenic amines in low acid salami 97
A procedure for the sensory evaluation of Salama da sugo, a typical fermented sausage produced in the Emilia Romagna Region, Italy 92
I salumi: una proposta per la valorizzazione dei bovini a fine carriera. Parte I: salsiccia, salami e "Magronella" 85
Whey starter addition during maturation of evening milk: effects on some characteristics of cheese milk and Parmigiano–Reggiano cheese 85
I salumi: una proposta per la valorizzazione dei bovini a fine carriera. Parte II: "Bovella" e "Bovotto" 83
Il formaggio come alimento funzionale: aspetti tecnologici e sensoriali legati all'additivazione di zinco nella produzione di squacquerone 82
Morphological and phenotypical characterization of Bacillus thermodurans 79
PROFILI SENSORIALI DI SALSICCE OTTENUTE CON CARNE BOVINA 77
Formare assaggiatori per la valutazione sensoriale della mozzarella di bufala 70
Totale 3.585
Categoria #
all - tutte 6.908
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 6.908


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020662 102 17 12 40 55 56 72 82 72 60 34 60
2020/2021616 81 32 23 27 19 32 27 38 77 56 59 145
2021/2022548 37 20 42 39 58 38 28 36 38 23 121 68
2022/2023898 67 89 51 92 77 80 42 60 117 40 117 66
2023/2024593 20 40 24 92 49 30 61 35 30 63 79 70
2024/20259 9 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 3.585