CHIAVARI, CRISTIANA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 2.810
NA - Nord America 1.332
AS - Asia 893
AF - Africa 91
SA - Sud America 56
OC - Oceania 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 5.186
Nazione #
IT - Italia 1.827
US - Stati Uniti d'America 1.320
SG - Singapore 293
GB - Regno Unito 251
CN - Cina 241
VN - Vietnam 157
DE - Germania 133
UA - Ucraina 123
SE - Svezia 94
FR - Francia 81
HK - Hong Kong 81
NL - Olanda 74
IN - India 68
RU - Federazione Russa 46
IE - Irlanda 43
BR - Brasile 37
TG - Togo 31
AT - Austria 21
NG - Nigeria 21
ZA - Sudafrica 20
CH - Svizzera 17
EE - Estonia 17
BG - Bulgaria 16
JP - Giappone 15
FI - Finlandia 14
BE - Belgio 13
JO - Giordania 13
PL - Polonia 12
CZ - Repubblica Ceca 10
ES - Italia 10
SC - Seychelles 10
CA - Canada 7
CI - Costa d'Avorio 6
GR - Grecia 6
IR - Iran 6
AR - Argentina 5
EC - Ecuador 5
KR - Corea 5
MX - Messico 5
AU - Australia 3
CL - Cile 3
BD - Bangladesh 2
PE - Perù 2
SA - Arabia Saudita 2
SN - Senegal 2
TR - Turchia 2
UZ - Uzbekistan 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BO - Bolivia 1
CO - Colombia 1
EU - Europa 1
IQ - Iraq 1
KH - Cambogia 1
LB - Libano 1
MY - Malesia 1
PK - Pakistan 1
PY - Paraguay 1
RO - Romania 1
RS - Serbia 1
TN - Tunisia 1
VE - Venezuela 1
Totale 5.186
Città #
Singapore 203
Southend 203
Ashburn 134
Rome 116
Chandler 114
Milan 114
Fairfield 112
Santa Clara 94
Hong Kong 81
Dong Ket 69
Ann Arbor 65
Jacksonville 63
Wilmington 62
Houston 60
Woodbridge 58
Princeton 53
Cambridge 51
Bologna 44
Seattle 44
Dublin 42
Turin 42
Padova 37
Beijing 33
Lomé 31
Naples 30
Florence 29
Parma 28
Nanjing 27
Boardman 25
Westminster 23
Abeokuta 21
Hanoi 20
Dallas 19
Hefei 19
Ho Chi Minh City 19
Los Angeles 19
Munich 19
Hyderabad 18
Vienna 18
Jinan 17
Berlin 15
Brescia 15
Tokyo 15
Verona 14
Amman 13
Bari 13
Brussels 13
Genoa 13
Mülheim 12
Catania 11
Reggio Emilia 11
Trento 11
Hebei 10
Maletto 10
Prata Di Pordenone 10
Sassari 10
Shenyang 10
Buffalo 9
Cagliari 9
Hangzhou 9
Helsinki 9
Mahé 9
Palermo 9
Lonato 8
Monza 8
Saint Petersburg 8
San Diego 8
Venice 8
Abano Terme 7
Cuneo 7
Guangzhou 7
Nanchang 7
New York 7
Taiyuan 7
Abidjan 6
Bern 6
Bisceglie 6
Canegrate 6
Chicago 6
Fermo 6
Genova 6
Jiaxing 6
Messina 6
Modena 6
Mumbai 6
Redondo Beach 6
Salerno 6
Soliera 6
Ancona 5
Carpi 5
Cesena 5
London 5
Norwalk 5
Phoenix 5
Pisa 5
Seoul 5
Shanghai 5
Tianjin 5
Baldan-Formigo 4
Campobasso 4
Totale 2.760
Nome #
I batteri lattici nelle diverse fasi del processo di caseificazione 1.228
Ruolo dei lieviti nella produzione e stagionatura del Parmigiano Reggiano 857
Analisi sensoriale dei salami: proposta di un metodo 205
Biogenic amine content and aromatic profile of Salama da sugo, a typical cooked fermented sausage produced in Emilia Romagna Region (Italy) 201
Antifungal activity of lactobacilli isolated from salami 186
Detection and identification of yeasts in natural whey starter for Parmigiano Reggiano cheese-making 180
Use of donkey's milk for a fermented beverage with lactobacilli 173
Physicochemical, microbiological, and sensory characterization of ‘Nduja, a typical sausage from Calabria, southern Italy 163
Role of Streptococcus thermophilus PRI60 in histamine accumulation in cheese 161
Characterization of Salama da Sugo, a traditional fermented Italian sausage. 154
Survival of Spoilage and Pathogenic Microorganisms on Cardboard and Plastic Packaging Materials 153
Effects of starter cultures and fermentation climate on the properties of two types of typical Italian dry fermented sausages produced under industrial conditions 151
Effect of wine addition on microbiological characteristics, volatile molecule profiles and biogenic amine contents in fermented sausages 151
Influenza della spugnatura sulle caratteristiche sensoriali del Puzzone di Moena 147
Control of biogenic amines in low acid salami 139
A procedure for the sensory evaluation of Salama da sugo, a typical fermented sausage produced in the Emilia Romagna Region, Italy 134
Whey starter addition during maturation of evening milk: effects on some characteristics of cheese milk and Parmigiano–Reggiano cheese 129
Il formaggio come alimento funzionale: aspetti tecnologici e sensoriali legati all'additivazione di zinco nella produzione di squacquerone 128
I salumi: una proposta per la valorizzazione dei bovini a fine carriera. Parte I: salsiccia, salami e "Magronella" 127
I salumi: una proposta per la valorizzazione dei bovini a fine carriera. Parte II: "Bovella" e "Bovotto" 123
PROFILI SENSORIALI DI SALSICCE OTTENUTE CON CARNE BOVINA 119
Formare assaggiatori per la valutazione sensoriale della mozzarella di bufala 118
Morphological and phenotypical characterization of Bacillus thermodurans 111
Totale 5.238
Categoria #
all - tutte 11.139
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 11.139


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021434 0 0 0 0 0 32 27 38 77 56 59 145
2021/2022548 37 20 42 39 58 38 28 36 38 23 121 68
2022/2023898 67 89 51 92 77 80 42 60 117 40 117 66
2023/2024593 20 40 24 92 49 30 61 35 30 63 79 70
2024/20251.039 66 122 79 74 187 65 64 53 66 25 47 191
2025/2026623 97 93 103 82 174 74 0 0 0 0 0 0
Totale 5.238