GALASSI, SERGIO
GALASSI, SERGIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
A meta-design approach to agroindustrial buildings: A case study for typical Italian wine productions
2011 Torreggiani D.; Benni S.; Corzani V.; Tassinari P.; Galassi S.
A preliminary comparison between nanofiltration and reverse osmosis membranes for grape juice treatment
2001 Ferrarini R.; Versari A.; Galassi S.
An improved HPLC method for the analysis of organic acids, carbohydrates, and alcohols in grape musts and wines
2000 Castellari M.; Versari A.; Spinabelli U.; Galassi S.; Amati A.
Analysis of mechanical properties of cork stoppers and synthetic closures for wine bottling
2008 Giunchi A.; Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Analysis of selected phenolic compounds by MECC and HPLC. A comparative study
1999 Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Anthocyanin composition of montepulciano d'abruzzo must during industrial fermentation process
1999 Versari A.; Barbanti D.; Galassi S.
Caratterizzazione della componente antocianica in vini rossi ottenuti per macerazione carbonica: correlazione con i parametri spettrofotometrici relativi al colore
2009 F. Chinnici; F. Sonni; N. Natali; S. Galassi; C. Riponi
Caratterizzazione di succhi di albicocca mediante HPLC ed analisi multivariata.
2009 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S.
Caratterizzazione di tappi in sughero e tappi sintetici utilizzati per l’imbottigliamento del vino
2010 Versari A.; Giunchi A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Characterisation of Italian apricot commercial juices by high–performance liquid chromatography analysis and multivariate analysis
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S
Characterisation of peach juices obtained from cultivars Redhaven, Suncrest and Maria Marta grown in Italy
2002 Versari A.; Castellari M.; Parpinello G.P.; Riponi C.; Galassi S.
Characterization of Uva Longanesi red wine by selected parameters related to astringency
2011 Elisa Sartini; Giuseppina P. Parpinello; Sergio Galassi; Andrea Versari
Chemometric survey of Italian bottled mineral waters by means of their labelled physico-chemical and chemical composition
2002 Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Color features and pigment composition of Italian carbonic macerated red wines
2009 F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi
Comportamento meccanico dei tappi sintetici.
2005 GIUNCHI A.; OTTONI A.; RAGNI L.; PEZZI F.; GALASSI S.
Concentration of grape must by nanofiltration membranes
2003 Versari A.; Ferrarini R.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Contaminazione di patulina in succhi di mela provenienti da agricoltura biologica e convenzionale
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S.
Determination of grape quality at harvest using Fourier transform mid-infrared spectroscopy and multivariate analysis.
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S.
Effect of refrigeration on the potassium bitartrate stability and composition of Italian wines
2002 Versari A.; Barbanti D.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Effect of salt additions on the sensory evaluation of Trebbiano white wines
2001 Parpinello G.P.; Versari A.; Barbanti D.; Galassi S.