GALASSI, SERGIO
GALASSI, SERGIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
A meta-design approach to agroindustrial buildings: A case study for typical Italian wine productions
2011 Torreggiani D.; Benni S.; Corzani V.; Tassinari P.; Galassi S.
Characterization of Uva Longanesi red wine by selected parameters related to astringency
2011 Elisa Sartini; Giuseppina P. Parpinello; Sergio Galassi; Andrea Versari
Nuovi approcci metodologici nella progettazione edilizia per le aziende vitivinicole
2011 Galassi S.; Tassinari P.; Benni S.; Torreggiani D.; Corzani V.; Pollicino G.; Dall'Ara E.
THE BUILT ENVIRONMENT OF FARM WINERIES: AN ANALYSIS METHODOLOGY FOR DEFINING META-DESIGN REQUIREMENTS
2011 P. Tassinari; S. Galassi; S. Benni; D. Torreggiani
Caratterizzazione di tappi in sughero e tappi sintetici utilizzati per l’imbottigliamento del vino
2010 Versari A.; Giunchi A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Nuovi metodi di analisi del colore dei vini rossi
2010 Versari A.; Chinnici F.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Wine-growing and producing farm buildings: meta-design analysis for the definition of spatial layouts
2010 Benni S.; Torreggiani D.; Corzani V.; Cuttin F.; Tassinari P.; Galassi S.
Caratterizzazione della componente antocianica in vini rossi ottenuti per macerazione carbonica: correlazione con i parametri spettrofotometrici relativi al colore
2009 F. Chinnici; F. Sonni; N. Natali; S. Galassi; C. Riponi
Caratterizzazione di succhi di albicocca mediante HPLC ed analisi multivariata.
2009 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S.
Color features and pigment composition of Italian carbonic macerated red wines
2009 F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi
IL SISTEMA COSTRUITO DELLE AZIENDE VITIVINICOLE: UNA METODOLOGIA DI ANALISI DEL COMPARTO PER LA DEFINIZIONE DEI REQUISITI METAPROGETTUALI
2009 P. Tassinari; S. Galassi; S. Benni; D. Torreggiani
Relationship among sensory descriptors, consumer preference and color parameters of Novello red wines
2009 Parpinello G.P.; Versari A.; Chinnici F.; Galassi S.
Valutazione della qualità di uve Trebbiano mediante spettroscopia infrarossa (FT-IR).
2009 Parpinello G.P.; Versari A.; Mattioli A.U.; Galassi S.
Analysis of mechanical properties of cork stoppers and synthetic closures for wine bottling
2008 Giunchi A.; Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Characterisation of Italian apricot commercial juices by high–performance liquid chromatography analysis and multivariate analysis
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S
Contaminazione di patulina in succhi di mela provenienti da agricoltura biologica e convenzionale
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S.
Determination of grape quality at harvest using Fourier transform mid-infrared spectroscopy and multivariate analysis.
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S.
Metodi di analisi del colore dei vini rossi: antociani, pigmenti polimerici e copigmentazione.
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Pigment composition of wines obtained from carbonic maceration: correlations with colour features
2008 F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi
Valutazione di un gruppo di assaggio mediante analisi statistica multivariata
2008 G.P. Parpinello; A. Versari; S. Galassi