Sfoglia per Autore
Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry”. Acta Horticulturae, 682, vol.3: 1833-1838, 2005.
2005 Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I.
Studio preliminare sull’uso del naso elettronico nel discriminare biscotti in funzione della formulazione
2006 Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M.
Studio e valutazione della qualità di ortofrutticoli della IV gamma a mezzo di calorimetria in isoterma
2006 Rocculi P.; Gómez F.G.; Romani S.; Wadsö L.; Dalla Rosa M.; Sjöholm I.
Studio degli effetti di trattamenti chimici anti-imbrunimento sulle caratteristiche cromatiche e sulla risposta metabolica di patate in fette
2006 Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Study of water mobility in chicken breast meat by the combination of DSC and NMR techniques
2006 Venturi L.; Rocculi P.; Cremonini M.A.; Cavani C.; Dalla Rosa M.
Physical, textural and sensory characteristics of a typical regional bread
2006 BALESTRA F.; ANGIOLONI A.; ROCCULI P.; PINNAVAIA G.G.; DALLA ROSA M.
Studio preliminare sull'uso del naso elettronico per discriminare i biscotti in funzione della formulazione
2006 Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M.
Application of FT-NIR technique for the discrimination and quality evaluation of differently roasted coffee beans
2006 ALESSANDRINI L.; ROMANI S.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M.
Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement
2006 ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M.
Effect of some frying conditions on acrylamide content in french fries
2006 ROMANI S.; BACCHIOCCA M.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M.
Influenza dei processi tecnologici sulla sicurezza e sulle caratteristiche qualitative delle carni e dei prodotti a base di carne
2006 CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; VENTURI L.; CREMONINI M.A.; ROMANI S.; ROCCULI P.; LERCKER G.; CABONI M.F.; FERIOLI F.; VANNINI L.; IUCCI L.; SADO S.; VALLICELLI M.; GUERZONI M.E.
Effects of non-conventional MAP and 1-MCP treatment on vitamin C maintenance of MP kiwifruit
2006 COCCI E.; ROCCULI P.; ROMANI S.; DALLA ROSA M.
contenuto in acrilammide e caratteristiche qualitative di patate fritte in differenti friggitrici
2006 S.Romani; A.Gasparri; M.Bacchiocca; E.Cocci; P.Rocculi; M.Dalla Rosa
Use of a simple mathematical model to evaluate dipping and MAP effects on aerobic respiration of minimally processed apples
2006 Rocculi P.; Del Nobile M.A.; Romani S.; Baiano A.; Dalla Rosa M.
Changes in nutritional properties of minimally processed apples during storage
2006 Cocci E.; Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.
EFFECTS OF NON-CONVENTIONAL MAP AND 1-MCP TREATMENT ON QUALITY MAINTENANCE OF MP KIWIFRUIT
2006 E. COCCI; P. ROCCULI; S. ROMANI; M. DALLA ROSA
EFFECT OF FRYING TIME ON SOME QUALITY ASPECTS AND ACRYLAMIDE CONTENT OF FRENCH FRIES
2006 S. ROMANI; M. BACCHIOCCA; P. ROCCULI; A. ANGIOLONI; M. DALLA ROSA
PRODOTTI DI IV GAMMA, ASPETTI QUALITATIVI E TECNOLOGICI
2007 Dalla Rosa, M.; Rocculi, P.
Influence of antioxidant dipping treatment and modified atmosphere packaging on nutrient retention in fresh-cut apples
2007 Cocci E.; Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Water state and mobility as affecting mechanical properties of coffee beans
2007 Pittia P.; Sacchetti G.; Rocculi P.; Venturi L.; Cremonini M.; Dalla Rosa M.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry”. Acta Horticulturae, 682, vol.3: 1833-1838, 2005. | Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I. | 2005-01-01 | ACTA HORTICULTURAE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Studio preliminare sull’uso del naso elettronico nel discriminare biscotti in funzione della formulazione | Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M. | 2006-01-01 | - | S. Porretta | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Studio e valutazione della qualità di ortofrutticoli della IV gamma a mezzo di calorimetria in isoterma | Rocculi P.; Gómez F.G.; Romani S.; Wadsö L.; Dalla Rosa M.; Sjöholm I. | 2006-01-01 | - | S. Porretta | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Studio degli effetti di trattamenti chimici anti-imbrunimento sulle caratteristiche cromatiche e sulla risposta metabolica di patate in fette | Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2006-01-01 | ITALUS HORTUS | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Study of water mobility in chicken breast meat by the combination of DSC and NMR techniques | Venturi L.; Rocculi P.; Cremonini M.A.; Cavani C.; Dalla Rosa M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Physical, textural and sensory characteristics of a typical regional bread | BALESTRA F.; ANGIOLONI A.; ROCCULI P.; PINNAVAIA G.G.; DALLA ROSA M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Studio preliminare sull'uso del naso elettronico per discriminare i biscotti in funzione della formulazione | Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M. | 2006-01-01 | INDUSTRIE ALIMENTARI | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Application of FT-NIR technique for the discrimination and quality evaluation of differently roasted coffee beans | ALESSANDRINI L.; ROMANI S.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement | ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effect of some frying conditions on acrylamide content in french fries | ROMANI S.; BACCHIOCCA M.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Influenza dei processi tecnologici sulla sicurezza e sulle caratteristiche qualitative delle carni e dei prodotti a base di carne | CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; VENTURI L.; CREMONINI M.A.; ROMANI S.; ROCCULI P.; LERCKER G....; CABONI M.F.; FERIOLI F.; VANNINI L.; IUCCI L.; SADO S.; VALLICELLI M.; GUERZONI M.E. | 2006-01-01 | - | Print Company srl | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effects of non-conventional MAP and 1-MCP treatment on vitamin C maintenance of MP kiwifruit | COCCI E.; ROCCULI P.; ROMANI S.; DALLA ROSA M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
contenuto in acrilammide e caratteristiche qualitative di patate fritte in differenti friggitrici | S.Romani; A.Gasparri; M.Bacchiocca; E.Cocci; P.Rocculi; M.Dalla Rosa | 2006-01-01 | INDUSTRIE ALIMENTARI | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Use of a simple mathematical model to evaluate dipping and MAP effects on aerobic respiration of minimally processed apples | Rocculi P.; Del Nobile M.A.; Romani S.; Baiano A.; Dalla Rosa M. | 2006-01-01 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Changes in nutritional properties of minimally processed apples during storage | Cocci E.; Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2006-01-01 | POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
EFFECTS OF NON-CONVENTIONAL MAP AND 1-MCP TREATMENT ON QUALITY MAINTENANCE OF MP KIWIFRUIT | E. COCCI; P. ROCCULI; S. ROMANI; M. DALLA ROSA | 2006-01-01 | - | sine nomine | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
EFFECT OF FRYING TIME ON SOME QUALITY ASPECTS AND ACRYLAMIDE CONTENT OF FRENCH FRIES | S. ROMANI; M. BACCHIOCCA; P. ROCCULI; A. ANGIOLONI; M. DALLA ROSA | 2006-01-01 | - | CEFood Organising Committee | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
PRODOTTI DI IV GAMMA, ASPETTI QUALITATIVI E TECNOLOGICI | Dalla Rosa, M.; Rocculi, P. | 2007-01-01 | AGRICOLTURA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Influence of antioxidant dipping treatment and modified atmosphere packaging on nutrient retention in fresh-cut apples | Cocci E.; Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2007-01-01 | - | Raspor Peter | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Water state and mobility as affecting mechanical properties of coffee beans | Pittia P.; Sacchetti G.; Rocculi P.; Venturi L.; Cremonini M.; Dalla Rosa M. | 2007-01-01 | - | s. n. | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile