Application of FT-NIR technique for the discrimination and quality evaluation of differently roasted coffee beans / ALESSANDRINI L.; ROMANI S.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M.. - ELETTRONICO. - 13:(2006), pp. 1089-1090. (Intervento presentato al convegno 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology tenutosi a Nantes (France) nel 17-21 Settembre 2006).

Application of FT-NIR technique for the discrimination and quality evaluation of differently roasted coffee beans

ALESSANDRINI, LAURA;ROMANI, SANTINA;ROCCULI, PIETRO;DALLA ROSA, MARCO
2006

2006
Proceeding of the 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology
1089
1090
Application of FT-NIR technique for the discrimination and quality evaluation of differently roasted coffee beans / ALESSANDRINI L.; ROMANI S.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M.. - ELETTRONICO. - 13:(2006), pp. 1089-1090. (Intervento presentato al convegno 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology tenutosi a Nantes (France) nel 17-21 Settembre 2006).
ALESSANDRINI L.; ROMANI S.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M.
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