DALLA ROSA, MARCO
Dettaglio
DALLA ROSA, MARCO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Docenti di ruolo di Ia fascia
Rosa, Marco Dalla; Rosa M. Dalla; MARCO DALLA ROSA; M.DALLA ROSA; DALLA ROSA M.; Rosa M.D.
Pubblicazioni
Risultati 1 - 20 di 290 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | A case study of life cycle assessment (LCA) for PS/PET/PLA boxes used on food packaging field. | Siracusa V.; Ingrao C.; Dalla Rosa M.; Romani S. | 2012 | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
2 | Analysis by non-linear irreversible thermodynamics of compositional and structural changes occurred during air drying of vacuum impregnated apple (cv. Granny smith): Calcium and trehalose effects | Betoret, E.; Betoret, N.; Castagnini, J. M.; Rocculi, P.; Dalla Rosa, M.; Fito, P. | 2015 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | 1.01 Articolo in rivista | - | |
3 | Analysis of chemical and structural changes in kiwifruit (Actinidia deliciosa cv Hayward) through the osmotic dehydration | M. Castro-Giráldez; U. Tylewicz; P.J. Fito; M. Dalla Rosa; P. Fito | 2011 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | 1.01 Articolo in rivista | - | |
4 | Analysis of kiwifruit osmodehydration process by systematic approach systems | U. Tylewicz; P.J. Fito; M. Castro-Giráldez; P. Fito; M. Dalla Rosa | 2011 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | 1.01 Articolo in rivista | - | |
5 | Antiossidanti naturali tra informazione e disinformazione: Metodi di analisi, biodisponibilità ed effetti in-vivo | Bacchiocca M.; Bordoni A.; Dalla Rosa M.; Sacchetti G. | 2009 | Centro Universitario Bertinoro | 3.02 Curatela | - | |
6 | Antioxidant and antimicrobial properties of organic fruits subjected to PEF-assisted osmotic dehydration | Tylewicz U.; Oliveira G.; Alminger M.; Nohynek L.; Dalla Rosa M.; Romani S. | 2020 | INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES | 1.01 Articolo in rivista | ||
7 | APLICATION OF SAFES METHODOLOGY TO THE OSMOTIC DEHYDRATION OF KIWI (ACTINIDIADELICIOSA VAR. HAYWARD) | Tylewicz U.; Fito P.J.; Castro-Giraldez M.; Fito P.; Dalla Rosa M. | 2010 | Editorial Universitat Politècnica de València | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
8 | Application of FT-NIR technique for the discrimination and quality evaluation of differently roasted coffee beans | ALESSANDRINI L.; ROMANI S.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M. | 2006 | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
9 | Application of microwaves dielectric spectroscopy for controlling osmotic dehydration of kiwifruit (Actinidia deliciosa cv Hayward) | M. Castro-Giráldez;P.J. Fito;M. Dalla Rosa;P. Fito | 2011 | INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES | 1.01 Articolo in rivista | - | |
10 | Application of non-thermal pre-treatments (PEF and/or OD) to develop yellow kiwifruit dried snack with high nutritional functionality | Cinzia Mannozzi, Urszula Tylewicz, Jessica Genovese, Santina Romani, Pietro Rocculi, Marco Dalla ...Rosa | 2018 | 4.03 Poster | - | ||
11 | Aspetti fisiologici e qualitativi di patate di IV gamma | Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M. | 2009 | ITALUS HORTUS | 1.01 Articolo in rivista | - | |
12 | Atmospheric gas plasma treatment of fresh-cut apples | Silvia Tappi;Annachiara Berardinelli;Luigi Ragni;Marco Dalla Rosa;Adriano Guarnieri;Pietro Rocculi | 2014 | INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES | 1.01 Articolo in rivista | - | |
13 | ATTRACTING STUDENTS TO SCIENCE STUDIES AND SCIENCE BEHIND FOODS | dalla rosa m. | 2010 | Editorial Universitat Politècnica de València | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
14 | Automatic vending machine for fresh pizza making | Rocculi P.; Piovan S.; Balestra F.; Angioloni A.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2008 | sine nomine | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
15 | Biodegradable aliphatic copolyesters containing PEG-like sequences for sustainable food packaging applications | Matteo Gigli; Nadia Lotti; Massimo Gazzano; Valentina Siracusa; Lara Finelli; Andrea Munari; Marc...o Dalla Rosa | 2014 | POLYMER DEGRADATION AND STABILITY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
16 | Biodegradable aliphatic copolyesters containing thio-ether linkages for sustainable food packaging applications | Genovese, L.; Soccio, M.; Lotti, N.; Gazzano, M.; Finelli, L.; Siracusa, V.; Dalla Rosa, M.; Muna...ri, A. | 2015 | 4.03 Poster | - | ||
17 | Biodegradable long chain aliphatic polyesters containing ether-linkages: synthesis, solid-state and barrier properties | L. Genovese; M. Gigli; N. Lotti; M. gazzano; V. Siracusa; A. Munari; M Dalla Rosa | 2014 | INDUSTRIAL & ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH | 1.01 Articolo in rivista | - | |
18 | Biodegradable polymers for food packaging: a review | Siracusa V.; Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2008 | TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
19 | BIODEGRADABLE POLYPROPYLENE (PP) FILM WITH ECM PROOXIDANT ADDITIVES FOR FOOD PACKAGING APPLICATION: A CASE STUDY | Valentina Siracusa; Santina Romani; Pietro Rocculi; Marco Dalla Rosa | 2012 | IUT Dijon Université de Bourgogne | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
20 | Biodegradable Polypropylene (PP) film with ECM prooxidant additives for food packaging application: A case study | Siracusa V.; Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M. | 2012 | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |