Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement / ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M.. - ELETTRONICO. - (2006), p. 1087-1088. (Intervento presentato al convegno 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology tenutosi a Nantes (Francia) nel 17-21 Settembre 2006).

Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement

ROCCULI, PIETRO;ROMANI, SANTINA;BALESTRA, FEDERICA;DALLA ROSA, MARCO
2006

2006
Proceeding of the 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology
1087-1088
Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement / ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M.. - ELETTRONICO. - (2006), p. 1087-1088. (Intervento presentato al convegno 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology tenutosi a Nantes (Francia) nel 17-21 Settembre 2006).
ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M.
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