Physical, textural and sensory characteristics of a typical regional bread / BALESTRA F.; ANGIOLONI A.; ROCCULI P.; PINNAVAIA G.G.; DALLA ROSA M.. - ELETTRONICO. - (2006), pp. 1783-1784. (Intervento presentato al convegno 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology tenutosi a Nantes (Francia) nel 17-21 Settembre 2006).

Physical, textural and sensory characteristics of a typical regional bread

BALESTRA, FEDERICA;ROCCULI, PIETRO;PINNAVAIA, GIANGAETANO;DALLA ROSA, MARCO
2006

2006
Proceeding of the 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology
1783
1784
Physical, textural and sensory characteristics of a typical regional bread / BALESTRA F.; ANGIOLONI A.; ROCCULI P.; PINNAVAIA G.G.; DALLA ROSA M.. - ELETTRONICO. - (2006), pp. 1783-1784. (Intervento presentato al convegno 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology tenutosi a Nantes (Francia) nel 17-21 Settembre 2006).
BALESTRA F.; ANGIOLONI A.; ROCCULI P.; PINNAVAIA G.G.; DALLA ROSA M.
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