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Treatment of grape juice by osmotic evaporation
2004 Versari A.; Ferrarini R.; Tornielli G.B.; Parpinello G.P.; Gostoli C.; Celotti E.
Treatment of grape juice by osmotic distillation
2004 A. Versari; R. Ferrarini; G.B. Tornielli; G.P. Parpinello; C. Gostoli; E. Celotti
Preliminari prove del naso elettronico per l'analisi della qualità sensoriale delle albicocche
2005 L. Cavicchi; G.P. Parpinello; A. Versari
Marzemino in Romagna: storicità e potenzialità enologiche
2005 Fontana M.; Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Nuovi metodi di analisi dei polisaccaridi nei vini
2005 Benelli D.; Mattioli A.; Lupini S.; Parpinello G.P.; Belloni P.; Versari A.
Analisi FTIR di vini portoghesi
2005 Molisani A.; Parpinello G.P.; Versari A.; Riponi C.
Effect of spectral pre-processing methods on the evaluation of the color components of red wines using Fourier-Transform Infrared spectroscopy
2006 Versari A.; Boulton R.B.; Parpinello G.P.
Analisi della Vitamina C in succhi di frutta tramite elettroforesi capillare
2006 Parpinello G.P.; Mattioli U.A.; Lupini S.; Versari A.
Sensory evaluation of egg products and eggs laid from hens fed diets with different fatty acid composition and supplemented with antioxidants
2006 Parpinello G. P.; Meluzzi A.; Sirri F.; Tallarico N.; Versari A.
APPLICAZIONE DI RETI NEURALI PER LA CLASSIFICAZIONE DI CULTIVAR DI ALBICOCCO MEDIANTE NASO ELETTRONICO
2007 A. Fabbri; G. Parpinello; A. Versari
Survey of Patulin contamination in apple juices from organic and conventional agriculture
2007 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.
Comparison of two quantification methods in HPLC: standarless vs calibration with external standards. Application to the analysis of amino acids in fruti juices
2007 Versari A.; Parpinello G.P.; Fabiani A.
Characterisation of Colour Components and Polymeric Pigments of Commercial Red Wines by Using Selected UV-Vis Spectrophotometric Methods
2007 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.
Analysis of SO2 -resistant polymeric pigments in red wines by high performance liquid chromatography
2007 Versari A.; Boulton R.B.; Parpinello G.P.
Discrimination of apricot cultivars by gasmultisensor array using an artificial neural network
2007 Parpinello G.P.; Domenichelli S.; Mesisca V.; Fabbri A.; Versari A.
Contaminazione di patulina in succhi di mela provenienti da agricoltura biologica e convenzionale
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S.
Valutazione di un gruppo di assaggio mediante analisi statistica multivariata
2008 G.P. Parpinello; A. Versari; S. Galassi
Metodi di analisi del colore dei vini rossi: antociani, pigmenti polimerici e copigmentazione.
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Analysis of mechanical properties of cork stoppers and synthetic closures for wine bottling
2008 Giunchi A.; Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Characterisation of Italian apricot commercial juices by high–performance liquid chromatography analysis and multivariate analysis
2008 Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S
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