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Metodi di analisi del colore dei vini rossi: antociani, pigmenti polimerici e copigmentazione. Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2008-01-01 L'ENOLOGO - 1.01 Articolo in rivista -
Analysis of mechanical properties of cork stoppers and synthetic closures for wine bottling Giunchi A.; Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2008-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
Valutazione della qualità di uve Trebbiano mediante spettroscopia infrarossa (FT-IR). Parpinello G.P.; Versari A.; Mattioli A.U.; Galassi S. 2009-01-01 INDUSTRIE DELLE BEVANDE - 1.01 Articolo in rivista -
Caratterizzazione di succhi di albicocca mediante HPLC ed analisi multivariata. Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S. 2009-01-01 INDUSTRIE DELLE BEVANDE - 1.01 Articolo in rivista -
Relationship among sensory descriptors, consumer preference and color parameters of Novello red wines Parpinello G.P.; Versari A.; Chinnici F.; Galassi S. 2009-01-01 FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Caratterizzazione di tappi in sughero e tappi sintetici utilizzati per l’imbottigliamento del vino Versari A.; Giunchi A.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2010-01-01 INDUSTRIE DELLE BEVANDE - 1.01 Articolo in rivista -
Extraction time course of selected red color components from grape pomace Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U. 2010-01-01 JOURNAL OF COMMODITY SCIENCE, TECHNOLOGY AND QUALITY - 1.01 Articolo in rivista -
Nuovi metodi di analisi del colore dei vini rossi Versari A.; Chinnici F.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2010-01-01 - Accademia Nazionale della Vite e del Vino 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Capire i gusti dei consumatori attraverso l'analisi sensoriale Parpinello G. P.; Pasini L.; Versari A. 2010-01-01 AGRICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Le tecniche colturali rispettose dell'ambiente ROMBOLA’ A.D.; KUSCH C.; COVARRUBIAS J.I.; MARODIN G.; SANDRINI E.; MARODIN F.; INGROSSO E.; PJAN...IC B.; FABIANI A.; PENAZZI F.; BOLIANI A.; PARPINELLO G.; 2010-01-01 AGRICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Fingerprint of enological tannins by multiple techniques approach Laghi L.; Parpinello G. P.; Del Rio D.; Calani L.; A. U. Mattioli; Versari A. 2010-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Prediction of total antioxidant capacity of red wine by Fourier transform infrared spectroscopy Versari A.; Parpinello G.P.; Scazzina F.; Del Rio D. 2010-01-01 FOOD CONTROL - 1.01 Articolo in rivista -
Vini a basso contenuto alcolico: dove va la ricerca Versari Andrea; Parpinello Giuseppina Paola; Mattioli Alessia Umberta 2011-01-01 AGRICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
La scelta del tappo ideale: tradizione o innovazione? Parpinello G.P.; Versari A.; Pasini L. 2011-01-01 AGRICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Crop Load is more effective of canopy density in influencing grape berry and wine composition of Montepulciano (Vitis vinifera L.). Silvestroni O.; Bravetti B.; Lanari V.; Lattanzi T.; Versari A.; Parpinello G.P. 2011-01-01 LE PROGRÈS AGRICOLE ET VITICOLE - 1.01 Articolo in rivista -
Characterization of Uva Longanesi red wine by selected parameters related to astringency Elisa Sartini; Giuseppina P. Parpinello; Sergio Galassi; Andrea Versari 2011-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES - 1.01 Articolo in rivista Versari et al_Uva Longanesi fining_IJFP 2011.pdf
FT-IR spectroscopy and direct orthogonal signal correction preprocessing applied to selected phenolic compounds in red wines Laghi L.; Versari A.; Parpinello G.P.; Nakaji Y.D.; Boulton R.B. 2011-01-01 FOOD ANALYTICAL METHODS - 1.01 Articolo in rivista -
Prediction of sensory score of Italian traditional balsamic vinegars of Reggio-Emilia by midinfrared spectroscopy Versari A.; Parpinello G.P.; Chinnici F.; Meglioli G. 2011-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of micro-oxygenation on sensory characteristics and consumer preference of Cabernet Sauvignon wine Parpinello G.P.; Plumejeau F.; Maury C.; Versari A. 2012-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Micro-oxygenation of red wine: Chemistry and sensory aspects. Parpinello G.P.; Versari A. 2012-01-01 - Nova Science Publishers, Inc. 2.01 Capitolo / saggio in libro -
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