Versari A., Parpinello G.P., Fabiani A. (2007). Comparison of two quantification methods in HPLC: standarless vs calibration with external standards. Application to the analysis of amino acids in fruti juices. JOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE, 45, 515-518.

Comparison of two quantification methods in HPLC: standarless vs calibration with external standards. Application to the analysis of amino acids in fruti juices

VERSARI, ANDREA;PARPINELLO, GIUSEPPINA PAOLA;FABIANI, ALESSANDRA
2007

2007
Versari A., Parpinello G.P., Fabiani A. (2007). Comparison of two quantification methods in HPLC: standarless vs calibration with external standards. Application to the analysis of amino acids in fruti juices. JOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE, 45, 515-518.
Versari A.; Parpinello G.P.; Fabiani A.
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/46592
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 3
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 3
social impact