Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 180
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Application and use of biotechnology for food fermentation Guerzoni M.E.; Lanciotti R.; Iucci L.; Patrignani F.; Vannini L.;Gianotti A 2005-01-01 - Elsevier 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Influence of chicken diet and tray disposition of breast packaged in high oxygen modified atmosphere on the dishomogeneity of microbial population, discoloration and oxidation dynamics Sado S.; Gianotti A.; Guerzoni M.E. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
High pressure homogenization is an efficient tool to influence fermentation rate and proteolytic acitivty of starter and non-starter lactic acid bacteria M.E. Guerzoni; R. Lanciotti; F. Patrignani; Iucci L. 2005-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Influenza degli stress ambientali, associati a processi fermentativi, sulla produzione di molecole aromatiche da parte di lieviti e batteri lattici Vernocchi P.; Guerzoni M.E. ; Vallicelli M.; Ndagijimana M.; Gianotti A. 2005-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Combined use of FTIR spectroscopy, GC-MS/SPME and Electronic Nose for the evaluation of safety and quality of Balsamic Vinegar of Modena Ndagijimana M.; Vannini L.; Saracino P.; Vallicelli M.; Patrignani F.; Lanciotti R.; Guerzoni M.E. 2005-01-01 - FIRMA EFFE S.N.C. 4.02 Riassunto (Abstract) -
Studio dei fattori che influenzano la dinamica di adesione ad una superficie di acciaio di ceppi di B. cereus termotolleranti e psicrotrofi isolati da alimenti Gianotti A.; Vallicelli M.; Guerzoni M.E. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Improvement of fermentable sugars and bread flavour by addition of alpha-amylases Ruggeri S.; Gianotti A.; Serrazanetti D.; Vernocchi P.; Guerzoni M.E. 2005-01-01 - INRA 4.02 Riassunto (Abstract) -
Natural compounds to control the growth of food spoilage moulds L. Vannini; M. Monti; M. Ndagijimana; M.E. Guerzoni 2005-01-01 - Elsevier 4.02 Riassunto (Abstract) -
Improvement of technological performances of wheat flours and volatile metabolites of fermented dough by addition of exogenous enzymes S. Ruggeri; A. Gianotti; M. Vallicelli; D. Serrazanetti; P. Vernocchi; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Studio della dinamica di adesione di E. coli-gfp ad una superficie di materiale da imballaggio per alimenti in funzione di alcuni stress chimico-fisici A. Gianotti ; F. Cappa ; P. S. Cocconcelli; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - Gianfranco Donelli ed Emilio Guaglianone 4.02 Riassunto (Abstract) -
Modulation of acetic acid and other metabolites in sourdough fermentation effect on bread quality and shelf-life Vernocchi P.; Ndagijimana M.; Gianotti A.; Corsetti A.; Guerzoni M. E. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Improvement of fermentable sugars and bread flavor by addition of alfa-amylases S. Ruggeri; A. Gianotti; D. Serrazanetti; P. Vernocchi; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
High pressure homogenization is an efficient tool to influence fermentation rate and proteolytic acitivty of starter and non-starter lactic acid bacteria M.E. Guerzoni; R. Lanciotti; F. Patrignani; Iucci L. 2005-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Studio dei fattori che influenzano la dinamica di adesione ad una superficie di acciao di ceppi di B. cereus termotolleranti e psicrotrofi isolati da alimenti A. Gianotti; M. Vallicelli; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - Gianfranco Donelli ed Emilio Guaglianone 4.02 Riassunto (Abstract) -
Microbiological and quality indices for safety and shelf-life prediction of mild processed fresh fish stored under ice and in abuse conditions Sado S.; Vannini L.; Belletti N.; Guerzoni M.E. 2005-01-01 - TUBITAK 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effects of high pressure homogenisation on the activity of lysozyme, lactoferrin, plasmin and lipase in milk and model system Iucci L.; Patrignani F.; Vallicelli M.; Lanciotti R.; Guerzoni M. E. 2005-01-01 - University College Cork 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Genotyping and phenotyping characterization of yeast strains able to improve fermentation process in breadmaking D. Serrazanetti; A. Gianotti; M. Ndagijimana; P. Vernocchi; P. Saracino; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Use of Yarrowia lipolytica strains for the treatment of olive mill wastewater. LANCIOTTI R.; GIANOTTI A.; BALDI D.; ANGRISANI R.; MASTROCOLA D.; SUZZI G.; GUERZONI M. E. 2005-01-01 BIORESOURCE TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Evaluation of the ability of Yarrowia lipolytica to impart strain-dependent characteristics to cheese when used as a ripening adjunct R. Lanciotti; L. Vannini; C. Chaves Lopez; M. Gobbetti; M. E. Guerzoni 2005-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Fattori che influenzano lo sviluppo di Saccharomyces in prodotti caseari Vannini L.; Paparella A.; Tofalo R.; Ndagijimana M.; Gardini F.; Guerzoni M.E.; Suzzi G. 2006-01-01 - Chiriotti Editore 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Mostrati risultati da 21 a 40 di 180
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile