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Influence of ozonated water on the structure and on some quality parameters of whole strawberries in modified atmosphere packaging (MAP)
2004 Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Bacci A.; Vallicelli M.; Passi C.; Tonutti P.
Use of an enzymatic kinetic based model for predicting shelf-life of MAP apple slices
2004 Rocculi P.; Del Nobile M. A.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Quality of “espresso” coffee: a study performed through Italian coffee shops
2004 Romani S.; Severini C.; Fiore A. G.; Pinnavaia G. G.
Studio di alcune caratteristiche qualitative e della presenza di micotossine in grano duro (Triticum durum) infetto da Fusarium spp.
2004 S. Romani; G.G. Pinnavaia; D. Pancaldi; M. Dalla Rosa
Valutazione delle caratteristiche cromatiche di patate da industria trasformate in chips
2004 Romani S.; Lisi C.; Rocculi P.; Tonizzo A.; Dalla Rosa M.
Influenza di alcune variabili operative (permeabilità dei film, atmosfera modificata non convenzionale) sulle proprietà qualitative di melone minimamente lavorato (IV gamma)
2004 Rocculi P.; Romani S.; Guidi L.; Dalla Rosa M.
Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry
2004 Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Gekas V.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I.
Evaluation of physico-chemical parameters of minimally processed apples packed in non-conventional modified atmosphere
2004 P. Rocculi; S. Romani; M. Dalla Rosa
Study of apple slice preservation by combined methods technology
2004 Rocculi, Pietro; Romani, Santina; Lisi, Chiara; Dalla Rosa, Marco
Control of Fusarium head blight and accumulation of deoxynivalenol in durum wheat grain, semolina and bran
2004 D. Pancaldi; A. Pisi; I. Alberti; S. Romani
Infrared oven efficiency assessment of pizza baking process by thermal (DSC) and image analysis
2005 Angioloni A.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Studio di alcune caratteristiche qualitative e del contenuto di acrilammide in patate sottoposte a frittura con differenti apparati tecnologici
2005 Romani S.; Gasparri A.; Rocculi P.; Dalla Rosa M.
Effect of MAP with argon and nitrous oxide on quality maintenance of minimally processed kiwifruit
2005 P. Rocculi; S. Romani; M. Dalla Rosa
Study of apple slice preservation by combined methods technology
2005 Rocculi P.; Romani S.; Lisi C.; Dalla Rosa M.
Calorimetria in isoterma come metodo valutativo e predittivo della qualita’ di ortofrutticoli lavorati al minimo
2005 Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Gomez F.; Sjoholm I.; Wadso L.
Influence of ozonated water on the structure and on some quality parameters of whole strawberries in modified atmosphere packaging
2005 Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Bacci A.; Vallicelli M.; Bassi G.; Tonutti P.
Caratteristiche qualitative e presenza di micotossine in grano duro infetto da Fusarium spp.
2005 S. Romani; G. Pinnavaia; M. Dalla Rosa; D. Pancaldi
Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry”. Acta Horticulturae, 682, vol.3: 1833-1838, 2005.
2005 Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I.
Studio preliminare sull’uso del naso elettronico nel discriminare biscotti in funzione della formulazione
2006 Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M.
Studio e valutazione della qualità di ortofrutticoli della IV gamma a mezzo di calorimetria in isoterma
2006 Rocculi P.; Gómez F.G.; Romani S.; Wadsö L.; Dalla Rosa M.; Sjöholm I.
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