Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry / Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Gekas V.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I.. - STAMPA. - (2004), pp. 25-25. (Intervento presentato al convegno 5th International Postharvest Symposium tenutosi a Verona nel 6-11 giugno 2004).

Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry

ROCCULI, PIETRO;ROMANI, SANTINA;DALLA ROSA, MARCO;
2004

2004
5th International Postharvest Symposium
25
25
Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry / Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Gekas V.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I.. - STAMPA. - (2004), pp. 25-25. (Intervento presentato al convegno 5th International Postharvest Symposium tenutosi a Verona nel 6-11 giugno 2004).
Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Gekas V.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I.
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