Sfoglia per Autore
Pigment composition of wines obtained from carbonic maceration: correlations with colour features
2008 F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi
HPLC analysis of Lysozyme in different types of wine
2008 C.Riponi; F.Chinnici; R.Roemling
Influence of composition on the traditional Balsamic Vinegar quality
2008 F. Masino; G. MontevecchI; A. Antonelli; F. Chinnici; A. Bendini
Applicazione di un protocollo sperimentale per la produzione di vini bianchi in assenza di SO2
2008 A.Bellachioma; C.Riponi; F.Chinnici; F.Sonni
Bestimmung von Lysozym in Wein mittels HPLC
2008 R. Roemling; F. Chinnici; C. Riponi
A study on relationships among chemical, physical, and qualitative assessment in traditional balsamic vinegar
2008 Masino F.; Chinnici F.; Bendini A.; Montevecchi G.; Antonelli A.
Solid-phase extraction method for determination of volatile compounds in traditional balsamic vinegar
2008 E.Duran Guerrero; F.Chinnici; N.Natali; R.Natera Marin; C.Riponi
INTERAZIONE FRA IL LISOZIMA ESTRATTO DA UOVO ED ALCUNI MACROCOMPONENTI DI MOSTI E VINI
2009 Fabio Chinnici, Claudio Riponi, Francesca Sonni, Luigi Pirrone, Attilio Bellachioma, Matteo Cavagna
Color features and pigment composition of Italian carbonic macerated red wines
2009 F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi
Produzione di Vini in assenza di SO2: Influenza del lisozima e del tannino di galla sulla componente volatile
2009 F. Sonni; M. J. Cejudo Bastante;F. Chinnici; N. Natali; C. Riponi
Caratterizzazione della componente antocianica in vini rossi ottenuti per macerazione carbonica: correlazione con i parametri spettrofotometrici relativi al colore
2009 F. Chinnici; F. Sonni; N. Natali; S. Galassi; C. Riponi
gas Chromatograpy-Mass Spectrometry (GC-MS) characterisation of volatile compounds in quality vinegars with protected European geographical indication
2009 F.Chinnici; E.Duran; F.Sonni; N.Natali; R.Natera; C.Riponi
Replacement of sulfure dioxide by lysozyme and oenological tannins during fermentation: influence on volatile composition of white wines
2009 F.Sonni; M.J.C. Bastante; F.Chinnici; N.Natali; C.Riponi
Relationship among sensory descriptors, consumer preference and color parameters of Novello red wines
2009 Parpinello G.P.; Versari A.; Chinnici F.; Galassi S.
Nuovi metodi di analisi del colore dei vini rossi
2010 Versari A.; Chinnici F.; Parpinello G.P.; Galassi S.
Determination of polyphenol contents in Macedonian grapes and wines by standardized spectrophotometric methods.
2010 V. Ivanova; M. Stefova; F. Chinnici
Occurrence and evolution of amino acids during grape must cooking
2010 G. Montevecchi; F. Masino; F. Chinnici; A. Antonelli
Fermentation of sulphite-free white musts with added lysozyme and oenological tannins: Nitrogen consumption and biogenic amines composition of final wines
2010 Cejudo-Bastante M.J.; Sonni F.; Chinnici F.; Versari A.; Perez-Coello M.S.; Riponi C.
Impact of Glutathione on the Formation of Methylmethine- and Carboxymethine-Bridged (+)-Catechin Dimers in a Model Wine System
2011 F. Sonni; E.G. Moore; A.C. Clark; F.Chinnici;C. Riponi; G.R. Scollary
Influenza dell’invecchiamento in legno di ciliegio sulla componente antocianica e sul colore di vini rossi
2011 F. Chinnici; F. Sonni; N. Natali; C. Riponi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile