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Pigment composition of wines obtained from carbonic maceration: correlations with colour features F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi 2008-01-01 - David Chassagne 4.01 Contributo in Atti di convegno -
HPLC analysis of Lysozyme in different types of wine C.Riponi; F.Chinnici; R.Roemling 2008-01-01 THE COLUMN - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of composition on the traditional Balsamic Vinegar quality F. Masino; G. MontevecchI; A. Antonelli; F. Chinnici; A. Bendini 2008-01-01 INDUSTRIE DELLE BEVANDE - 1.01 Articolo in rivista -
Applicazione di un protocollo sperimentale per la produzione di vini bianchi in assenza di SO2 A.Bellachioma; C.Riponi; F.Chinnici; F.Sonni 2008-01-01 L'ENOLOGO - 1.01 Articolo in rivista -
Bestimmung von Lysozym in Wein mittels HPLC R. Roemling; F. Chinnici; C. Riponi 2008-01-01 G.I.T. LABORATORY JOURNAL EUROPE - 1.01 Articolo in rivista -
A study on relationships among chemical, physical, and qualitative assessment in traditional balsamic vinegar Masino F.; Chinnici F.; Bendini A.; Montevecchi G.; Antonelli A. 2008-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Solid-phase extraction method for determination of volatile compounds in traditional balsamic vinegar E.Duran Guerrero; F.Chinnici; N.Natali; R.Natera Marin; C.Riponi 2008-01-01 JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
INTERAZIONE FRA IL LISOZIMA ESTRATTO DA UOVO ED ALCUNI MACROCOMPONENTI DI MOSTI E VINI Fabio Chinnici, Claudio Riponi, Francesca Sonni, Luigi Pirrone, Attilio Bellachioma, Matteo Cavagna 2009-01-01 L'ENOLOGO - 1.01 Articolo in rivista interazione_lisozima_uovo_mosti_vini_novembre2009.pdf
Color features and pigment composition of Italian carbonic macerated red wines F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi 2009-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Produzione di Vini in assenza di SO2: Influenza del lisozima e del tannino di galla sulla componente volatile F. Sonni; M. J. Cejudo Bastante;F. Chinnici; N. Natali; C. Riponi 2009-01-01 - Società Italiana Viticoltura ed Enologia 4.02 Riassunto (Abstract) -
Caratterizzazione della componente antocianica in vini rossi ottenuti per macerazione carbonica: correlazione con i parametri spettrofotometrici relativi al colore F. Chinnici; F. Sonni; N. Natali; S. Galassi; C. Riponi 2009-01-01 - Società Italiana Viticoltura ed Enologia 4.02 Riassunto (Abstract) -
gas Chromatograpy-Mass Spectrometry (GC-MS) characterisation of volatile compounds in quality vinegars with protected European geographical indication F.Chinnici; E.Duran; F.Sonni; N.Natali; R.Natera; C.Riponi 2009-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Replacement of sulfure dioxide by lysozyme and oenological tannins during fermentation: influence on volatile composition of white wines F.Sonni; M.J.C. Bastante; F.Chinnici; N.Natali; C.Riponi 2009-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Relationship among sensory descriptors, consumer preference and color parameters of Novello red wines Parpinello G.P.; Versari A.; Chinnici F.; Galassi S. 2009-01-01 FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Nuovi metodi di analisi del colore dei vini rossi Versari A.; Chinnici F.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2010-01-01 - Accademia Nazionale della Vite e del Vino 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Determination of polyphenol contents in Macedonian grapes and wines by standardized spectrophotometric methods. V. Ivanova; M. Stefova; F. Chinnici 2010-01-01 JOURNAL OF THE SERBIAN CHEMICAL SOCIETY - 1.01 Articolo in rivista JSCS-3940 (2).pdf
Occurrence and evolution of amino acids during grape must cooking G. Montevecchi; F. Masino; F. Chinnici; A. Antonelli 2010-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Fermentation of sulphite-free white musts with added lysozyme and oenological tannins: Nitrogen consumption and biogenic amines composition of final wines Cejudo-Bastante M.J.; Sonni F.; Chinnici F.; Versari A.; Perez-Coello M.S.; Riponi C. 2010-01-01 LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE - 1.01 Articolo in rivista -
Impact of Glutathione on the Formation of Methylmethine- and Carboxymethine-Bridged (+)-Catechin Dimers in a Model Wine System F. Sonni; E.G. Moore; A.C. Clark; F.Chinnici;C. Riponi; G.R. Scollary 2011-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Influenza dell’invecchiamento in legno di ciliegio sulla componente antocianica e sul colore di vini rossi F. Chinnici; F. Sonni; N. Natali; C. Riponi 2011-01-01 - Società Italiana Viticoltura ed Enologia 4.02 Riassunto (Abstract) -
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