Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 33
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Wastes Generated during the Storage of Extra Virgin Olive Oil as a Natural Source of Phenolic Compounds J. Lozano-Sanchez; E. Giambanelli; R. Quirantes-Pine; L. Cerretani; A. Bendini; A. Segura-Carrete...ro; A. Fernandez-Gutierrez 2011-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
South European Brassica oleracea leafy types: traditional foods and uses in a cross-country, intercultural perspective L. F. D'Antuono; E. Giambanelli; H. S. Costa; A. Sanches-Silva; T. G. Albuquerque; B. Koçaoglu; O.... Hayran; M. Jorjadze; I. Alexieva 2012-01-01 - Alma Mater Studiorum, Università di Bologna. 4.03 Poster -
Hulled wheat uses and traditional foods, from the Mediterranean to Caucasus L. F. D'Antuono; E. Giambanelli; B. Koçaoglu; O. Hayran; I. Alexieva; K. Fedosova; N. Darbinian 2012-01-01 - Alma mater studiorum, Università di Bologna 4.03 Poster -
Retention factors of bioactive compounds during water cooking of emmer wheat whole, pearled and crushed grain E. Giambanelli; L. F. D'Antuono 2012-01-01 - Alma mater studiorum, Università di Bologna 4.03 Poster -
Comparison of leafy kale populations for their bioactive compound content: phenolics, glucosinolates, carotenoids, and chlorophylls F. Ferioli; E. Giambanelli; L. F. D'Antuono; H. S. Costa; T. G. Albuquerque; A. Sanches-Silva; O.... Hayran; B. Koçaoglu 2012-01-01 - Alma mater studiorum, Università di Bologna 4.03 Poster -
Characterization and quantification of bioactive compounds in primitive wheat populations E. Giambanelli; L. F. D'Antuono; M. A. Manco; O. Hayran; B. Kocaoglu; I. Alexieva; N. Darbinjan 2012-01-01 - Alma mater studiorum, Università di Bologna 4.03 Poster -
Traditional foods: from culture, ecology and diversity, to human health and potential for exploitation. Posters presented at: Traditional food international 2012 (TFI2012). Including: The street food seminar - An international forum on street food: aspects and perspectives Danesi F.; Ferioli F.; Giambanelli E.; Pasini F.; D'Antuono L.F. 2012-01-01 - Alma mater studiorum, Dipartimento di Scienze degli alimenti 3.02 Curatela -
Yield and bioactive compounds retention factors during hulled wheats traditional processing E. Giambanelli; L. F. D'Antuono; O. Hayran; B. Kocaoglu; N. Darbinjan 2012-01-01 - Alma mater studiorum, Università di Bologna 4.03 Poster -
Bioactive compound retention factors as a function of kale cooking time and way: boiling vs. steaming F. Ferioli; E. Giambanelli; L. F. D’Antuono 2012-01-01 - Alma mater studiorum, Università di Bologna 4.03 Poster -
Studio di correlazioni tra indici di ossidazione e parametri termici in oli extra vergini di oliva invecchiati naturalmente E. Chiavaro; L. Cerretani; C. Summo; V. M. Paradiso; C. Barnaba; E. Giambanelli; T. Gallina Tosch...i; F. Caponio 2012-01-01 - Chiriotti Editore 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Traditional foods: from culture, ecology and diversity, to human health and potential for exploitation. Posters presented at: Traditional food international 2012 (TFI2012). Including: The street food seminar - An international forum on street food: aspects and perspectives. Abstract book & list of participants. Ferioli F.; Giambanelli E.; Pasini F.; D'Antuono L.F. 2012-01-01 - Alma mater studiorum, Dipartimento di Scienze degli alimenti 3.02 Curatela -
Textural changes during water cooking of emmer whole, pearled and crushed grain F. Balestra; E. Giambanelli; L. F. D'Antuono 2012-01-01 - Alma mater studiorum, Università di Bologna 4.03 Poster -
Cherry leafroll virus: Impact on olive fruit and virgin olive oil quality S. Godena; A. Bendini; E. Giambanelli; L. Cerretani; D. Ðermic´; E. Ðermic´ 2012-01-01 EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Traditional crops and foods: documentation, perceptions, analytical characterization, retention of bioactive compounds Giambanelli E.; D'Antuono L.F. 2013-01-01 - Padova University Press 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Caratterizzazione e quantificazione di composti bioattivi in popolazioni di frumenti primitivi Giambanelli E.; Ferioli F.; Kocaouglu B.; Jorjadze M.; Alexieva I.; Darbinjan N.; D'Antuono L.F. 2013-01-01 - AISTEC 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Caratterizzazione e quantificazione di composti bioattivi in popolazioni di frumenti primitivi Giambanelli E.; Ferioli F.; Kacaoglu B.; Jorjadze M.; Alexieva I.; Darbinjan N.; D'Antuono L. F. 2013-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Traditional crops and foods: documentation, perceptions, analytical characterization, retention of bioactive compounds Giambanelli E.; D'Antuono L. F. 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
An on-site comparative study of yield factors during glume removal, a primary step in the traditional processing of hulled wheats Elisa Giambanelli;L Filippo D'Antuono;Osman Hayran;Nune Darbinyan 2013-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
A comparative study of bioactive compounds in primitive wheat populations from Italy, Turkey, Georgia, Bulgaria and Armenia Elisa Giambanelli;Federico Ferioli;Bike Koçaoglu;Marjam Jorjadze;Iordanka Alexieva;Nune Darbinyan...;L Filippo D'Antuono 2013-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Comparison of leafy kale populations from Italy, Portugal, and Turkey for their bioactive compound content: phenolics, glucosinolates, carotenoids, and chlorophylls Federico Ferioli;Elisa Giambanelli;L Filippo D'Antuono;Helena S Costa;Tânia G Albuquerque;Ana S S...ilva;Osman Hayran;Bike Koçaoglu 2013-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 33
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile