Tomasello, F., Prandini, L., Savini, F., Giacometti, F., Indio, V., Troja, F., et al. (2024). Ensuring safety in dry-cured fish products: describing the behaviour of Listeria monocytogenes in artisanal ready to eat salmon, swordfish and tuna.

Ensuring safety in dry-cured fish products: describing the behaviour of Listeria monocytogenes in artisanal ready to eat salmon, swordfish and tuna

Federico Tomasello
Primo
;
Laura Prandini;Federica Savini;Federica Giacometti;Valentina Indio;Fulvia Troja;Yitagele Terefe Mekonnen;Alessandra De Cesare;Andrea Serraino
Ultimo
2024

2024
Food micro 2024 Technological evolution and revolution in food microbiology - Abstract book
Tomasello, F., Prandini, L., Savini, F., Giacometti, F., Indio, V., Troja, F., et al. (2024). Ensuring safety in dry-cured fish products: describing the behaviour of Listeria monocytogenes in artisanal ready to eat salmon, swordfish and tuna.
Tomasello, Federico; Prandini, Laura; Savini, Federica; Giacometti, Federica; Indio, Valentina; Troja, Fulvia; Mekonnen, YITAGELE TEREFE; Valero Díaz,...espandi
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/1013000
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact