MEKONNEN, YITAGELE TEREFE
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 173
AS - Asia 99
NA - Nord America 65
AF - Africa 5
Totale 342
Nazione #
IT - Italia 140
US - Stati Uniti d'America 64
SG - Singapore 49
CN - Cina 37
FR - Francia 8
AT - Austria 6
IR - Iran 5
IE - Irlanda 4
CI - Costa d'Avorio 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
CH - Svizzera 2
DK - Danimarca 2
GB - Regno Unito 2
NL - Olanda 2
SE - Svezia 2
TR - Turchia 2
ZA - Sudafrica 2
BG - Bulgaria 1
CA - Canada 1
DE - Germania 1
FI - Finlandia 1
HK - Hong Kong 1
IN - India 1
JP - Giappone 1
LT - Lituania 1
PK - Pakistan 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 342
Città #
Singapore 40
Bologna 33
Santa Clara 23
Milan 15
Rome 15
Boardman 10
Ashburn 8
Forlì 8
Monza 6
Scandiano 5
Shanghai 5
Cesena 4
Dublin 4
New York 4
Valsamoggia 4
Vienna 4
Abidjan 3
Guangzhou 3
Antalya 2
Aversa 2
Bari 2
Bern 2
Centurion 2
Dueville 2
Frederiksberg 2
Gallarate 2
Imola 2
Lamezia Terme 2
Naples 2
Padova 2
Parma 2
Reggio Emilia 2
Taranto 2
Treviso 2
Amsterdam 1
Bagnacavallo 1
Calderara di Reno 1
Cefalù 1
Chaohu 1
Chongqing 1
Faisalabad 1
Fornovo di Taro 1
Fossalta di Piave 1
Fuyang 1
Harbin 1
Hong Kong 1
Houston 1
Hyderabad 1
Kunming 1
Lappeenranta 1
Munich 1
Ningbo 1
Osaka 1
San Giorgio di Piano 1
San Lazzaro di Savena 1
Santa Rosa 1
Sofia 1
Suzhou 1
Taiyuan 1
Tappahannock 1
Venice 1
Wuhan 1
Xi'an 1
Totale 255
Nome #
Routes of dispersion of antibiotic resistance genes from the poultry farm system 83
Abbattimento della carica microbica in celle di maturazione della carne tramite fumigazione di acqua elettrolizzata alcalina 58
Reduction of the microbial load in meat maturation rooms with and without alkaline electrolyzed water fumigation 40
Systematic review on microbiome-related nutritional interventions interfering with the colonization of foodborne pathogens in broiler gut to prevent contamination of poultry meat 38
Systematic review on microbiome-related interventions to enhance broiler productivity and safety of poultry meat 37
Microbiological safety of dry-cured fish from the raw material to the end of processing 33
IMPACT OF CURING ON MICROBIAL PARAMETERS AND LISTERIA MONOCYTOGENES GROWTH IN FISH FILLETS 32
Impact of dry aging on quality parameters and microbiological safety of beef 22
RASSEGNA CRITICA SULLA SICUREZZA E IGIENE DEL PROCESSO DI DRY AGING DELLA CARNE 21
Totale 364
Categoria #
all - tutte 1.218
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.218


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2022/202324 0 0 0 0 4 1 0 1 3 8 3 4
2023/2024114 0 1 3 2 5 12 20 14 9 19 22 7
2024/2025226 22 35 45 15 48 26 35 0 0 0 0 0
Totale 364