CABONI, MARIA

CABONI, MARIA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Docenti di ruolo di Ia fascia  

M. FIORENZA CABONI; CABONI M.; M. F. CABONI; CABONI MF; Maria F Caboni; M. Caboni; Maria Fiorenza Caboni; Caboni, Maria Fiorenza  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 248 (tempo di esecuzione: 0.049 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Effect of replacing olive oil with oil blends on physicochemical and sensory properties of taralli Pasini F.; Marzocchi S.; Ravagli C.; Cuomo F.; Messia M.C.; Marconi E.; Caboni M.F. 2024-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista 46-Pasini_2024.pdfPREPRINT_IJFST-2023-38175.R1_Proof_hi.pdf
Enrichment of pasta in antioxidant compounds: from raw material to cooked pasta. Marzocchi S., Pasini F., Caboni M.F. 2024-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Low sodium cheeses lipidic characterization, a research to better understand the kinetics of cheese aging. Cesare Ravagli, Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Maria Fiorenza Caboni 2024-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
The effect of production process on antioxidant compounds in enriched pasta. Marzocchi S.,Pasini F., Santi R., Caboni M.F. 2024-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Whole grain: an open issue Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Maria Fiorenza Caboni 2024-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of light on the initiation of oxidation in selected vegetable oils Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini 2023-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Influence of ionic strength and temperature on mineral and protein partitioning of skim milk Barone G.; Cirrincione F.; Jiang Y.; Rauh V.; Lillevang S.K.; Caboni M.F.; Skibsted L.H.; Ahrné L. 2023-01-01 INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL - 1.01 Articolo in rivista Influence of ionic strength and temperature on mineral and protein partitioning of skim milk.pdf
Lipid Process Markers of Durum Wheat Debranning Fractions Marzocchi S.; Messia M.C.; Marconi E.; Caboni M.F.; Pasini F. 2023-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista Marzocchi_2023.pdf
Study of the oxidative stability of thermally stressed vegetable oils Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini 2023-01-01 - Società Chimica Italiana 4.01 Contributo in Atti di convegno -
The effect of different storage conditions on phytochemical composition, shelf-life, and bioactive compounds of Voghiera garlic PDO Tedeschi P.; Brugnoli F.; Merighi S.; Grassilli S.; Nigro M.; Catani M.; Gessi S.; Bertagnolo V.;... Travagli A.; Caboni M.F.; Cavazzini A. 2023-01-01 ANTIOXIDANTS - 1.01 Articolo in rivista The Effect of Different Storage Conditions on Phytochemical.pdf
The wholewheat pasta: expectation vs. reality Pasini F., Marzocchi S., Greco Miani M., Caboni M.F. 2023-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Assessment of Lipid Quality in Commercial Omega-3 Supplements Sold in the French Market Pasini, Federica; Gómez-Caravaca, Ana Maria; Blasco, Thierry; Cvejić, Jelena; Caboni, Maria Fiore...nza; Verardo, Vito 2022-01-01 BIOMOLECULES - 1.01 Articolo in rivista 40-Pasini_2022.pdf
Co-milling process of olives and oleaginous matrices with high nutritional value: a preliminary characterisation of the obtained oils Silvia Marzocchi, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini 2022-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION - 1.01 Articolo in rivista Marzocchi et al. 2022.pdf
Deodorization of sunflower oil by high voltage electric field as a nonthermal method sunflower oil refining by electric field Atefeh Tavakoli, Mohammad Ali Sahari, Mohsen Barzegar, Hassan Ahmadi Gavlighi, Silvia Marzocchi, ...Sara Marziali, Maria Caboni. 2022-01-01 JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
DETERMINAZIONE DI MARKER DI PROCESSO IN GRANO DURO NAZIONALE E CANADESE SOTTOPOSTO A MACINAZIONE E DECORTICAZIONE Silvia Marzocchi, Federica Pasini, Maria Cristina Messia, Emanuele Marconi, Maria Fiorenza Caboni 2022-01-01 - - 4.03 Poster -
Effect of the postharvest drying process on the major phenolic compounds of Italian walnuts, using HPLC-MS/MS Federica Pasini, Vito Verardo, Giovanbattista Sorrenti, Moreno Toselli, Maria Fiorenza Caboni 2022-01-01 - - 4.03 Poster -
PROFILING OF PHENOLIC COMPOUND BY HPLC-ESI-QqQ MS IN SORGHUM AND BUCKWHEAT FLOURS AT DIFFERENT GERMINATION TIMES Silvia Marzocchi, Federica Pasini, Mattia Di Nunzio, Stefania Iametti, Alessandra Marti, Maria Fi...orenza Caboni 2022-01-01 - - 4.03 Poster -
Studio di shelf-life di biscotti con miscele lipidiche diverse Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Cristina Messia, Maria Fiorenza Caboni 2022-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Studio di shelf-life di taralli con miscele lipidiche diverse Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Cristina Messia, Maria Fiorenza Caboni 2022-01-01 - - 4.03 Poster -
The effect of refining process on the volatile compounds, oxidation stability and fatty acids profile of soybean oil using an electrostatic field Atefeh Tavakoli; Mohammad Ali Sahari; Mohsen Barzegar; Hassan Ahmadi Gavlighi; Silvia Marzocchi; ...Sara Marziali; Maria Fiorenza Caboni 2022-01-01 JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION - 1.01 Articolo in rivista -