Sfoglia per Autore
Physiological and molecular bases of glyphosate resistance in Conyza bonariensis biotypes from Spain
2008 DINELLI G.; MAROTTI I.; CATIZONE P.; BONETTI A.; URBANO J.M.; BARNES J.
Co-evoluzione del sistema uomo/specie coltivate: il caso del frumento e delle intolleranze/allergie alimentari.
2008 DINELLI G.; MAROTTI I.; TREBBI G.; BETTI L.; BORGHINI F.
Legumes as functional crops: flavonoids in seeds and sprouts.
2008 DINELLI G.; MAROTTI I.; BONETTI A.; CATIZONE P.
Il complesso melatonina-fitoestrogeni da fonti vegetali: potenzioalità funzionali e nutraceutiche
2008 Betti L.; Borghini F.; Burgio G.; Calzoni G.L.; Dindo M.; Dinelli G.; Fantino M.G.; Fregola F.; Marchetti E.; Marotti I.; Nipoti P.; Pagnucco C.; Torrigiani P.; Trebbi G.
Effects of homeopathic and mineral treatments on dark leaf spot caused by Alternaria brassicicola on cauliflower
2008 Trebbi G. ; Fantino M.G.; Dinelli G.; Marotti I.; Burgio G.; Nani D.; Betti L.
Highly diluted arsenic affects plant resistance to pathogens and nutraceutical properties
2008 Grazia Trebbi; Maria Grazia Fantino; Giovanni Dinelli; Ilaria Marotti; Daniele Nani; Lucietta Betti
WHEAT FUNCTIONAL PROPERTIES: HEALTH-PROMOTING COMPOUNDS OF OLD AND MODERN ITALIAN VARIETIES
2008 G. Dinelli; S. Benedettelli; I. Marotti; A. Bonetti; L. Ghiselli; A. Segura Carretero
Functional Properties of Wheat: phytochemical profiles of old and new varieties
2008 G. Dinelli; S. Benedettelli; I. Marotti; A. Bonetti; L. Ghiselli; A. Segurra Carretero
Legume Crops as Sources of Functional Compounds: flavonoids in seeds and sprouts.
2008 Dinelli G.; Marotti I.; Bonetti A.; Catizone P.
Effects of Highly Diluted and Mineral Treatments on the Nutraceutical Properties and Phytopathological Status of Cauliflower
2008 Grazia Trebbi; Giovanni Dinelli; Ilaria Marotti; Giovanni Burgio; Daniele Nani; Maria Grazia Fantino; Paola Nipoti; Lucietta Betti
Cavolfiore (Brassica oleracea L.) coltivato in regime biologico: valutazione fitopatologica e nutraceutica.
2009 Betti L.; Trebbi G.; Marotti I.; Bregola V.; Bosi S.; Di Silvestro R.; Dinelli G.
Caratterizzazione quali-quantitativa di fitoestrogeni nei germogli di fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L.).
2009 DINELLI G.; BETTI L; MAROTTI I; TREBBI G; BOSI S.; DI SILVESTRO R.; BREGOLA V; CATIZONE P.
Elicitazione abiotica ed espressione di metaboliti secondari in germogli di fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L.).
2009 DINELLI G.; BREGOLA V; BOSI S.; DI SILVESTRO R.; MAROTTI I.
Determination of condition assays to identify glycosidase activity in probiotic bacteria.
2009 Strahsburger E.; Lopez de Lacey A.; Dinelli G.; Di Gioia D.; Marotti I.; Biavati B.
Glycosidase activity in Lactic Acid Bacteria for functional food development.
2009 DINELLI G.; STRAHSBURGER E.; LOPEZ DE LACEY A.; MAROTTI I.; DI GIOIA D.; BIAVATI B.
Profilo fitochimico di varietà antiche e moderne di frumento duro (triticum turgidum ssp. durum): caratterizzazione quali-qualitativa di composti fenolici bioattivi.
2009 Dinelli G.; Di Silvestro R.; Marotti I.; Bosi S.; Bregola V.; Catizone P.; Ghiselli L.; Benedettelli S.; Segura Carretero A.
Traditional Food: functional properties and perspectives
2009 DINELLI G.; BIAVATI B.; DI GIOIA D.; GAGGIA F.; MAROTTI I.
Phytochemical profile of wheat: health-promoting compounds of old and new Italian varieties.
2009 Marotti I.; Di Silvestro R.; Segura Carretero A.; Benedettelli S.; Dinelli G.;
Estudio de la actividad glucosidasica de una cepa de Bifidobacterium pseudocatenulatum para el desarollo de alimentos funcionales.
2009 Strahsburger E.; Lopez de Lacey A.; Dinelli G.; Di Gioia D.; Marotti I.; Biavati B.
Variabilità delle componenti nutrizionali, funzionali, e antinutrizionali in Phaseolus vulgaris L. (ecotipo Zolfino del Pratomagno) in funzione dell'ambiente di coltivazione.
2009 Whittaker A.; Martinelli T.; Benedettelli S.; Di Silvestro R.; Bosi S.; Marotti I.; Dinelli G.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Physiological and molecular bases of glyphosate resistance in Conyza bonariensis biotypes from Spain | DINELLI G.; MAROTTI I.; CATIZONE P.; BONETTI A.; URBANO J.M.; BARNES J. | 2008-01-01 | WEED RESEARCH | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Co-evoluzione del sistema uomo/specie coltivate: il caso del frumento e delle intolleranze/allergie alimentari. | DINELLI G.; MAROTTI I.; TREBBI G.; BETTI L.; BORGHINI F. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Legumes as functional crops: flavonoids in seeds and sprouts. | DINELLI G.; MAROTTI I.; BONETTI A.; CATIZONE P. | 2008-01-01 | - | Elsevier | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Il complesso melatonina-fitoestrogeni da fonti vegetali: potenzioalità funzionali e nutraceutiche | Betti L.; Borghini F.; Burgio G.; Calzoni G.L.; Dindo M.; Dinelli G.; Fantino M.G.; Fregola F.; M...archetti E.; Marotti I.; Nipoti P.; Pagnucco C.; Torrigiani P.; Trebbi G. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effects of homeopathic and mineral treatments on dark leaf spot caused by Alternaria brassicicola on cauliflower | Trebbi G. ; Fantino M.G.; Dinelli G.; Marotti I.; Burgio G.; Nani D.; Betti L. | 2008-01-01 | - | Artestampa | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Highly diluted arsenic affects plant resistance to pathogens and nutraceutical properties | Grazia Trebbi; Maria Grazia Fantino; Giovanni Dinelli; Ilaria Marotti; Daniele Nani; Lucietta Betti | 2008-01-01 | - | Finlay Institute | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
WHEAT FUNCTIONAL PROPERTIES: HEALTH-PROMOTING COMPOUNDS OF OLD AND MODERN ITALIAN VARIETIES | G. Dinelli; S. Benedettelli; I. Marotti; A. Bonetti; L. Ghiselli; A. Segura Carretero | 2008-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Functional Properties of Wheat: phytochemical profiles of old and new varieties | G. Dinelli; S. Benedettelli; I. Marotti; A. Bonetti; L. Ghiselli; A. Segurra Carretero | 2008-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | Forum, Editrice universitaria udinese | 4.01 Contributo in Atti di convegno | Functional properties of wheat phytochemical profiles.pdf |
Legume Crops as Sources of Functional Compounds: flavonoids in seeds and sprouts. | Dinelli G.; Marotti I.; Bonetti A.; Catizone P. | 2008-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | Forum, Editrice universitaria udinese | 4.01 Contributo in Atti di convegno | Legume crops as source.pdf |
Effects of Highly Diluted and Mineral Treatments on the Nutraceutical Properties and Phytopathological Status of Cauliflower | Grazia Trebbi; Giovanni Dinelli; Ilaria Marotti; Giovanni Burgio; Daniele Nani; Maria Grazia Fant...ino; Paola Nipoti; Lucietta Betti | 2008-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Cavolfiore (Brassica oleracea L.) coltivato in regime biologico: valutazione fitopatologica e nutraceutica. | Betti L.; Trebbi G.; Marotti I.; Bregola V.; Bosi S.; Di Silvestro R.; Dinelli G. | 2009-01-01 | - | Bindi M. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Caratterizzazione quali-quantitativa di fitoestrogeni nei germogli di fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L.). | DINELLI G.; BETTI L; MAROTTI I; TREBBI G; BOSI S.; DI SILVESTRO R.; BREGOLA V; CATIZONE P. | 2009-01-01 | - | M. Bindi | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Elicitazione abiotica ed espressione di metaboliti secondari in germogli di fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L.). | DINELLI G.; BREGOLA V; BOSI S.; DI SILVESTRO R.; MAROTTI I. | 2009-01-01 | - | M. Bindi | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Determination of condition assays to identify glycosidase activity in probiotic bacteria. | Strahsburger E.; Lopez de Lacey A.; Dinelli G.; Di Gioia D.; Marotti I.; Biavati B. | 2009-01-01 | ANNALS OF MICROBIOLOGY | - | 1.06 Abstract in rivista | - |
Glycosidase activity in Lactic Acid Bacteria for functional food development. | DINELLI G.; STRAHSBURGER E.; LOPEZ DE LACEY A.; MAROTTI I.; DI GIOIA D.; BIAVATI B. | 2009-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Profilo fitochimico di varietà antiche e moderne di frumento duro (triticum turgidum ssp. durum): caratterizzazione quali-qualitativa di composti fenolici bioattivi. | Dinelli G.; Di Silvestro R.; Marotti I.; Bosi S.; Bregola V.; Catizone P.; Ghiselli L.; Benedette...lli S.; Segura Carretero A. | 2009-01-01 | - | Bindi M. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Traditional Food: functional properties and perspectives | DINELLI G.; BIAVATI B.; DI GIOIA D.; GAGGIA F.; MAROTTI I. | 2009-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Phytochemical profile of wheat: health-promoting compounds of old and new Italian varieties. | Marotti I.; Di Silvestro R.; Segura Carretero A.; Benedettelli S.; Dinelli G.; | 2009-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Estudio de la actividad glucosidasica de una cepa de Bifidobacterium pseudocatenulatum para el desarollo de alimentos funcionales. | Strahsburger E.; Lopez de Lacey A.; Dinelli G.; Di Gioia D.; Marotti I.; Biavati B. | 2009-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Variabilità delle componenti nutrizionali, funzionali, e antinutrizionali in Phaseolus vulgaris L. (ecotipo Zolfino del Pratomagno) in funzione dell'ambiente di coltivazione. | Whittaker A.; Martinelli T.; Benedettelli S.; Di Silvestro R.; Bosi S.; Marotti I.; Dinelli G. | 2009-01-01 | - | Bindi M. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile