MARZOCCHI, SILVIA

MARZOCCHI, SILVIA  

ARAG - AREA FINANZA E CONTABILITÀ  

Collaboratori  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 45 (tempo di esecuzione: 0.041 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
The addition of tomato and spinach powder to semolina pasta: A study of the impact of the production process and cooking on phenolic compounds Marzocchi, Silvia; Pasini, Federica; Santi, Renzo; Caboni, Maria 2025-01-01 APPLIED SCIENCES - 1.01 Articolo in rivista Marzocchi et al., 2025.pdfapplsci-3391552-supplementary.pdf
Effect of replacing olive oil with oil blends on physicochemical and sensory properties of taralli Pasini F.; Marzocchi S.; Ravagli C.; Cuomo F.; Messia M.C.; Marconi E.; Caboni M.F. 2024-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista 46-Pasini_2024.pdfPREPRINT_IJFST-2023-38175.R1_Proof_hi.pdf
Enrichment of pasta in antioxidant compounds: from raw material to cooked pasta. Marzocchi S., Pasini F., Caboni M.F. 2024-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Low sodium cheeses lipidic characterization, a research to better understand the kinetics of cheese aging. Cesare Ravagli, Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Maria Fiorenza Caboni 2024-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Pasta di semola arricchita: studio dell'effetto del processo produttivo e della cottura sui composti antiossidanti Marzocchi, Silvia; Pasini, Federica; Santi, Renzo; Caboni, Maria 2024-01-01 - Associazione Italiana di Scienza e Tecnologia dei Cereali AISTEC 4.01 Contributo in Atti di convegno PastaSemola.pdf
Problemi e sfide nella macinazione della farina integrale: il caso della pasta integrale Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Ravagli, Cesare; Caboni, Maria 2024-01-01 - Associazione Italiana di Scienza e Tecnologia dei Cereali AISTEC 4.01 Contributo in Atti di convegno ProblemiSfide.pdf
The effect of production process on antioxidant compounds in enriched pasta. Marzocchi S.,Pasini F., Santi R., Caboni M.F. 2024-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Whole grain: an open issue Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Caboni, Maria 2024-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of light on the initiation of oxidation in selected vegetable oils Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini 2023-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of Sprouting on Biomolecular and Antioxidant Features of Common Buckwheat (Fagopyrum esculentum) Borgonovi, Sara Margherita; Chiarello, Elena; Pasini, Federica; Picone, Gianfranco; Marzocchi, Si... espandilvia; Capozzi, Francesco; Bordoni, Alessandra; Barbiroli, Alberto; Marti, Alessandra; Iametti, Stefania; Di Nunzio, Mattia 2023-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista Foods_2023.pdf
Future Perspective and Technological Innovation in Cheese Making Using Artichoke (Cynara scolymus) as Vegetable Rennet: A Review Bravo Bolivar, Michael Steven; Pasini, Federica; Marzocchi, Silvia; Ravagli, Cesare; Tedeschi, Paola 2023-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista Bravo_2023.pdf
Influence of Post-Harvest 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatment and Refrigeration on Chemical Composition, Phenolic Profile and Antioxidant Modifications during Storage of Abate Fétel Pears Paola Tedeschi, Silvia Marzocchi, Nicola Marchetti, Francisco J. Barba, Annalisa Maietti 2023-01-01 ANTIOXIDANTS - 1.01 Articolo in rivista antioxidants-12-01955 (1).pdf
Lipid Process Markers of Durum Wheat Debranning Fractions Marzocchi, S.; Messia, M. C.; Marconi, E.; Caboni, M. F.; Pasini, F. 2023-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista Marzocchi_2023.pdf
Study of the oxidative stability of thermally stressed vegetable oils Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini 2023-01-01 - Società Chimica Italiana 4.01 Contributo in Atti di convegno -
The wholewheat pasta: expectation vs. reality Pasini F., Marzocchi S., Greco Miani M., Caboni M.F. 2023-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Co-milling process of olives and oleaginous matrices with high nutritional value: a preliminary characterisation of the obtained oils Silvia Marzocchi, Maria Fiorenza Caboni, Federica Pasini 2022-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION - 1.01 Articolo in rivista Marzocchi et al. 2022.pdf
Deodorization of sunflower oil by high voltage electric field as a nonthermal method sunflower oil refining by electric field Tavakoli, Atefeh; Ali Sahari, Mohammad; Barzegar, Mohsen; Ahmadi Gavlighi, Hassan; Marzocchi, Sil... espandivia; Marziali, Sara; Caboni, Maria 2022-01-01 JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
DETERMINAZIONE DI MARKER DI PROCESSO IN GRANO DURO NAZIONALE E CANADESE SOTTOPOSTO A MACINAZIONE E DECORTICAZIONE Silvia Marzocchi, Federica Pasini, Maria Cristina Messia, Emanuele Marconi, Maria Fiorenza Caboni 2022-01-01 - - 4.03 Poster -
PROFILING OF PHENOLIC COMPOUND BY HPLC-ESI-QqQ MS IN SORGHUM AND BUCKWHEAT FLOURS AT DIFFERENT GERMINATION TIMES Silvia Marzocchi, Federica Pasini, Mattia Di Nunzio, Stefania Iametti, Alessandra Marti, Maria Fi... espandiorenza Caboni 2022-01-01 - - 4.03 Poster -
Studio di shelf-life di biscotti con miscele lipidiche diverse Federica Pasini, Silvia Marzocchi, Cesare Ravagli, Maria Cristina Messia, Maria Fiorenza Caboni 2022-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -