NERI, ROBERTA
NERI, ROBERTA
DIP. DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGROAMBIENTALI
Sensory evaluation of carrot germplasm
2017 D'Antuono, L.F.; Elementi, S.; Neri, R.
Exploring new potential health-promoting vegetables: glucosinolates and sensory attributes of rocket salads and related Diplotaxis and Eruca species
2009 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R
Effect of cultivar on the protection of cardiomyocytes from oxidative stress by essential oils and aqueous extracts of basil (Ocimum basilicum L.).
2008 F. Danesi; S. Elementi;R. Neri; M. Maranesi; L.F. D'Antuono; A. Bordoni
Glucosinolates in Diplotaxis and Eruca: diversity, taxonomic relations and applied aspects
2008 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R
Observations on Asparagus seed yield and yield components in relation to genotype and plant age
2008 D'Antuono L.F.; Neri R.; Pirazzini M.; Casali P.E.; Falavigna A.
Effectiveness of essential oils and extracts derived from edible plants in protecting cardiomyocytes from oxidative stress. Influence of cultivar and agronomic techniques.
2007 F. Danesi; M. Di Nunzio; S. Elementi; R. Neri; L.F. D’Antuono; A. Bordoni
Post harvest fate of deltamethrine and nitrates in industrial spinach
2007 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R
Sensory attributes, health promoting aspects and new uses of edible Brassicacee
2007 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
Sensory characterisation of sweet basil essential oil
2007 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.; Sciannimanica D
Biodiversity and selection of “European” basil types (Ocimum basilicum L.)
2006 D’ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
I GLUCOSINOLATI DI BRASSICACEE ALIMENTARI MEDITERRANEE: CAVOLO NERO DI TOSCANA (BRASSICA OLERACEA L. var. ACEPHALA DC.) E CIMA DI RAPA (BRASSICA RAPA L. subsp. SYLVESTRIS (L.) JANCH. var. ESCULENTA HORT.)
2006 D’Antuono L. F.; Elementi S.; Neri R.
Interazione tra genotipo ed ambiente su caratteri analitici di germoplasma di carota
2006 D'Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R
Post harvest fate of deltamethrine and nitrates in industrial spinach
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
RICERCA DIDATTICA SULLA QUALITA’ DELLE PRODUZIONI VEGETALI ALIMENTARI PRESSO IL CAMPUS DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI, CESENA
2006 D’Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R.
Sensory attributes, health promoting aspects and new uses of edible Brassicacee
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
Sensory characterisation of sweet basil essential oil.
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.; Sciannimanica D.
Valutazione analitica di tipologie locali e commerciali di prezzemolo
2006 D'Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R
Variabilità dei glucosinolati in germoplasma di Diplotaxis ed Eruca
2006 D'Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R
Applicazioni di analisi sensoriale per la valutazione della qualità di specie orticole ed aromatiche
2005 D'Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R
Bilanci semplificati dell'azoto e qualità ambientale di colture orticole di pieno campo
2005 D'Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R