Effectiveness of essential oils and extracts derived from edible plants in protecting cardiomyocytes from oxidative stress. Influence of cultivar and agronomic techniques / F. Danesi; M. Di Nunzio; S. Elementi; R. Neri; L.F. D’Antuono; A. Bordoni. - STAMPA. - (2007), pp. 47-47. ((Intervento presentato al convegno 2° Verona International Meeting on Foods, Phytotherapic Compounds and Health tenutosi a Verona (Italy) nel 29-30 settembre 2007.
Titolo: | Effectiveness of essential oils and extracts derived from edible plants in protecting cardiomyocytes from oxidative stress. Influence of cultivar and agronomic techniques. |
Autore/i: | DANESI, FRANCESCA; DI NUNZIO, MATTIA; ELEMENTI, SIMONA; NERI, ROBERTA; D'ANTUONO, LUIGI FILIPPO; BORDONI, ALESSANDRA |
Autore/i Unibo: | |
Anno: | 2007 |
Titolo del libro: | Proceeding of the 2° Verona International Meeting on Foods, Phytotherapic Compounds and Health, Verona (VR) 29-30 settembre 2007. |
Pagina iniziale: | 47 |
Pagina finale: | 47 |
Data prodotto definitivo in UGOV: | 22-nov-2007 |
Appare nelle tipologie: | 4.02 Riassunto (Abstract) |
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