ELEMENTI, SIMONA
ELEMENTI, SIMONA
DIP. DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGROAMBIENTALI
Sensory evaluation of carrot germplasm
2017 D'Antuono, L.F.; Elementi, S.; Neri, R.
The agronomic techniques as determinants of the phenolic content and the biological antioxidant effect of palm-tree kale
2014 Danesi, F.; Valli, V.; Elementi, S.; D’Antuono, L.F.
Exploring new potential health-promoting vegetables: glucosinolates and sensory attributes of rocket salads and related Diplotaxis and Eruca species
2009 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R
Effect of cultivar on the protection of cardiomyocytes from oxidative stress by essential oils and aqueous extracts of basil (Ocimum basilicum L.).
2008 F. Danesi; S. Elementi;R. Neri; M. Maranesi; L.F. D'Antuono; A. Bordoni
Glucosinolates in Diplotaxis and Eruca: diversity, taxonomic relations and applied aspects
2008 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R
Composti nutraceutici e funzionali: le sostanze presenti nei frutti
2007 Magnani S.; Baruzzi G.; D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Faedi W.; Ranieri M.
Effectiveness of essential oils and extracts derived from edible plants in protecting cardiomyocytes from oxidative stress. Influence of cultivar and agronomic techniques.
2007 F. Danesi; M. Di Nunzio; S. Elementi; R. Neri; L.F. D’Antuono; A. Bordoni
Post harvest fate of deltamethrine and nitrates in industrial spinach
2007 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R
Sensory attributes, health promoting aspects and new uses of edible Brassicacee
2007 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
Sensory characterisation of sweet basil essential oil
2007 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.; Sciannimanica D
Biodiversity and Selection of “European” Basil (Ocimum basilicum L.) Types
2006 Elementi S.; Neri R.; D’Antuono L.F.;
Biodiversity and selection of “European” basil types (Ocimum basilicum L.)
2006 D’ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
Facts and perspectives of edible Lamiaceae: flavour and health, industrial exploitation, and the consumer
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S
Facts and perspectives of edible Lamiaceae: flavour, health and industrial exploitation
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.
I GLUCOSINOLATI DI BRASSICACEE ALIMENTARI MEDITERRANEE: CAVOLO NERO DI TOSCANA (BRASSICA OLERACEA L. var. ACEPHALA DC.) E CIMA DI RAPA (BRASSICA RAPA L. subsp. SYLVESTRIS (L.) JANCH. var. ESCULENTA HORT.)
2006 D’Antuono L. F.; Elementi S.; Neri R.
Interazione tra genotipo ed ambiente su caratteri analitici di germoplasma di carota
2006 D'Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R
Post harvest fate of deltamethrine and nitrates in industrial spinach
2006 D'ANTUONO L.F.; Elementi S.; Neri R.
RICERCA DIDATTICA SULLA QUALITA’ DELLE PRODUZIONI VEGETALI ALIMENTARI PRESSO IL CAMPUS DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI, CESENA
2006 D’Antuono L.F.; Elementi S.; Neri R.
Salvia officinalis L. essential oil and carnosic acid analysis by means of NIR spectroscopy
2006 Elementi S.; Schulz H.; Krueger H.; Schuetze W.; D’ANTUONO L.F.
Salvia officinalis L. essential oil and carnosic acid analysis by means of NIR spectroscopy
2006 Elementi S.; Schulz H.; Krueger H.; Schuetze W.; D’ANTUONO L.F.