SANTORO, PIERO
SANTORO, PIERO
DIP. DI PROTEZIONE E VALORIZZAZIONE AGROALIMENTARE - DIPROVAL
Effect of dietary pantothenic acid supplementation on fatty acid composition of backfat in finishing heavy pig
2010 G. Minelli; P. Macchioni; D.P. Lo Fiego; P. Santoro
Lipid composition of covering and intramuscular fat in pigs at different slaughter age
2010 Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Minelli G.; Santoro P.
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits
2009 Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Minelli G.; Ielo M.C.; Santoro P.
Effets de l'utilisation de l'acide pantothénique dans la ration du porc lourd italien
2009 Santoro P.; Macchioni P.; Minelli G.; Lo Fiego D.P.
L'acido pantotenico nella dieta del suino
2007 P. Santoro; P. Macchioni; D.P. Lo Fiego
EFFECT OF DIETARY PANTOTHENIC ACID SUPPLEMENTATION ON MEAT AND CARCASS TRAITS IN THE HEAVY PIG
2006 P. SANTORO; P. MACCHIONI; FRANCHI L.; TASSONE F.; IELO M.C.; LO FIEGO D.P.
Effect of dietary conjugated linoleic acid (CLA) supplementation on CLA isomers content and fatty acid composition of dry cured Parma ham.
2005 Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Santoro P.; Pastorelli G.; Corino C.
Effetto dell'integrazione dietetica con acido pantotenico sulle caratteristiche della carcassa e della carne di suino pesante
2005 Santoro P.; Macchioni P.; Franchi L.; Tassone F.; Ielo M.C.; Lo Fiego D.P.
Influence of conjugated linoleic acid (CLA) on intramuscular fatty acid composition in rabbit
2005 Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Santoro P.; Rossi R.; Pastorelli G.; Corino C.
Influence of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition and volatile compounds profile of heavy pig loin muscle.
2005 Pastorelli G.; Moretti V.M.; Macchioni P.; Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Panseri S.; Rossi R.; Corino C.
Influence of genetic type, live weight at slaughter and carcass fatness on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw ham in the heavy pig.
2005 Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; De Leonibus E.
effetto dell'integrazione della dieta con CLA sul contenuto degli isomeri cis-9,trans-11-C18:2 e trans-10,cis12-C18:2 e sulla composizione acidica dei lipidi del tessuto adiposo di copertura del prosciutto fresco
2004 LO FIEGO D.P.; MACCHIONI P.; PASTORELLI G.; ROSSI R.; SANTORO P.
The effect of dietary supplementation of vitamins C and E on the α-tocopherol content of muscles, liver and kidney, on the stability of lipids, and on certain meat quality parameters of the longissimus dorsi of rabbits.
2004 Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; Mazzoni D.; Piattoni F.; Tassone F.; De Leonibus E.