SANTORO, PIERO

SANTORO, PIERO  

DIP. DI PROTEZIONE E VALORIZZAZIONE AGROALIMENTARE - DIPROVAL  

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Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
L'acido pantotenico nella dieta del suino P. Santoro; P. Macchioni; D.P. Lo Fiego 2007-01-01 RIVISTA DI SUINICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of dietary conjugated linoleic acid (CLA) supplementation on CLA isomers content and fatty acid composition of dry cured Parma ham. Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Santoro P.; Pastorelli G.; Corino C. 2005-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of dietary pantothenic acid supplementation on fatty acid composition of backfat in finishing heavy pig G. Minelli; P. Macchioni; D.P. Lo Fiego; P. Santoro 2010-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
EFFECT OF DIETARY PANTOTHENIC ACID SUPPLEMENTATION ON MEAT AND CARCASS TRAITS IN THE HEAVY PIG P. SANTORO; P. MACCHIONI; FRANCHI L.; TASSONE F.; IELO M.C.; LO FIEGO D.P. 2006-01-01 VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Minelli G.; Ielo M.C.; Santoro P. 2009-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effets de l'utilisation de l'acide pantothénique dans la ration du porc lourd italien Santoro P.; Macchioni P.; Minelli G.; Lo Fiego D.P. 2009-01-01 - ITP - INRA 4.02 Riassunto (Abstract) -
effetto dell'integrazione della dieta con CLA sul contenuto degli isomeri cis-9,trans-11-C18:2 e trans-10,cis12-C18:2 e sulla composizione acidica dei lipidi del tessuto adiposo di copertura del prosciutto fresco LO FIEGO D.P.; MACCHIONI P.; PASTORELLI G.; ROSSI R.; SANTORO P. 2004-01-01 ATTI DELLA SOCIETÀ ITALIANA DELLE SCIENZE VETERINARIE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effetto dell'integrazione dietetica con acido pantotenico sulle caratteristiche della carcassa e della carne di suino pesante Santoro P.; Macchioni P.; Franchi L.; Tassone F.; Ielo M.C.; Lo Fiego D.P. 2005-01-01 ATTI DELLA SOCIETÀ ITALIANA DELLE SCIENZE VETERINARIE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Influence of conjugated linoleic acid (CLA) on intramuscular fatty acid composition in rabbit Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Santoro P.; Rossi R.; Pastorelli G.; Corino C. 2005-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Influence of conjugated linoleic acid CLA.pdf
Influence of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition and volatile compounds profile of heavy pig loin muscle. Pastorelli G.; Moretti V.M.; Macchioni P.; Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Panseri S.; Rossi R.; Corin...o C. 2005-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of genetic type, live weight at slaughter and carcass fatness on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw ham in the heavy pig. Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; De Leonibus E. 2005-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Lipid composition of covering and intramuscular fat in pigs at different slaughter age Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Minelli G.; Santoro P. 2010-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Lipid Composition of Covering and Intramuscular Fat in Pigs at Different Slaughter Age.pdf
The effect of dietary supplementation of vitamins C and E on the α-tocopherol content of muscles, liver and kidney, on the stability of lipids, and on certain meat quality parameters of the longissimus dorsi of rabbits. Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; Mazzoni D.; Piattoni F.; Tassone F.; De Leonibus E. 2004-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -