COCCHI, MASSIMO
COCCHI, MASSIMO
Fine color-tuning of Ir(iii) tetrazolato complexes: synthesis, photophysical properties and OLED device fabrication
2025 Monti, N.; Previati, E.; Vigarani, G.; Cocchi, M.; Tinti, F.; Raiteri, P.; Zacchini, S.; Giorgini, L.; Massi, M.; Stagni, S.; Fiorini, V.
The Inflammatory Conspiracy in Multiple Sclerosis: A Crossroads of Clues and Insights through Mast Cells, Platelets, Inflammation, Gut Microbiota, Mood Disorders and Stem Cells
2022 Cocchi, Massimo; Mondo, Elisabetta; Romeo, Marcello; Traina, Giovanna
Depression and Microbiome—Study on the Relation and Contiguity between Dogs and Humans
2020 Elisabetta mondo; alessandra de cesare; gerardo manfreda; claudia sala; giuseppe cascio; pier attilio accorsi; giovanna marliani; massimo cocchi
Gut microbiome structure and adrenocortical activity in dogs with aggressive and phobic behavioral disorders
2020 Mondo E.; Barone M.; Soverini M.; D'Amico F.; Cocchi M.; Petrulli C.; Mattioli M.; Marliani G.; Candela M.; Accorsi P. A.
Role of gut microbiota in dog and cat’s health and diseases
2019 Mondo E.; Marliani G.; Accorsi P.A.; Cocchi M.; Di Leone A.
Methylated Re(I) tetrazolato complexes: photophysical properties and Light Emitting Devices
2015 Melissa V. Werrett; Gregory S. Huff; Sara Muzzioli; Valentina Fiorini; Stefano Zacchini; Brian W. Skelton; Antonio Maggiore; Joanna M. Malicka; Massimo Cocchi; Keith C. Gordon; Stefano Stagni; Massimiliano Massi
Il latte e il burro. Dal Neolitico agli attuali aspetti nutrizionali
2012 G. Caramia; G. Losi; N. Frega; G. Lercker; M. Cocchi; A. Gori; L. Cerretani
Caratteristiche nutrizionali
2010 Cocchi M.; Tassinari M.; Dessì M.A.; Secchiari P.
Conservazione e trasformazione delle carni.
2010 G. Lercker; Cocchi M.
Il grasso del latte: membrane, composizione e struttura
2010 G. Lercker; Cocchi M.
Caratteristiche Nutrizionali
2009 Lercker G.; Cocchi M.; Tassinari M.; Pastò L.
Platelet Stearic Acid in different population groups: biochemical and functional hypothesis
2009 M. Cocchi; Tonello L.; Lercker G.
Caratteristiche nutrizionali
2008 M. Cocchi; G. Lercker; M. Tassinari
Definizione di qualità
2008 M. Cocchi; Lercker G.
Effetti della tecnologia e della conservazione
2008 G. Lercker; Cocchi M.
Pig platelet fatty acids composition in different lipid treatments
2008 Cocchi M.; Mordenti A.L.; Merendi F.; Sardi L.; Tonello L.; Bochicchio D.; Faeti V.; Della Casa G.; Tarozzi G.
Composizione in acidi grassi delle piastrine di suini alimentati con differenti fonti lipidiche
2007 Cocchi M.; Mordenti A.L.; Merendi F.; Sardi L.; Tonello L.; Bochicchio D.; Faeti V.; Della Casa G
Alimenti e salute
2005 M. Cocchi; A.L. Mordenti
The role of dietary omega-3 and omega-6 fatty acids in the nutrition of dogs and cats: a review.
2004 Biagi G.; Mordenti A.L.; Cocchi M.
| Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Fine color-tuning of Ir(iii) tetrazolato complexes: synthesis, photophysical properties and OLED device fabrication | Monti, N.; Previati, E.; Vigarani, G.; Cocchi, M.; Tinti, F.; Raiteri, P.; Zacchini, S.; Giorgini..., L.; Massi, M.; Stagni, S.; Fiorini, V. | 2025-01-01 | DALTON TRANSACTIONS | - | 1.01 Articolo in rivista | d4dt03525a.pdf; S.I_d4dt03525a1.pdf |
| The Inflammatory Conspiracy in Multiple Sclerosis: A Crossroads of Clues and Insights through Mast Cells, Platelets, Inflammation, Gut Microbiota, Mood Disorders and Stem Cells | Cocchi, Massimo; Mondo, Elisabetta; Romeo, Marcello; Traina, Giovanna | 2022-01-01 | INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
| Depression and Microbiome—Study on the Relation and Contiguity between Dogs and Humans | Elisabetta mondo; alessandra de cesare; gerardo manfreda; claudia sala; giuseppe cascio; pier att...ilio accorsi; giovanna marliani; massimo cocchi | 2020-01-01 | APPLIED SCIENCES | - | 1.01 Articolo in rivista | applsci-10-00573.pdf |
| Gut microbiome structure and adrenocortical activity in dogs with aggressive and phobic behavioral disorders | Mondo E.; Barone M.; Soverini M.; D'Amico F.; Cocchi M.; Petrulli C.; Mattioli M.; Marliani G.; C...andela M.; Accorsi P. A. | 2020-01-01 | HELIYON | - | 1.01 Articolo in rivista | heliyon.pdf |
| Role of gut microbiota in dog and cat’s health and diseases | Mondo E.; Marliani G.; Accorsi P.A.; Cocchi M.; Di Leone A. | 2019-01-01 | OPEN VETERINARY JOURNAL | - | 1.01 Articolo in rivista | OpenVetJ-9-253.pdf |
| Methylated Re(I) tetrazolato complexes: photophysical properties and Light Emitting Devices | Melissa V. Werrett; Gregory S. Huff; Sara Muzzioli; Valentina Fiorini; Stefano Zacchini; Brian W.... Skelton; Antonio Maggiore; Joanna M. Malicka; Massimo Cocchi; Keith C. Gordon; Stefano Stagni; Massimiliano Massi | 2015-01-01 | DALTON TRANSACTIONS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
| Il latte e il burro. Dal Neolitico agli attuali aspetti nutrizionali | G. Caramia; G. Losi; N. Frega; G. Lercker; M. Cocchi; A. Gori; L. Cerretani | 2012-01-01 | PEDIATRIA MEDICA E CHIRURGICA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
| Caratteristiche nutrizionali | Cocchi M.; Tassinari M.; Dessì M.A.; Secchiari P. | 2010-01-01 | - | Edicta Edizioni | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
| Conservazione e trasformazione delle carni. | G. Lercker; Cocchi M. | 2010-01-01 | - | EDICTA | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
| Il grasso del latte: membrane, composizione e struttura | G. Lercker; Cocchi M. | 2010-01-01 | PROGRESS IN NUTRITION | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
| Caratteristiche Nutrizionali | Lercker G.; Cocchi M.; Tassinari M.; Pastò L. | 2009-01-01 | - | Edicta Edizioni | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
| Platelet Stearic Acid in different population groups: biochemical and functional hypothesis | M. Cocchi; Tonello L.; Lercker G. | 2009-01-01 | NUTRICIÓN CLÍNICA, DIETÉTICA HOSPITALARIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
| Caratteristiche nutrizionali | M. Cocchi; G. Lercker; M. Tassinari | 2008-01-01 | - | Edicta p.s.c. | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
| Definizione di qualità | M. Cocchi; Lercker G. | 2008-01-01 | - | Edicta | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
| Effetti della tecnologia e della conservazione | G. Lercker; Cocchi M. | 2008-01-01 | - | Edicta | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
| Pig platelet fatty acids composition in different lipid treatments | Cocchi M.; Mordenti A.L.; Merendi F.; Sardi L.; Tonello L.; Bochicchio D.; Faeti V.; Della Casa G....; Tarozzi G. | 2008-01-01 | PROGRESS IN NUTRITION | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
| Composizione in acidi grassi delle piastrine di suini alimentati con differenti fonti lipidiche | Cocchi M.; Mordenti A.L.; Merendi F.; Sardi L.; Tonello L.; Bochicchio D.; Faeti V.; Della Casa G | 2007-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
| Alimenti e salute | M. Cocchi; A.L. Mordenti | 2005-01-01 | - | Clueb | 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro | - |
| The role of dietary omega-3 and omega-6 fatty acids in the nutrition of dogs and cats: a review. | Biagi G.; Mordenti A.L.; Cocchi M. | 2004-01-01 | PROGRESS IN NUTRITION | - | 1.01 Articolo in rivista | - |