BOCHICCHIO, DAVIDE
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 983
EU - Europa 611
AS - Asia 133
AF - Africa 32
OC - Oceania 1
SA - Sud America 1
Totale 1.761
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 982
GB - Regno Unito 178
IT - Italia 95
SE - Svezia 91
CN - Cina 72
DE - Germania 65
UA - Ucraina 59
IE - Irlanda 37
FR - Francia 24
IN - India 24
RU - Federazione Russa 18
VN - Vietnam 18
JO - Giordania 13
BG - Bulgaria 11
CH - Svizzera 11
TG - Togo 10
EE - Estonia 9
ZA - Sudafrica 9
CI - Costa d'Avorio 8
BE - Belgio 7
SC - Seychelles 5
JP - Giappone 3
GR - Grecia 2
NL - Olanda 2
AT - Austria 1
AU - Australia 1
EC - Ecuador 1
HR - Croazia 1
IL - Israele 1
LB - Libano 1
MX - Messico 1
TR - Turchia 1
Totale 1.761
Città #
Ashburn 421
Southend 150
Chandler 96
Ann Arbor 43
Fairfield 43
Jacksonville 42
Dublin 31
Princeton 29
Wilmington 28
Woodbridge 24
Nanjing 21
Houston 20
Cambridge 19
Dong Ket 18
Seattle 18
Padova 14
Westminster 14
Amman 13
Bern 11
Berlin 10
Lomé 10
Milan 10
Shenyang 10
Sofia 10
Abidjan 8
Saint Petersburg 8
Brussels 7
Norwalk 7
Medford 6
Mülheim 6
San Diego 6
Boardman 5
Borgosatollo 5
Mahé 5
Nanchang 5
Turin 5
Dearborn 4
Hebei 4
Jiaxing 4
Moscow 4
Verona 4
Beijing 3
Falls Church 3
Jinan 3
Lanzhou 3
Mountain View 3
New York 3
Tianjin 3
Tokyo 3
Bari 2
Bologna 2
Capannori 2
Cavarzere 2
Guangzhou 2
Hangzhou 2
Los Angeles 2
Ningbo 2
Paris 2
Rome 2
Taizhou 2
Aprilia 1
Augusta 1
Basaksehir 1
Buffalo 1
Bühl 1
Casalnuovo di Napoli 1
Castellammare di Stabia 1
Cesenatico 1
Changsha 1
Costa Mesa 1
Den Haag 1
Des Moines 1
Fuzhou 1
Genova 1
Genzano Di Roma 1
Groningen 1
Haikou 1
Harbin 1
Kiev 1
Kunming 1
London 1
Monmouth Junction 1
Naples 1
Olalla 1
Parma 1
Pesaro 1
Pune 1
Quito 1
Ravenna 1
Rimini 1
Taiyuan 1
Tappahannock 1
Tel Aviv 1
Trieste 1
Ulan-ude 1
Zhengzhou 1
Totale 1.280
Nome #
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine. 469
Influence of vitamin B6 supplementation on polyunsaturated fatty acids concentration in muscle lipids of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 122
Influence of dietary vitamin B6 and fatty acid composition on glutatione peroxidase activity in rat liver. 120
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib-loins as affected by external fat and cooking method. 116
Effect of microwave cooking or broiling on selected nutrient contents, fatty acid pattern and true retention values in separable lean from lamb rib-loins, with emphasis on conjugated linoleic acid 112
Composizione in acidi grassi delle piastrine di suini alimentati con differenti fonti lipidiche 110
Vitamin B6 deficiency and dietary fats: effects on lipid composition and glutathione peroxidase activity in rat liver 109
Effect of feeding partially hydrogenated lard on trans-fatty acid content of muscle and backfat of heavy pigs 103
Vitamin B6 supplementation increases the DHA concentration of muscle lipids of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 94
Performance and fat quality of heavy pigs fed maize differing in linoleic acid content. 90
Valutazione nutrizionale di alcuni acidi grassi "minori" di prodotti lattiero-caseari 85
Olio di girasole ad alto tenore in acido oleico nell’alimentazione del suino pesante: effetti su parametri di accrescimento e qualità della carne 79
Olio di girasole ad alto tenore in acido oleico nell'alimentazione del suino pesante: Effetti su parametri di accrescimento e qualità della carne. [Effect of high oleic sunflower oil on growth parameters and meat quality of heavy pigs] 77
Pig platelet fatty acids composition in different lipid treatments 71
Contents and retentions of free and total purine bases in lamb meat cooked by several household methods 31
Effect of dietary intake of LCPUFA n-3 on CLA amount of milk | Modificazioni indotte dall'apporto dietetico di LCPUFA n-3 sul contenuto di CLA nel latte 11
Totale 1.799
Categoria #
all - tutte 3.567
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.567


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201941 0 0 0 0 0 0 0 0 0 19 11 11
2019/2020311 73 8 10 24 23 30 26 34 31 19 9 24
2020/2021195 44 12 2 14 9 18 2 14 19 12 13 36
2021/2022245 15 10 24 19 27 12 10 16 3 20 49 40
2022/2023395 47 52 26 44 21 35 11 22 79 10 19 29
2023/2024492 5 16 7 22 6 16 155 253 8 4 0 0
Totale 1.799