BOCHICCHIO, DAVIDE
BOCHICCHIO, DAVIDE
Performance and fat quality of heavy pigs fed maize differing in linoleic acid content.
2010 G. Della Casa; D. Bochicchio; V. Faeti; G. Marchetto; E. Poletti; A. Rossi; A. Panciroli; A.L. Mordenti; N. Brogna
Olio di girasole ad alto tenore in acido oleico nell'alimentazione del suino pesante: Effetti su parametri di accrescimento e qualità della carne. [Effect of high oleic sunflower oil on growth parameters and meat quality of heavy pigs]
2008 A.L. Mordenti; G. Martelli; D. Bochicchio; G. Della Casa; L. Sardi
Pig platelet fatty acids composition in different lipid treatments
2008 Cocchi M.; Mordenti A.L.; Merendi F.; Sardi L.; Tonello L.; Bochicchio D.; Faeti V.; Della Casa G.; Tarozzi G.
Composizione in acidi grassi delle piastrine di suini alimentati con differenti fonti lipidiche
2007 Cocchi M.; Mordenti A.L.; Merendi F.; Sardi L.; Tonello L.; Bochicchio D.; Faeti V.; Della Casa G
Olio di girasole ad alto tenore in acido oleico nell’alimentazione del suino pesante: effetti su parametri di accrescimento e qualità della carne
2007 A.L. Mordenti; G. Martelli; D. Bochicchio; G. Della Casa; L. Sardi
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine.
2006 Zanardi E.; Ghidini S.; Montellato L.; Maranesi M.; Bochicchio D.; Badiani A.
Vitamin B6 deficiency and dietary fats: effects on lipid composition and glutathione peroxidase activity in rat liver
2006 Bordoni A. ; Cabrini L.; Marchetti M.; Danesi F.; Bochicchio D.; Biagi P.L.; Maranesi M.
Effect of feeding partially hydrogenated lard on trans-fatty acid content of muscle and backfat of heavy pigs
2005 Bochicchio D.; Faeti V.; Marchetto G.; Poletti E.; Maranesi M.; Mordenti A.L.; Della Casa G.
Effect of microwave cooking or broiling on selected nutrient contents, fatty acid pattern and true retention values in separable lean from lamb rib-loins, with emphasis on conjugated linoleic acid
2005 MARANESI M.; BOCHICCHIO D.; MONTELLATO L.; ZAGHINI A.; PAGLIUCA G.; BADIANI A.
Vitamin B6 supplementation increases the DHA concentration of muscle lipids of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
2005 M. Maranesi;| M. Marchetti; D. Bochicchio;| L. Cabrini.
Influence of dietary vitamin B6 and fatty acid composition on glutatione peroxidase activity in rat liver.
2004 A. Bordoni; L. Cabrini; M. Marchetti; F. Danesi; D. Bochicchio; P. Biagi; M. Maranesi.
Influence of vitamin B6 supplementation on polyunsaturated fatty acids concentration in muscle lipids of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
2004 M. Maranesi; M. Marchetti; D. Bochicchio; L. Cabrini.
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib-loins as affected by external fat and cooking method.
2004 Badiani, Anna; Montellato, Lara; Bochicchio, Davide; Anfossi, Paola; Zanardi, E.; Maranesi, Magda
Valutazione nutrizionale di alcuni acidi grassi "minori" di prodotti lattiero-caseari
2004 D. Bochicchio; F. Pasqui; M. Maranesi
Contents and retentions of free and total purine bases in lamb meat cooked by several household methods
2003 Badiani A.; Montellato L.; Maranesi M.; Bochicchio D.; Parazza P.; Anfossi P.
Effect of dietary intake of LCPUFA n-3 on CLA amount of milk | Modificazioni indotte dall'apporto dietetico di LCPUFA n-3 sul contenuto di CLA nel latte
2002 Maranesi M.; Bochicchio D.; Zotti A.; Mordenti A.