PASINI, LUCA

PASINI, LUCA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Personale tecnico amm.vo  

Risultati 1 - 16 di 16 (tempo di esecuzione: 0.026 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Aromatic Characterization of Sparkling Moscato Wines from Farroupilha (RSBRasil) and Asti (Italy) Rossi Marcon, A.; Echeverrigaray, S.; Schwarz, L. V.; Longaray Delamare, A. P.; Pasini, L.; Parpinello, G. P. 2016-01-01 - - 4.03 Poster -
Capire i gusti dei consumatori attraverso l'analisi sensoriale Parpinello G. P.; Pasini L.; Versari A. 2010-01-01 AGRICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Cloning and detection of serpin-like protein encoding gene in Bifidobacterium longum strains. Nissen L.; Pasini L.; Biavati B.; Sgorbati B. 2008-01-01 ANNALS OF MICROBIOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of co-inoculation with yeast and bacteria on chemical and sensory characteristics of commercial Cabernet Franc red wine from Switzerland Versari, A.; Patrizi, C.; Parpinello, G.P.; Mattioli, A.U.; Pasini, L.; Meglioli, M.; Longhini, G 2016-01-01 JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Enology meets brewing: IGA craft beer as a new product to link innovation and consumer preference Parpinello, G. P.; Amatizi, R.; Pasini, L.; Versari, A 2017-01-01 - M. Dalla Rosa, P. Fito Maupoey 4.02 Riassunto (Abstract) -
Enology meets brewing: IGA craft beer as a new product to link innovation and consumer preference Parpinello, G. P.; Amatizi, R.; Pasini, L.; Versari, A. 2017-01-01 - M. Dalla Rosa, P. Fito Maupoey 4.02 Riassunto (Abstract) -
Evoluzione delle caratteristiche chimiche e sensoriali di vini bianchi Müller Thurgau imbottigliati con diverse tipologie di tappo Versari, A.; Parpinello, G.P.; Ricci, A.; Basile, A.; Gasperi, G.; Cristoforetti, F.; Pasini, L.; Mattioli, A.U 2016-01-01 INDUSTRIE DELLE BEVANDE - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of fertilisation systems on the mechanical damage of apples L. Pasini; L. Ragni; A. D. Rombolà; A. Berardinelli; A. Guarnieri; B. Marangoni 2004-01-01 BIOSYSTEMS ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
L’importanza dell’ossigeno per la vinificazione Versari, Andrea; Parpinello, Giuseppina Paola; Mattioli, Alessia Umberta; Pasini, Luca 2016-01-01 AGRICOLTURA RICERCA - 1.01 Articolo in rivista -
Rapid assessment of red wine compositional parameters by means of a new Waveguide Vector Spectrometer Teslić, N.; Berardinelli, A.; Ragni, L.; Iaccheri, E.; Parpinello, G.P.; Pasini, L.; Versari, A 2017-01-01 LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE - 1.01 Articolo in rivista -
Role of Bifidobacterium longum in the induction of apoptosis in the human enterocyte-like Caco-2 cell line L. NISSEN; L.Baffoni; L. PASINI; B. BIAVATI; N. MALAGOLINI; G. DELLA VALLE; B. SGORBATI. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Role of Bifidobacterium longum in the induction of apoptotic deletion in the human enterocyte-like Caco-2 cell line Nissen L.; Pasini L.; Biavati B.; Malagolini N.; Dall’Olio F.; Della Valle G.; Sgorbati B. 2006-01-01 ANNALS OF MICROBIOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
La scelta del tappo ideale: tradizione o innovazione? Parpinello G.P.; Versari A.; Pasini L. 2011-01-01 AGRICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Sgavetta, vitigno autoctono nella terra dei Lambruschi Grasselli A.; Parpinello G.P.; Pasini L.; Versari A. 2015-01-01 L'INFORMATORE AGRARIO - 1.01 Articolo in rivista -
Vino: andare lontano senza problemi Versari, Andrea; Parpinello, GIUSEPPINA PAOLA; Bernardino, Kleiton; Mattioli, Alessia; Pasini, Luca 2015-01-01 AGRICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Volatile and sensory composition of Brazilian Muscat sparkling wine and Asti Marcon A.R.; Delamare A.P.L.; Schwarz L.V.; Pasini L.; Versari A.; Parpinello G.P.; Echeverrigaray S. 2021-01-01 JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION - 1.01 Articolo in rivista -