PASINI, LUCA
Dettaglio
PASINI, LUCA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Personale tecnico amm.vo
Pubblicazioni
Risultati 1 - 15 di 15 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Aromatic Characterization of Sparkling Moscato Wines from Farroupilha (RSBRasil) and Asti (Italy) | Rossi Marcon, A.; Echeverrigaray, S.; Schwarz, L. V.; Longaray Delamare, A. P.; Pasini, L.; Parpi...nello, G. P. | 2016 | 4.03 Poster | - | ||
2 | Capire i gusti dei consumatori attraverso l'analisi sensoriale | Parpinello G. P.; Pasini L.; Versari A. | 2010 | AGRICOLTURA | 1.01 Articolo in rivista | - | |
3 | Cloning and detection of serpin-like protein encoding gene in Bifidobacterium longum strains. | Nissen L.; Pasini L.; Biavati B.; Sgorbati B. | 2008 | ANNALS OF MICROBIOLOGY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
4 | Effect of co-inoculation with yeast and bacteria on chemical and sensory characteristics of commercial Cabernet Franc red wine from Switzerland | Versari, A.; Patrizi, C.; Parpinello, G.P.; Mattioli, A.U.; Pasini, L.; Meglioli, M.; Longhini, G | 2016 | JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
5 | Enology meets brewing: IGA craft beer as a new product to link innovation and consumer preference | Parpinello, G. P.; Amatizi, R.; Pasini, L.; Versari, A | 2017 | M. Dalla Rosa, P. Fito Maupoey | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
6 | Enology meets brewing: IGA craft beer as a new product to link innovation and consumer preference | Parpinello, G. P.; Amatizi, R.; Pasini, L.; Versari, A. | 2017 | M. Dalla Rosa, P. Fito Maupoey | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
7 | Evoluzione delle caratteristiche chimiche e sensoriali di vini bianchi Müller Thurgau imbottigliati con diverse tipologie di tappo | Versari, A.; Parpinello, G.P.; Ricci, A.; Basile, A.; Gasperi, G.; Cristoforetti, F.; Pasini, L.;... Mattioli, A.U | 2016 | INDUSTRIE DELLE BEVANDE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
8 | Influence of fertilisation systems on the mechanical damage of apples | L. Pasini; L. Ragni; A. D. Rombolà; A. Berardinelli; A. Guarnieri; B. Marangoni | 2004 | BIOSYSTEMS ENGINEERING | 1.01 Articolo in rivista | - | |
9 | L’importanza dell’ossigeno per la vinificazione | Versari, Andrea; Parpinello, Giuseppina Paola; Mattioli, Alessia Umberta; Pasini, Luca | 2016 | AGRICOLTURA RICERCA | 1.01 Articolo in rivista | - | |
10 | Rapid assessment of red wine compositional parameters by means of a new Waveguide Vector Spectrometer | Teslic, Nemanja; Berardinelli, Annachiara; Ragni, Luigi; Iaccheri, Eleonora; Parpinello, GIUSEPPI...NA PAOLA; Pasini, Luca; Versari, Andrea | 2017 | LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
11 | Role of Bifidobacterium longum in the induction of apoptosis in the human enterocyte-like Caco-2 cell line | L. NISSEN; L.Baffoni; L. PASINI; B. BIAVATI; N. MALAGOLINI; G. DELLA VALLE; B. SGORBATI. | 2005 | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
12 | Role of Bifidobacterium longum in the induction of apoptotic deletion in the human enterocyte-like Caco-2 cell line | Nissen L.; Pasini L.; Biavati B.; Malagolini N.; Dall’Olio F.; Della Valle G.; Sgorbati B. | 2006 | ANNALS OF MICROBIOLOGY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
13 | La scelta del tappo ideale: tradizione o innovazione? | Parpinello G.P.; Versari A.; Pasini L. | 2011 | AGRICOLTURA | 1.01 Articolo in rivista | - | |
14 | Sgavetta, vitigno autoctono nella terra dei Lambruschi | Grasselli A.; Parpinello G.P.; Pasini L.; Versari A. | 2015 | L'INFORMATORE AGRARIO | 1.01 Articolo in rivista | - | |
15 | Vino: andare lontano senza problemi | Versari, Andrea; Parpinello, GIUSEPPINA PAOLA; Bernardino, Kleiton; Mattioli, Alessia; Pasini, Luca | 2015 | AGRICOLTURA | 1.01 Articolo in rivista | - |