Sfoglia per Autore
Effect of dietary supplementation with methionine on cheese-making properties.
2005 Mordenti A.L.; Gramenzi A.; Brogna N.; Formigoni A.
E’ essenziale nutrire il rumine con fibra degradabile.
2007 Formigoni A.; Palmonari A.; Fusaro I.; Brogna N.; Fustini M.
Effects of irrigation system and level of water on corn silages hybrids quality with different predicted NDF digestibility in northern Italy.
2007 Raffrenato E.; Formigoni A.; Fusaro I.; Brogna N.; Palmonari A.; Van Amburgh M.E.; Sniffen C.J.
Concentration of conjugated linoleic acid (CLA) and other fatty acids in Parmigiano-reggiano cheese
2008 Formigoni A.; Brogna N.; Merendi F.; Mordenti A.; Biagi G.
Effects of genetics and water management on corn plant NDF digestibility.
2008 I. Fusaro; N. Brogna; A. Palmonari; G. Biagi; C. J. Sniffen &; A. Formigoni
I. Fusaro, N. Brogna, A. Palmonari, G. Biagi, C. J. Sniffen &, A. Formigoni Effects of genetics and water management on corn plant NDF digestibility.
2008 I. Fusaro; N. Brogna; A. Palmonari; G. Biagi; C. J. Sniffen &; Formigoni A
Effetto delle condizioni ambientali e dei sistemi irrigui sulle caratteristiche qualitative del silomais
2008 Fusaro I.; Palmonari A.; Brogna N.; Gramenzi A.; Pezzi P.; Formigoni A
Plant maturity and genetic influences on in vitro NDF digestibility of alfalfa
2008 A. Palmonari; N. Brogna; G. Rossi; I. Fusaro; G. Biagi; A. Formigoni
La qualità della medica cambia in relazione all’intervallo di sfalcio.
2008 A. Formigoni; A. Palmonari; N. Brogna; M. Fustini; G. Biagi; I. Fusaro
Extruded soybean and flaxseed enhance fat composition of milk for Parmigiano-Reggiano cheese
2009 A.L. Mordenti; N. Brogna; F. Merendi; M. Fustini; G. Biagi; A. Formigoni
The use of near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) in the prediction of chemical composition and in vitro neutral detergent fiber (NDF) digestibility of Italian hay
2009 N. Brogna; M.T. Pacchioli; A. Immovilli; F. Ruozzi; R.T. Ward; A. Formigoni
Fieni ad hoc per ogni bovino e livello produttivo
2009 A Formigoni; M. Fustini; A. Palmonari; N. Brogna; I. Fusaro
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte
2010 A. FORMIGONI; N. BROGNA; A. PALMONARI; N. PANCIROLI; M. FUSTINI
Performance and fat quality of heavy pigs fed maize differing in linoleic acid content.
2010 G. Della Casa; D. Bochicchio; V. Faeti; G. Marchetto; E. Poletti; A. Rossi; A. Panciroli; A.L. Mordenti; N. Brogna
Foraggi e qualità del latte destinato alla trasformazione in Parmigiano-Reggiano
2010 A. Formigoni; A. Palmonari; N. Brogna; M. Nocetti; P. Vecchia
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte.
2010 A. Formigoni; N. Brogna; N. Panciroli
Influence of marine algae (Schizochytrium spp.) dietary supplementation on doe performance and progeny meat quality
2010 A.L. Mordenti; L. Sardi; A. Bonaldo; V. Pizzamiglio; N. Brogna; I. Cipollini; M. Tassinari; G. Zaghini
Effect of rumen-protected lysine on milk for Parmigiano-Reggiano production
2011 A.L. Mordenti; G. Biagi; N. Brogna; M. Dall’Olio; A. Formigoni
Rumen-protected Lysine and Methionine in low-protein diet for Parmigiano - Reggiano cheese production
2011 A. L. Mordenti; G. Biagi; N. Brogna; M.Fustini; M. Nocetti; A. Formigoni
Feeding strategies to improve the healthy components of milk fat
2011 N. Brogna; N. Panciroli; M. Nocetti; G. Canestrari; A. Formigoni
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Effect of dietary supplementation with methionine on cheese-making properties. | Mordenti A.L.; Gramenzi A.; Brogna N.; Formigoni A. | 2005-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | 701-2815-1-PB.pdf |
E’ essenziale nutrire il rumine con fibra degradabile. | Formigoni A.; Palmonari A.; Fusaro I.; Brogna N.; Fustini M. | 2007-01-01 | L'INFORMATORE AGRARIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effects of irrigation system and level of water on corn silages hybrids quality with different predicted NDF digestibility in northern Italy. | Raffrenato E.; Formigoni A.; Fusaro I.; Brogna N.; Palmonari A.; Van Amburgh M.E.; Sniffen C.J. | 2007-01-01 | - | Journal Dairy Science | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Concentration of conjugated linoleic acid (CLA) and other fatty acids in Parmigiano-reggiano cheese | Formigoni A.; Brogna N.; Merendi F.; Mordenti A.; Biagi G. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effects of genetics and water management on corn plant NDF digestibility. | I. Fusaro; N. Brogna; A. Palmonari; G. Biagi; C. J. Sniffen &; A. Formigoni | 2008-01-01 | - | Journal Dairy Science | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
I. Fusaro, N. Brogna, A. Palmonari, G. Biagi, C. J. Sniffen &, A. Formigoni Effects of genetics and water management on corn plant NDF digestibility. | I. Fusaro; N. Brogna; A. Palmonari; G. Biagi; C. J. Sniffen &; Formigoni A | 2008-01-01 | - | sn | 4.03 Poster | - |
Effetto delle condizioni ambientali e dei sistemi irrigui sulle caratteristiche qualitative del silomais | Fusaro I.; Palmonari A.; Brogna N.; Gramenzi A.; Pezzi P.; Formigoni A | 2008-01-01 | - | sn | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Plant maturity and genetic influences on in vitro NDF digestibility of alfalfa | A. Palmonari; N. Brogna; G. Rossi; I. Fusaro; G. Biagi; A. Formigoni | 2008-01-01 | - | Journal Dairy Science | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
La qualità della medica cambia in relazione all’intervallo di sfalcio. | A. Formigoni; A. Palmonari; N. Brogna; M. Fustini; G. Biagi; I. Fusaro | 2008-01-01 | BUIATRIA | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Extruded soybean and flaxseed enhance fat composition of milk for Parmigiano-Reggiano cheese | A.L. Mordenti; N. Brogna; F. Merendi; M. Fustini; G. Biagi; A. Formigoni | 2009-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | 470-1882-1-PB.pdf; 28-9-2017_Extruded s.pdf |
The use of near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) in the prediction of chemical composition and in vitro neutral detergent fiber (NDF) digestibility of Italian hay | N. Brogna; M.T. Pacchioli; A. Immovilli; F. Ruozzi; R.T. Ward; A. Formigoni | 2009-01-01 | - | Avenue Media | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Fieni ad hoc per ogni bovino e livello produttivo | A Formigoni; M. Fustini; A. Palmonari; N. Brogna; I. Fusaro | 2009-01-01 | L'INFORMATORE AGRARIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte |
A. FORMIGONI; N. BROGNA; A. PALMONARI; N. PANCIROLI; M. FUSTINI |
2010-01-01 | PROGRESS IN NUTRITION | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Performance and fat quality of heavy pigs fed maize differing in linoleic acid content. | G. Della Casa; D. Bochicchio; V. Faeti; G. Marchetto; E. Poletti; A. Rossi; A. Panciroli; A.L. Mo...rdenti; N. Brogna | 2010-01-01 | MEAT SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Foraggi e qualità del latte destinato alla trasformazione in Parmigiano-Reggiano | A. Formigoni; A. Palmonari; N. Brogna; M. Nocetti; P. Vecchia | 2010-01-01 | SCIENZA E TECNICA LATTIERO-CASEARIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte. | A. Formigoni; N. Brogna; N. Panciroli | 2010-01-01 | - | Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Influence of marine algae (Schizochytrium spp.) dietary supplementation on doe performance and progeny meat quality | A.L. Mordenti; L. Sardi; A. Bonaldo; V. Pizzamiglio; N. Brogna; I. Cipollini; M. Tassinari; G. Za...ghini | 2010-01-01 | LIVESTOCK SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effect of rumen-protected lysine on milk for Parmigiano-Reggiano production | A.L. Mordenti; G. Biagi; N. Brogna; M. Dall’Olio; A. Formigoni | 2011-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.06 Abstract in rivista | ASPA2011_book_low testi.pdf |
Rumen-protected Lysine and Methionine in low-protein diet for Parmigiano - Reggiano cheese production | A. L. Mordenti; G. Biagi; N. Brogna; M.Fustini; M. Nocetti; A. Formigoni | 2011-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Feeding strategies to improve the healthy components of milk fat | N. Brogna; N. Panciroli; M. Nocetti; G. Canestrari; A. Formigoni | 2011-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile