Characterization of sourdough for the production of Colomba, an italian traditional sweet-leavened baked good / Tabanelli, G.; Montanari, C.; Bargossi, E.; Patrignani, F.; Lanciotti, R.; Rossi, M.; Amaretti, A.; Raimondi, S.; Gardini, F.. - STAMPA. - (2015), pp. 272-272. (Intervento presentato al convegno Microbial diversity 2015, “The challenge of complexity” tenutosi a Perugia, nel 27-29 ottobre2015).

Characterization of sourdough for the production of Colomba, an italian traditional sweet-leavened baked good

TABANELLI, GIULIA;MONTANARI, CHIARA;BARGOSSI, ELEONORA;PATRIGNANI, FRANCESCA;LANCIOTTI, ROSALBA;GARDINI, FAUSTO
2015

2015
Book of abstract
272
272
Characterization of sourdough for the production of Colomba, an italian traditional sweet-leavened baked good / Tabanelli, G.; Montanari, C.; Bargossi, E.; Patrignani, F.; Lanciotti, R.; Rossi, M.; Amaretti, A.; Raimondi, S.; Gardini, F.. - STAMPA. - (2015), pp. 272-272. (Intervento presentato al convegno Microbial diversity 2015, “The challenge of complexity” tenutosi a Perugia, nel 27-29 ottobre2015).
Tabanelli, G.; Montanari, C.; Bargossi, E.; Patrignani, F.; Lanciotti, R.; Rossi, M.; Amaretti, A.; Raimondi, S.; Gardini, F.
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Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/568477
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