CATIZONE, PIETRO
Dettaglio
CATIZONE, PIETRO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE
PIETRO CATIZONE; Catizone P.; P. CATIZONE
Pubblicazioni
Risultati 1 - 20 di 55 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Agro-Environmental Approach and Management of Mediterranean Archaeological Areas | P. Rossi Pisa; G. Bitelli; M. Bittelli; P. Catizone; L. Ferroni; M. Speranza; M. Vignudelli; N. M...archetti | 2008 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
2 | Agronomic traits and deoxynivalenol contamination of two tetraploid wheat species (Triticum turgidum spp. durum, Triticum turgidum spp. turanicum) grown strictly under low input conditions | Dinelli, Giovanni; Di Silvestro Raffaella, ; Nipoti, Paola; Prodi, Antonio; Catizone, Pietro; Mar...otti, Ilaria; Bosi, Sara; Bregola, Valeria; DI LORETO ALESSANDRO, | 2014 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | 1.01 Articolo in rivista | ||
3 | Agronomic, nutritional and nutraceutical aspects of durum wheat (Triticum durum Desf.) cultivars under low input agricultural management | Dinelli G.; Marotti I.; Di Silvestro R.; Bosi S.; Bregola V.; Accorsi M.; Di Loreto A.; Benedette...lli S.; Ghiselli L.; Catizone P. | 2013 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | 1.01 Articolo in rivista | ||
4 | Aspetti agronomici , proprietà nutrizionali e nutraceutiche di varietà di frumento tenero (Triticum aestivum L.) coltivate a basso input | Dinelli G.; Marotti I.; Di Silvestro R.; Bosi S.; Bregola V.; Accorsi M.; Di Loreto A.; Benedette...lli S.; Ghiselli L.; Catizone P. | 2012 | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | ||
5 | Biosynthesis of polyphenol phytoestrogens in plants | DINELLI G.; BONETTI A.; D’ANTUONO L.; ELEMENTI S.; CATIZONE P. | 2005 | CRC Press | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - | |
6 | Biotransformation of common bean (Phaseolus vulgaris L.) flavonoid glycosides by Bifidobacterium species from human intestinal origin | MAROTTI I.; BONETTI A.; BIAVATI B.; CATIZONE P; DINELLI G. | 2007 | JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
7 | Biotrasformazione di flavonoidi glicosidi in fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L) da parte di Bifidobacterium spp. | I. MAROTTI; A. BONETTI; B. BIAVATI; P. CATIZONE; G. DINELLI | 2006 | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
8 | Biotrasformazione di flavonoidi glicosidi in fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L.) da parte di Bifidobacterium spp. | I. Marotti; A. Bonetti; B. Biavati; P. Catizone; G. Dinelli | 2006 | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
9 | Caratterizzazione nutrizionale e nutraceutica di Kamut® Khorasan e di frumento duro a differenti stadi di maturazione | Dinelli G.; Di Silvestro R.; Marotti I.; Bosi S.; Bregola V.; Accorsi M.; Di Loreto A.; Catizone ...P.; Benedettelli S.; Whittaker A.; Quinn R. | 2012 | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | ||
10 | Caratterizzazione quali-quantitativa di fitoestrogeni nei germogli di fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L.). | DINELLI G.; BETTI L; MAROTTI I; TREBBI G; BOSI S.; DI SILVESTRO R.; BREGOLA V; CATIZONE P. | 2009 | M. Bindi | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
11 | Characterization of Italian popualtions of Lolium spp. resistant and susceptible to diclofop-methyl by Inter Simple Sequence Repeat (ISSR) | DINELLI G.; BONETTI A.; MAROTTI I.; MINELLI M.; CATIZONE P. | 2004 | WEED SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
12 | Characterization of some Italian common bean (Phaseolus vulgaris L.) landraces by RAPD, semi-random and ISSR molecular markers | Marotti I.; Bonetti A.; Minelli M.; Catizone P.; Dinelli G. | 2007 | GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION | 1.01 Articolo in rivista | - | |
13 | Compared use of HPLC and FZCE for cluster analysis of Triticum spp and for the identification of T. durum adulteration | BONETTI A.; MAROTTI I.; CATIZONE P.; DINELLI G.; MAIETTI A.; TEDESCHI P.; BRANDOLINI V. | 2004 | JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
14 | Composition and content of seed flavonoids in forage and grain legume crops | PRATI S.; BARAVELLI V.; FABBRI D.; SCHWARZINGER C.; BRANDOLINI V.; MAIETTI A.; TEDESCHI P.; BENVE...NUTI S.; MACCHIA M.; MAROTTI I.; BONETTI A.; CATIZONE P.; DINELLI G. | 2007 | JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
15 | Content of flavonols in Italian bean (Phaseolus vulgaris L.) ecotypes | DINELLI G.; BONETTI A.; MINELLI M.; MAROTTI I.; CATIZONE P.; MAZZANTI A. | 2006 | FOOD CHEMISTRY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
16 | Correlation between polyphenolic profile and antioxidant activity of old and modern common wheat varieties | E. Leoncini; C. Prata; M. Malaguti; A. Segura-Carretero; I. Marotti; P. Catizone; G. Dinelli; S. ...Hrelia | 2012 | Edizioni MAF Servizi | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
17 | Correlation between polyphenolic profile and antioxidant, antiproliferative and cytoprotective activities of old and modern common wheat varieties | Leoncini E.; Prata C.; Malaguti M.; Marotti I.; Segura Carretero A.; Catizone P.; Dinelli G.; Hre...lia S. | 2012 | (sine nomine) | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
18 | Dissipation of the of the antiviral drug oseltamivir (Tamiflu) in surface water | ACCINELLI C.; BARRA CARACCIOLO A.; GRENNI P.; SACCÀ M. L.; GIULIANO G.; VICARI A.; CATIZONE P. | 2007 | La Goliardica Pavese | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
19 | Ecological features of Ambrosia spp. seeds from genetically modified soybean fields | A. Tanveer; R. N. Abbas; S. Benvenuti; I. Marotti; P. Catizone; G. Dinelli | 2008 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | Forum, Editrice universitaria udinese | 4.01 Contributo in Atti di convegno | |
20 | Effect of UV-B radiation on chalcone syntase (CHS), isoflavone synthase (IFS) expression and flavonoid synthesis in common bean (Phaseolus vulgaris L.) | Dinelli G.; Marotti I.; Bonetti A.; Bosi S.; Busi S.; Catizone P. | 2007 | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |