CATIZONE, PIETRO

CATIZONE, PIETRO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRARIE (attivo dal 28/10/2011 al 31/12/2017)  

PIETRO CATIZONE; Catizone P.; P. CATIZONE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 60 (tempo di esecuzione: 0.033 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Agro-Environmental Approach and Management of Mediterranean Archaeological Areas P. Rossi Pisa; G. Bitelli; M. Bittelli; P. Catizone; L. Ferroni; M. Speranza; M. Vignudelli; N. M...archetti 2008-01-01 ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY - 1.01 Articolo in rivista -
Agronomic traits and deoxynivalenol contamination of two tetraploid wheat species (Triticum turgidum spp. durum, Triticum turgidum spp. turanicum) grown strictly under low input conditions Dinelli, Giovanni; Di Silvestro Raffaella, ; Nipoti, Paola; Prodi, Antonio; Catizone, Pietro; Mar...otti, Ilaria; Bosi, Sara; Bregola, Valeria; DI LORETO ALESSANDRO, 2014-01-01 ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY - 1.01 Articolo in rivista 583-ArticleText-3823-3-10-20140930.pdf
Agronomic, nutritional and nutraceutical aspects of durum wheat (Triticum durum Desf.) cultivars under low input agricultural management Dinelli G.; Marotti I.; Di Silvestro R.; Bosi S.; Bregola V.; Accorsi M.; Di Loreto A.; Benedette...lli S.; Ghiselli L.; Catizone P. 2013-01-01 ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY - 1.01 Articolo in rivista Dinelli et al_2013_IJA.pdf
Aspetti agronomici , proprietà nutrizionali e nutraceutiche di varietà di frumento tenero (Triticum aestivum L.) coltivate a basso input Dinelli G.; Marotti I.; Di Silvestro R.; Bosi S.; Bregola V.; Accorsi M.; Di Loreto A.; Benedette...lli S.; Ghiselli L.; Catizone P. 2012-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Atrazine and metolachlor degradation in subsoils Accinelli C.; Dinelli G.; Vicari A.; Catizone P. 2001-01-01 BIOLOGY AND FERTILITY OF SOILS - 1.01 Articolo in rivista -
Biosynthesis of polyphenol phytoestrogens in plants DINELLI G.; BONETTI A.; D’ANTUONO L.; ELEMENTI S.; CATIZONE P. 2005-01-01 - CRC Press 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Biotransformation of common bean (Phaseolus vulgaris L.) flavonoid glycosides by Bifidobacterium species from human intestinal origin MAROTTI I.; BONETTI A.; BIAVATI B.; CATIZONE P; DINELLI G. 2007-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Biotrasformazione di flavonoidi glicosidi in fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L) da parte di Bifidobacterium spp. I. MAROTTI; A. BONETTI; B. BIAVATI; P. CATIZONE; G. DINELLI 2006-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Biotrasformazione di flavonoidi glicosidi in fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L.) da parte di Bifidobacterium spp. I. Marotti; A. Bonetti; B. Biavati; P. Catizone; G. Dinelli 2006-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Caratterizzazione nutrizionale e nutraceutica di Kamut® Khorasan e di frumento duro a differenti stadi di maturazione Dinelli G.; Di Silvestro R.; Marotti I.; Bosi S.; Bregola V.; Accorsi M.; Di Loreto A.; Catizone ...P.; Benedettelli S.; Whittaker A.; Quinn R. 2012-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Caratterizzazione quali-quantitativa di fitoestrogeni nei germogli di fagiolo comune (Phaseolus vulgaris L.). DINELLI G.; BETTI L; MAROTTI I; TREBBI G; BOSI S.; DI SILVESTRO R.; BREGOLA V; CATIZONE P. 2009-01-01 - M. Bindi 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Characterization of Italian popualtions of Lolium spp. resistant and susceptible to diclofop-methyl by Inter Simple Sequence Repeat (ISSR) DINELLI G.; BONETTI A.; MAROTTI I.; MINELLI M.; CATIZONE P. 2004-01-01 WEED SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Characterization of some Italian common bean (Phaseolus vulgaris L.) landraces by RAPD, semi-random and ISSR molecular markers Marotti I.; Bonetti A.; Minelli M.; Catizone P.; Dinelli G. 2007-01-01 GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION - 1.01 Articolo in rivista -
Classification of Italian Xanthium strumarium complex based on biological traits, electrophoretic analysis and response to maize interference Baldoni G.; Viggiani P.; Bonetti A.; Dinelli G.; Catizone P. 2000-01-01 WEED RESEARCH - 1.01 Articolo in rivista -
Classification of Italian Xanthium strumarium complex based on biological traits, electrophoretic analysis and response to maize interference Baldoni, G; Viggiani, P; Bonetti, A; Dinelli, G; Catizone, P 2000-01-01 WEED RESEARCH - 1.01 Articolo in rivista -
Compared use of HPLC and FZCE for cluster analysis of Triticum spp and for the identification of T. durum adulteration BONETTI A.; MAROTTI I.; CATIZONE P.; DINELLI G.; MAIETTI A.; TEDESCHI P.; BRANDOLINI V. 2004-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Comparison of the persistence of atrazine and metolachlor under field and laboratory conditions Dinelli G.; Accinelli C.; Vicari A.; Catizone P. 2000-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Composition and content of seed flavonoids in forage and grain legume crops PRATI S.; BARAVELLI V.; FABBRI D.; SCHWARZINGER C.; BRANDOLINI V.; MAIETTI A.; TEDESCHI P.; BENVE...NUTI S.; MACCHIA M.; MAROTTI I.; BONETTI A.; CATIZONE P.; DINELLI G. 2007-01-01 JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Content of flavonols in Italian bean (Phaseolus vulgaris L.) ecotypes DINELLI G.; BONETTI A.; MINELLI M.; MAROTTI I.; CATIZONE P.; MAZZANTI A. 2006-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Correlation between polyphenolic profile and antioxidant activity of old and modern common wheat varieties E. Leoncini; C. Prata; M. Malaguti; A. Segura-Carretero; I. Marotti; P. Catizone; G. Dinelli; S. ...Hrelia 2012-01-01 - Edizioni MAF Servizi 4.02 Riassunto (Abstract) -