GAGLIANO, MARA ANTONIA

GAGLIANO, MARA ANTONIA  

CIRI AGROALIMENTARE  

Assegnisti  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 20 (tempo di esecuzione: 0.039 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
MEAT QUALITY TRAITS OF FAST-, MEDIUM- AND SLOW-GROWING CHICKENS FED DIETS WITH DIFFERENT PROTEIN TO ENERGY RATIO Gagliano, M. A.; Antenucci, E. L.; Bordini, M.; Cartoni Mancinelli, A.; Zampiga, M.; Soglia, F.; ...Mattioli, S.; Sirri, F.; Petracci, M. 2025-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Quality of meat from free range chickens as affected by outdoor enrichments and dietary supplementation with n-3 PUFA and antioxidants Petracci, Massimiliano; Antenucci, Emilia Luigia; Cartoni Mancinelli, Alice; Soglia, Francesca; G...agliano, Mara Antonia; Dal Bosco, Alessandro 2025-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Sensory and Instrumental Characterization of Parmigiano Reggiano Protected Designation of Origin Cheese Obtained from Milk of Cows Fed Fresh Herbage vs. Dry Hay Gagliano, MARA ANTONIA; Tura, Matilde; Soglia, Francesca; Cevoli, Chiara; Barbieri, Sara; Braschi..., Giacomo; Bendini, Alessandra; GALLINA TOSCHI, Tullia; Petracci, Massimiliano; Valli, Enrico 2025-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista foods-14-01781-v2.pdf
VALUTAZIONE SENSORIALE DI LATTE UHT INTERO DA DIFFERENTI SISTEMI DI ALLEVAMENTO E STAGIONI DI RACCOLTA Grigoletto, Ilaria; Gagliano, Mara Antonia; Valli, Enrico; Gallina Toschi, Tullia; Martin, Bruno;... Serieye, Sébastien; Bendini, Alessandra; Petracci, Massimiliano 2025-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
A methodological review in sensory analyses of chicken meat Tura, Matilde; Gagliano, Mara Antonia; Valli, Enrico; Petracci, Massimiliano; Gallina Toschi, Tullia 2024-01-01 POULTRY SCIENCE - 1.03 Recensione in rivista 1-s2.0-S003257912400662X-main.pdf
Caratterizzazione sensoriale, strumentale e microbiologica di “Parmigiano Reggiano DOP” prodotto con latte da bovine alimentate con diete differenti Gagliano, MARA ANTONIA; Tura, Matilde; Soglia, Francesca; Cevoli, Chiara; Barbieri, Sara; Braschi..., Giacomo; Patrignani, Francesca; Bendini, Alessandra; Petracci, Massimiliano; GALLINA TOSCHI, Tullia; Valli, Enrico 2024-01-01 - Società Italiana di Scienze Sensoriali 4.01 Contributo in Atti di convegno Caratterizzazione sensoriale, strumentale e microbiologica di Parmigiano Reggiano DOP.pdf
Comparison of meat quality traits among the main chicken categories marketed in Italy: 1. Technological properties Gagliano, MARA ANTONIA; Antenucci, EMILIA LUIGIA; Soglia, Francesca; Cartoni Mancinelli, Alice; P...etracci, Massimiliano 2024-01-01 - WPSA 4.01 Contributo in Atti di convegno comparison.pdf
Comparison of meat quality traits among the main chicken categories marketed in Italy: 2. lipid and protein oxidative stability Antenucci, EMILIA LUIGIA; Gagliano, MARA ANTONIA; Soglia, Francesca; Cartoni Mancinelli, Alice; P...etracci, Massimiliano 2024-01-01 - WPSA 4.01 Contributo in Atti di convegno comparison2.pdf
Consumer perception and liking of Parmigiano reggiano Protected Designation of Origin (PDO) cheese produced with milk from cows fed fresh forage vs. dry hay Tura, Matilde; Gagliano, Mara Antonia; Soglia, Francesca; Bendini, Alessandra; Patrignani, France...sca; Petracci, Massimiliano; Gallina Toschi, Tullia; Valli, Enrico 2024-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista foods-13-00309.pdf
Effect of the dietary inclusion of Hermetia illucens oil on fatty acid composition and technological properties of chicken meat Gagliano, MARA ANTONIA; Zampiga, Marco; Soglia, Francesca; Antenucci, EMILIA LUIGIA; Petracci, Ma...ssimiliano; Sirri, Federico 2024-01-01 - WPSA 4.01 Contributo in Atti di convegno EffectDietary.pdf
Multi-analytical characterization of Parmigiano Reggiano PDO cheeses produced with milk from different dairy cows feeding. Gagliano, MARA ANTONIA; Tura, Matilde; Soglia, Francesca; Cevoli, Chiara; Barbieri, Sara; Braschi..., Giacomo; Patrignani, Francesca; Bendini, Alessandra; GALLINA TOSCHI, Tullia; Petracci, Massimiliano; Valli, Enrico 2024-01-01 - Dipartimento di Scienze e Tecnologie Agro-Alimentari - DISTAL - Alma Mater Studiorum Università di Bologna 4.02 Riassunto (Abstract) Multi-analytical characterization of Parmigiano Reggiano.pdf
Occhio elettronico e nasi cromatografici per il controllo qualità e l'autenticità di alimenti di origine animale Valli, Enrico; Gagliano, MARA ANTONIA 2024-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno E. Valli (Università di Bologna).pdf
Comparison of meat quality traits among chickens’genotypes with different growth-rates Mara Antonia Gagliano, Francesca Soglia, Marco Zampiga, Federico Sirri, Massimiliano Petracci 2023-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno Comparison of meat quality traits.pdf
DIETARY REPLACEMENT OF SOYBEAN WITH 5% HERMETIA ILLUCENS MEAL IN TURKEYS: IMPLICATIONS ON BREAST MEAT QUALITY Francesca Soglia, Federico Sirri, Marco Zampiga, Mara Antonia Gagliano, Massimiliano Petracci 2023-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
High-Intensity Ultrasonication as an Innovative Approach for the Softening of Wooden Breast Meat in Broilers Giulia Baldi, Mara Antonia Gagliano, Francesca Soglia, Fabio D'Elia, Luca Laghi, Pietro Rocculi, ...Massimiliano Petracci 2023-01-01 MEAT AND MUSCLE BIOLOGY - 1.01 Articolo in rivista mmb-16092-baldi (1).pdf
Qualitative characterization of chicken meat according to the main Italian commercial categories Mara Antonia Gagliano, Giulia Baldi, Francesca Soglia, Alice Cartoni Mancinelli, Massimiliano Pet...racci 2023-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno Qualitative characterization of chicken meat.pdf
Quality characteristics of chicken meat belonging to the different market categories available in Italy Francesca Soglia, Mara Antonia Gagliano, Alice Cartoni Mancinelli, Massimiliano Petracci 2023-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Quality of chicken meat from medium-growing genotypes approved by the European Chicken Commitment Francesca Soglia, Mara Antonia Gagliano, Marco Zampiga, Federico Sirri, Massimiliano Petracci 2023-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
QUALITY TRAITS OF THIGH MEAT FROM THE MORE PROMISING MEDIUM-GROWING GENOTYPES TO BE USED FOR EUROPEAN BROILER PRODUCTION Mara A. Gagliano, Francesca Soglia, Matilde Tura, Marco Zampiga, Enrico Valli, Tullia
Gallina To...
schi, Federico Sirri, Massimiliano Petracci
2023-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
QUALITY TRAITS OF CHICKEN BREAST MEAT OBTAINED BY ITALIAN LOCAL BREEDS AND THEIR CROSSBREEDS Giulia Baldi; Francesca Soglia; Mara Antonia Gagliano; Edoardo Fiorilla; Massimiliano Petracci 2022-01-01 - - 4.03 Poster -