GUERRA, ELENA

GUERRA, ELENA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 16 di 16 (tempo di esecuzione: 0.031 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Influence of duration of gestation on fatty acid profiles of human milk Guerra E.; Downey E.; O'Mahony J.A.; Caboni M.F.; O'Shea C.-A.; Ryan A.C.; Kelly A.L. 2016-01-01 EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Determination of bioactive compounds in cream obtained as a by-product during cheese-making: Influence of cows' diet on lipid quality Elena Guerra; Vito Verardo; Maria Fiorenza Caboni 2015-01-01 INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL - 1.01 Articolo in rivista -
Lipid fraction of creams collected in the Parmigiano- Reggiano cheese production area in response to extruded linseed supplementation of dairy cows’ diets: GC-FID and FT-MIR evaluation ELENA GUERRA; ALESSANDRO GORI; CHIARA CEVOLI; GIUSEPPE
LOSI; MARIA FIORENZA CABONI
2014-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Application of infrared spectroscopy for dairy product authentication and quality assessment Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Elena Guerra; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
Availability of bioactive fatty acids in PUFA-enriched butters from the Parmigiano Reggiano Cheese Area. A comparison with commercial brands Alessandro Gori; Elena Guerra; Maria Fiorenza Caboni 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
AVAILABILITY OF BIOACTIVE FATTY ACIDS IN PUFA-ENRICHED BUTTERS FROM THE PARMIGIANO REGGIANO CHEESE AREA: A COMPARISON WITH COMMERCIAL BRANDS A. Gori; E. Guerra; G. Losi; M. F. Caboni 2013-01-01 - Università di Bologna 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Bioactive fatty acids analysis on dairy products by fast-gas chromatographic: a comparative approach between two highly polar capillary column Alessandro Gori; Elena Guerra; Ana Maria Gomez Caravaca; Maria Fiorenza Caboni 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
Bioactive fatty acids of PUFA-enriched butters from Parmigiano-Reggiano cheese area, and comparison with some European commercial brands Elena Guerra; Alessandro Gori; Maria Fiorenza Caboni 2013-01-01 ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Influence of cows diet on polar lipids composition of milk creams produced in the Parmigiano-Reggiano cheese area Elena Guerra; Vito Verardo; Alessandro Gori; Maria Fiorenza Caboni 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
Proteomic and lipidomic characterisation of colostrum, pre-term and mature human milk Elena Guerra; Eimear Downey; James A. O’Mahony; Maria Fiorenza Caboni; Alan L. Kelly 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
Confronto del contenuto in acidi grassi biosensibili tra campioni di burro italiani ed esteri e burro prodotto nel comprensorio di produzione del Parmigiano-Reggiano in seguito a somministrazione di farina di semi di lino nella dieta delle lattifere, attraverso gas cromatografia fast Alessandro GORI; Elena Guerra; Luigi TAMBURINI; Maria Fiorenza CABONI; Giuseppe Losi 2012-01-01 - - 4.03 Poster -
Improving of Bioactive Compounds in Dairy Commodities produced in the Parmigiano-Reggiano Cheese Area Elena Guerra 2012-01-01 - - 4.03 Poster -
Proposta di un progetto di assistenza tecnica per il miglioramento qualitativo e nutrizionale dei prodotti lattiero - caseari della centrale del latte di San Marino Gian Battista CASTAGNETTI; Alessandro GORI; Fabio COLORETTI; Elena GUERRA; Leonardo LONFERNINI; M...assimo VERGNANI; Maria Fiorenza CABONI 2012-01-01 - - 4.03 Poster -
Tecniche analitiche accoppiate alle reti neurali artificiali del burro prodotto nel Consorzio di Produzione del Formaggio Parmigiano-Reggiano Elena Guerra; Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni; Giuseppe Losi 2012-01-01 - - 4.03 Poster -
Butter from early childhood: not only cholesterol”. Proceedings of the "Cooperation in Pediatrics Alessandro Gori; Elena Guerra; Giuseppe Caramia; Lorenzo Cerretani 2011-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Evaluation by ATR-FTIR and GC-FID coupled to artificial neural networks of butters produced in the Parmigiano Reggiano cheese area Alessandro Gori; Elena Guerra; Chiara Cevoli; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni; Giuseppe Losi 2011-01-01 - - 4.03 Poster -