GUERRA, ELENA
GUERRA, ELENA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Influence of duration of gestation on fatty acid profiles of human milk
2016 Guerra E.; Downey E.; O'Mahony J.A.; Caboni M.F.; O'Shea C.-A.; Ryan A.C.; Kelly A.L.
Determination of bioactive compounds in cream obtained as a by-product during cheese-making: Influence of cows' diet on lipid quality
2015 Elena Guerra; Vito Verardo; Maria Fiorenza Caboni
Lipid fraction of creams collected in the Parmigiano- Reggiano cheese production area in response to extruded linseed supplementation of dairy cows’ diets: GC-FID and FT-MIR evaluation
2014 ELENA GUERRA; ALESSANDRO GORI; CHIARA CEVOLI; GIUSEPPE LOSI; MARIA FIORENZA CABONI
Application of infrared spectroscopy for dairy product authentication and quality assessment
2013 Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Elena Guerra; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni
Availability of bioactive fatty acids in PUFA-enriched butters from the Parmigiano Reggiano Cheese Area. A comparison with commercial brands
2013 Alessandro Gori; Elena Guerra; Maria Fiorenza Caboni
AVAILABILITY OF BIOACTIVE FATTY ACIDS IN PUFA-ENRICHED BUTTERS FROM THE PARMIGIANO REGGIANO CHEESE AREA: A COMPARISON WITH COMMERCIAL BRANDS
2013 A. Gori; E. Guerra; G. Losi; M. F. Caboni
Bioactive fatty acids analysis on dairy products by fast-gas chromatographic: a comparative approach between two highly polar capillary column
2013 Alessandro Gori; Elena Guerra; Ana Maria Gomez Caravaca; Maria Fiorenza Caboni
Bioactive fatty acids of PUFA-enriched butters from Parmigiano-Reggiano cheese area, and comparison with some European commercial brands
2013 Elena Guerra; Alessandro Gori; Maria Fiorenza Caboni
Influence of cows diet on polar lipids composition of milk creams produced in the Parmigiano-Reggiano cheese area
2013 Elena Guerra; Vito Verardo; Alessandro Gori; Maria Fiorenza Caboni
Proteomic and lipidomic characterisation of colostrum, pre-term and mature human milk
2013 Elena Guerra; Eimear Downey; James A. O’Mahony; Maria Fiorenza Caboni; Alan L. Kelly
Confronto del contenuto in acidi grassi biosensibili tra campioni di burro italiani ed esteri e burro prodotto nel comprensorio di produzione del Parmigiano-Reggiano in seguito a somministrazione di farina di semi di lino nella dieta delle lattifere, attraverso gas cromatografia fast
2012 Alessandro GORI; Elena Guerra; Luigi TAMBURINI; Maria Fiorenza CABONI; Giuseppe Losi
Improving of Bioactive Compounds in Dairy Commodities produced in the Parmigiano-Reggiano Cheese Area
2012 Elena Guerra
Proposta di un progetto di assistenza tecnica per il miglioramento qualitativo e nutrizionale dei prodotti lattiero - caseari della centrale del latte di San Marino
2012 Gian Battista CASTAGNETTI; Alessandro GORI; Fabio COLORETTI; Elena GUERRA; Leonardo LONFERNINI; Massimo VERGNANI; Maria Fiorenza CABONI
Tecniche analitiche accoppiate alle reti neurali artificiali del burro prodotto nel Consorzio di Produzione del Formaggio Parmigiano-Reggiano
2012 Elena Guerra; Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni; Giuseppe Losi
Butter from early childhood: not only cholesterol”. Proceedings of the "Cooperation in Pediatrics
2011 Alessandro Gori; Elena Guerra; Giuseppe Caramia; Lorenzo Cerretani
Evaluation by ATR-FTIR and GC-FID coupled to artificial neural networks of butters produced in the Parmigiano Reggiano cheese area
2011 Alessandro Gori; Elena Guerra; Chiara Cevoli; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni; Giuseppe Losi