MAZZONI, DAVID
MAZZONI, DAVID
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Personale tecnico amm.vo
Prevenzione del riscaldo della pera Abate Fétel con stress da basso O2
2017 Folchi, Annibale; Bertolini, Paolo; Mazzoni, David; Baraldi, Elena
Effetto del basso ossigeno e dell’atmosfera controllata dinamica sul riscaldo delle pere Conference
2015 Annibale Folchi; Paolo Bertolini; David Mazzoni
Influence of Controlled Atmosphere and Dynamic Controlled Atmosphere on physiology, scald prevention and CA related disorders of ‘Abbè Fetel’ pears during long-term storage
2015 A. Folchi; P. Bertolini; D. Mazzoni
Preventing ripening blockage in 1-MCP treated ‘Abate Fetel’ pears by storage temperature management
2014 A. Folchi; P. Bertolini ; D. Mazzoni
Influenza della composizione gassosa sulla conservazione e sulle alterazioni della pera Abate Fetel
2013 FOLCHI A.;Bertolini P;Mazzoni D
RIMOZIONE DEI RESIDUI DI FUNGICIDI DALLE PERE MEDIANTE LAVAGGI E ULTRASUONI: INFLUENZA DEL PRINCIPIO ATTIVO, DELLA DOSE, DEL PERIODO DI CONSERVAZIONE
2013 Annibale Folchi; David Mazzoni; Paolo Bertolini
STRAWBERRY VOLATILE COMPOUNDS COULD INFLUENCE BOTRYTIS CINEREA AND COLLETOTRICHUM ACUTATUM DEVELOPMENT
2013 F. Neri; M. Mari; A. Spadoni; I. Cameldi; D. Mazzoni; S. Grandi; P. Bertolini
La prevenzione del riscaldo superficiale dopo la revoca dell'etossichina
2012 FOLCHI A.;Bertolini P;Mazzoni D
Postharvest washings to reduce pesticide residues in fruit
2012 Paolo Bertolini; Annibale Folchi; David Mazzoni
Evaluation of Penicillium expansum isolates for aggressiveness, growth and patulin accumulation in usual and less common fruit hosts
2010 Neri F.; Donati I.; Veronesi F.; Mazzoni D.; Mari M.
Prevenzione del Fusarium verticillioides e riduzione delle fumonisine nella granella di mais
2010 Menniti A.M.; Gregori R.; Neri F.; Mazzoni D.
Characterization of thiabendazole-resistant isolates of Penicillium expansum associated with blue mold on Italian pears
2009 I. Donati; M. Mazzoni; P. Bertolini; M. Mari
La metodologia del curing a temperature relativamente alte nella riduzione delle infezioni da Botrytis cinerea in frutti di actinidia.
2008 R.Gregori; S.Brigati; D.Mazzoni
Influenza delle tecniche colturali sull'incidenza post-raccoltadei marciumi da Botrytis cinerea nei frutti di actinidia.
2007 S. Brigati; R. Gregori; I. Donati; M. Mari; D. Mazzoni.
The effect of dietary supplementation of vitamins C and E on the α-tocopherol content of muscles, liver and kidney, on the stability of lipids, and on certain meat quality parameters of the longissimus dorsi of rabbits.
2004 Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; Mazzoni D.; Piattoni F.; Tassone F.; De Leonibus E.