Sfoglia per Autore
Effect of MAP on physico-chemical and technological properties of shell hen's egg
2008 Rocculi P.; Tylewicz U.; Siracusa V.; Gomez F.; Dalla Rosa M.
Confezionamento in atmosfera protettiva di uova fresche con guscio
2008 Rocculi P.; Tylewicz U.; Cocci E.; Romani S.
Fenomeni di trasporto di massa durante la disidratazione osmotica di actinidia (Actinidia Chinensis Cv. Hort16A)
2009 Tylewicz U.; Rocculi P.; Cocci E.; Dalla Rosa M.; Rzaca M.
MAP storage of shell hen eggs, Part 1: Effect on physico-chemical characteristics of the fresh product
2009 P. Rocculi; U. Tylewicz; A. Pekoslawska; S. Romani; F. Sirri; V. Siracusa; M. Dalla Rosa
Influence of minimal processing on the functional properties of fresh-cut fruit
2009 Rocculi P.; Cocci E.; Sacchetti G.; Tylewicz U.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Water study by DSC and LR-NMR during osmotic dehydration of kiwifruit
2010 Tylewicz U.; Laghi L.; Rocculi P.; Panarese V.; Placucci G.; Dalla Rosa M.
Effetto del trattamento con 1-MCP e del MAP con N2O sulle caratteristiche qualitative di ananas di IV gamma
2010 P. Rocculi; E. Cocci; U. Tylewicz; S. Romani; M. Dalla Rosa
APLICATION OF SAFES METHODOLOGY TO THE OSMOTIC DEHYDRATION OF KIWI (ACTINIDIADELICIOSA VAR. HAYWARD)
2010 Tylewicz U.; Fito P.J.; Castro-Giraldez M.; Fito P.; Dalla Rosa M.
Changes of water state on green and yellow kiwifruit during osmotic dehydration
2010 Tylewicz U.; Laghi L.; Panarese V.; Rocculi P.; Placucci G.; Dalla Rosa M.
Utilizzo della calorimetria in isoterma per la valutazione della stabilità di ortofrutticoli di IV gamma
2010 Rocculi P.; Romani S.; Panarese V.; Tylewicz U.; Dalla Rosa M.
Influenza delle operazioni di preparazione sulle proprietà funzionali di frutta di IV gamma
2010 Cocci E.; Rocculi P.; Tylewicz U.; Romani S.; Panarese V.; Dalla Rosa M.
Evolution of quality characteristics of Hayward and Hort 16A Kiwifruit during osmotic dehydration
2010 Tylewicz U.; Razca M.; Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.
STUDY OF THE OSMOTIC DEHYDRATION OF KIWI (ACTINIDIA DELICIOSA VAR. HAYWARD) BY DIELECTRIC SPECTROSCOPY
2010 Castro-Giraldez M.; Fito P.J.; Tylewicz U.; Dalla Rosa M.; Fito P.
Life Cycle Assessment of multilayer polymer film used on food packaging field
2011 Siracusa V.; Dalla Rosa M.; Romani S.; Rocculi P.; Tylewicz U.
Life cycle Assessment of multilayer polymer film used on food packaging field
2011 V. Siracusa; M. Dalla Rosa; S. Romani; P. Rocculi; U. Tylewicz
NMR and DSC Water Study During Osmotic Dehydration of Actinidia deliciosa and Actinidia chinensis Kiwifruit
2011 U. Tylewicz; V. Panarese; L. Laghi; P. Rocculi; M. Nowacka; G. Placucci; M. Dalla Rosa
Analysis of chemical and structural changes in kiwifruit (Actinidia deliciosa cv Hayward) through the osmotic dehydration
2011 M. Castro-Giráldez; U. Tylewicz; P.J. Fito; M. Dalla Rosa; P. Fito
Osmotic dehydration processing of kiwifruit pericarp tissue studied by means of LF-NMR relaxometry
2011 Santagapita P.; Laghi L.; Panarese V.; Tylewicz U.; Rocculi P.; Dalla Rosa M.
Analysis of kiwifruit osmodehydration process by systematic approach systems
2011 U. Tylewicz; P.J. Fito; M. Castro-Giráldez; P. Fito; M. Dalla Rosa
Physical chemical and nutritional characterization of steam coke broccoli
2011 Tylewicz U.; Castro-Giráldez M.; Cocci E.; Fito P.J.; Dalla Rosa M.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Effect of MAP on physico-chemical and technological properties of shell hen's egg | Rocculi P.; Tylewicz U.; Siracusa V.; Gomez F.; Dalla Rosa M. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Confezionamento in atmosfera protettiva di uova fresche con guscio | Rocculi P.; Tylewicz U.; Cocci E.; Romani S. | 2008-01-01 | INDUSTRIE ALIMENTARI | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Fenomeni di trasporto di massa durante la disidratazione osmotica di actinidia (Actinidia Chinensis Cv. Hort16A) | Tylewicz U.; Rocculi P.; Cocci E.; Dalla Rosa M.; Rzaca M. | 2009-01-01 | INDUSTRIE ALIMENTARI | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
MAP storage of shell hen eggs, Part 1: Effect on physico-chemical characteristics of the fresh product | P. Rocculi; U. Tylewicz; A. Pekoslawska; S. Romani; F. Sirri; V. Siracusa; M. Dalla Rosa | 2009-01-01 | LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Influence of minimal processing on the functional properties of fresh-cut fruit | Rocculi P.; Cocci E.; Sacchetti G.; Tylewicz U.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2009-01-01 | - | sine nomine | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Water study by DSC and LR-NMR during osmotic dehydration of kiwifruit | Tylewicz U.; Laghi L.; Rocculi P.; Panarese V.; Placucci G.; Dalla Rosa M. | 2010-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effetto del trattamento con 1-MCP e del MAP con N2O sulle caratteristiche qualitative di ananas di IV gamma | P. Rocculi; E. Cocci; U. Tylewicz; S. Romani; M. Dalla Rosa | 2010-01-01 | - | CHIRIOTTI EDITORI S.A.S. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
APLICATION OF SAFES METHODOLOGY TO THE OSMOTIC DEHYDRATION OF KIWI (ACTINIDIADELICIOSA VAR. HAYWARD) | Tylewicz U.; Fito P.J.; Castro-Giraldez M.; Fito P.; Dalla Rosa M. | 2010-01-01 | - | Editorial Universitat Politècnica de València | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Changes of water state on green and yellow kiwifruit during osmotic dehydration | Tylewicz U.; Laghi L.; Panarese V.; Rocculi P.; Placucci G.; Dalla Rosa M. | 2010-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Utilizzo della calorimetria in isoterma per la valutazione della stabilità di ortofrutticoli di IV gamma | Rocculi P.; Romani S.; Panarese V.; Tylewicz U.; Dalla Rosa M. | 2010-01-01 | ITALUS HORTUS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Influenza delle operazioni di preparazione sulle proprietà funzionali di frutta di IV gamma | Cocci E.; Rocculi P.; Tylewicz U.; Romani S.; Panarese V.; Dalla Rosa M. | 2010-01-01 | ITALUS HORTUS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Evolution of quality characteristics of Hayward and Hort 16A Kiwifruit during osmotic dehydration | Tylewicz U.; Razca M.; Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2010-01-01 | FRUIT PROCESSING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
STUDY OF THE OSMOTIC DEHYDRATION OF KIWI (ACTINIDIA DELICIOSA VAR. HAYWARD) BY DIELECTRIC SPECTROSCOPY | Castro-Giraldez M.; Fito P.J.; Tylewicz U.; Dalla Rosa M.; Fito P. | 2010-01-01 | - | Editorial Universitat Politècnica de València | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Life Cycle Assessment of multilayer polymer film used on food packaging field | Siracusa V.; Dalla Rosa M.; Romani S.; Rocculi P.; Tylewicz U. | 2011-01-01 | PROCEDIA FOOD SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Life cycle Assessment of multilayer polymer film used on food packaging field | V. Siracusa; M. Dalla Rosa; S. Romani; P. Rocculi; U. Tylewicz | 2011-01-01 | - | P.S. Taoukis, N.G. Stoforos | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
NMR and DSC Water Study During Osmotic Dehydration of Actinidia deliciosa and Actinidia chinensis Kiwifruit | U. Tylewicz; V. Panarese; L. Laghi; P. Rocculi; M. Nowacka; G. Placucci; M. Dalla Rosa | 2011-01-01 | FOOD BIOPHYSICS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Analysis of chemical and structural changes in kiwifruit (Actinidia deliciosa cv Hayward) through the osmotic dehydration | M. Castro-Giráldez; U. Tylewicz; P.J. Fito; M. Dalla Rosa; P. Fito | 2011-01-01 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Osmotic dehydration processing of kiwifruit pericarp tissue studied by means of LF-NMR relaxometry | Santagapita P.; Laghi L.; Panarese V.; Tylewicz U.; Rocculi P.; Dalla Rosa M. | 2011-01-01 | - | Taoukis P.S., Stoforos N.G. | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Analysis of kiwifruit osmodehydration process by systematic approach systems | U. Tylewicz; P.J. Fito; M. Castro-Giráldez; P. Fito; M. Dalla Rosa | 2011-01-01 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Physical chemical and nutritional characterization of steam coke broccoli | Tylewicz U.; Castro-Giráldez M.; Cocci E.; Fito P.J.; Dalla Rosa M. | 2011-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile