Sfoglia per Autore
Nuclear DNA distribution and amitotic processes in activated helianthus tuberosus tuber parenchyma
1997 Bregoli A.M.; Crosti P.; Cavallini A.; Cionini G.; Del Duca S.; Malerba M.; Natali L.; Serafini-Fracassini D.; D'Amato F.
Transglutaminase-catalyzed modification of cytoskeletal proteins by polyamines during the germination of Malus domestica pollen
1997 Del Duca S.; Bregoli A.M.; Bergamini C.; Serafini-Fracassini D.
Tuber vegetative stages and cell cycle in Helianthus tuberosus: Protein pattern and their modification by spermidine
2000 Del Duca S.; Creus J.A.; D'Orazi D.; Dondini L.; Bregoli A.M.; Serafini-Fracassini D.
Acclimation of chloroplast transglutaminase to high NaCI concentration in a polyamine-deficient variant strain of Dunaliella salina and in its wild type
2001 Dondini L.; Bonazzi S.; Del Duca S.; Bregoli A.M.; Serafini-Fracassini D.
Pre-harvest polyamine and aminoethoxyvinylglycine (AVG) applications modulate fruit ripening in Stark Red Gold nectarines (Prunus persica L. Batsch).
2004 TORRIGIANI P; BREGOLI AM; ZIOSI V; SCARAMAGLI S; CIRIACI T; RASORI A; BIONDI S.; COSTA G
Identifiazione di una desaturasi omega-3 plastidiale di pesco e studio del suo ruolo nel processo di risposta a ferita
2004 Magnani R.; Pastore C.; Bregoli A.M.; Angeloni C.; Hrelia S.; Costa G.; Corelli Grappadelli L.
Il diradamento dei frutti di pesco: un problema ancora irrisolto
2004 Costa G.; Fiori G.; Bregoli A.M.; Montefiori M.; Orlandi A.
Caratterizzazione dell’epoca di intervento nel diradamento chimico dei frutti di pesco attraverso la misura di alcuni parametri fisiologici delle gemme in dormienza
2004 Bregoli A.M.; Nardozza S.; Magnani R.; Masia A.; Costa G.
I GIASMONATI NEL CONTROLLO DELLA MATURAZIONE DELLE NETTARINE STARK RED GOLD: RELAZIONI CON ETILENE E POLIAMMINE
2004 Ziosi V.; Bregoli A.M.; Biondi S.; Rasori A.; Ramina A.; Costa G.; Torrigiani P.
THINNING ACTIVITY AND FRUIT QUALITY OF GALA AND FUJI APPLE VARIETIES AS AFFECTED BY CYTOKININS
2004 G. Costa; F. Bucchi; M. Montefiori; A.M. Bregoli; L. Corelli Grappadelli
Pre- and Post-harvest Aminoethoxyvinylglycine (AVG) Application Affects Maturity and Storage of Pear Fruit
2004 C. Andreotti ; A. M. Bregoli ; G. Costa
The role of desaturases in wounding stress in peach.
2004 Magnani R.; Bregoli A.M.; Costa G.; Corelli Grappadelli L.
Report on apple fruit thinning trials carried out at the Bologna University in 2004
2005 Bregoli A. M.; Fabbroni C.; Vancini R.; Costa G.
1-MCP effects in nectarines: dependence on storage temperature, and relationship with polyamines.
2005 V. Ziosi; S. Biondi; P. Torrigiani; A. Rasori; A.M. Bregoli; G. Costa
Use of a vegetal oil for the thinning of `Fuji` apples
2005 Bregoli A. M.; Fabbroni C.; Costa G.
Postharvest 1-methylcyclopropene application in ripening control of ‘Stark Red Gold’ nectarines: Temperature-dependent effects on ethylene production and biosynthetic gene expression, fruit quality, and polyamine levels
2005 Bregoli A.M.; Ziosi V.; Biondi S.; Rasori A.; Ciccioni M.; Costa G.; Torrigiani P.
Actinidia: potatura per impianti vecchi
2005 Costa G.; Bregoli A.M.; Fabbroni C.; Graziani S.; Spada G.
Indagine sulla peschicoltura romagnola: un decennio di innovazioni per il miglioramento della qualità, avanti...adagio.
2005 Costa G.; Sansavini S.; Noferini M.; Bregoli A.M.; Ancarani V.; Reggidori G.; Turroni P.; Proni R.; Brasini B.
RELATIONSHIP BETWEEN BIOMETRIC AND PHYSIOLOGICAL PARAMETERS, APPLICATION TIME AND FLOWER BUD ABSCISSION INDUCED BY A DORMANCY BREAKING AGENT IN PEACH
2006 Bregoli A.M.; Nardozza S.; Andreotti C.; Magnani R.; Corelli-Grappadelli L.; Masia A.; Costa G.
Transcription of ethylene perception and biosynthesis genes is altered by putrescine, spermidine and aminoethoxyvinylglycine (AVG) during ripening in peach fruit (Prunus persica)
2006 Ziosi V.; Bregoli A.M.; Bonghi C.; Fossati T.; Biondi S.; Costa G.; Torrigiani P.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Nuclear DNA distribution and amitotic processes in activated helianthus tuberosus tuber parenchyma | Bregoli A.M.; Crosti P.; Cavallini A.; Cionini G.; Del Duca S.; Malerba M.; Natali L.; Serafini-F...racassini D.; D'Amato F. | 1997-01-01 | PLANT BIOSYSTEMS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Transglutaminase-catalyzed modification of cytoskeletal proteins by polyamines during the germination of Malus domestica pollen | Del Duca S.; Bregoli A.M.; Bergamini C.; Serafini-Fracassini D. | 1997-01-01 | SEXUAL PLANT REPRODUCTION | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Tuber vegetative stages and cell cycle in Helianthus tuberosus: Protein pattern and their modification by spermidine | Del Duca S.; Creus J.A.; D'Orazi D.; Dondini L.; Bregoli A.M.; Serafini-Fracassini D. | 2000-01-01 | JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Acclimation of chloroplast transglutaminase to high NaCI concentration in a polyamine-deficient variant strain of Dunaliella salina and in its wild type | Dondini L.; Bonazzi S.; Del Duca S.; Bregoli A.M.; Serafini-Fracassini D. | 2001-01-01 | JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Pre-harvest polyamine and aminoethoxyvinylglycine (AVG) applications modulate fruit ripening in Stark Red Gold nectarines (Prunus persica L. Batsch). | TORRIGIANI P; BREGOLI AM; ZIOSI V; SCARAMAGLI S; CIRIACI T; RASORI A; BIONDI S.; COSTA G | 2004-01-01 | POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Identifiazione di una desaturasi omega-3 plastidiale di pesco e studio del suo ruolo nel processo di risposta a ferita | Magnani R.; Pastore C.; Bregoli A.M.; Angeloni C.; Hrelia S.; Costa G.; Corelli Grappadelli L. | 2004-01-01 | - | Società Orticola Italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Il diradamento dei frutti di pesco: un problema ancora irrisolto | Costa G.; Fiori G.; Bregoli A.M.; Montefiori M.; Orlandi A. | 2004-01-01 | RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Caratterizzazione dell’epoca di intervento nel diradamento chimico dei frutti di pesco attraverso la misura di alcuni parametri fisiologici delle gemme in dormienza | Bregoli A.M.; Nardozza S.; Magnani R.; Masia A.; Costa G. | 2004-01-01 | - | Società Orticola Italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
I GIASMONATI NEL CONTROLLO DELLA MATURAZIONE DELLE NETTARINE STARK RED GOLD: RELAZIONI CON ETILENE E POLIAMMINE | Ziosi V.; Bregoli A.M.; Biondi S.; Rasori A.; Ramina A.; Costa G.; Torrigiani P. | 2004-01-01 | - | Società Orticola Italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
THINNING ACTIVITY AND FRUIT QUALITY OF GALA AND FUJI APPLE VARIETIES AS AFFECTED BY CYTOKININS | G. Costa; F. Bucchi; M. Montefiori; A.M. Bregoli; L. Corelli Grappadelli | 2004-01-01 | - | S.-M. KANG, F. BANGERTH, S.-K. KIM | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Pre- and Post-harvest Aminoethoxyvinylglycine (AVG) Application Affects Maturity and Storage of Pear Fruit | C. Andreotti ; A. M. Bregoli ; G. Costa | 2004-01-01 | EUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
The role of desaturases in wounding stress in peach. | Magnani R.; Bregoli A.M.; Costa G.; Corelli Grappadelli L. | 2004-01-01 | HORTSCIENCE | American Society for Horticultural Science | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Report on apple fruit thinning trials carried out at the Bologna University in 2004 | Bregoli A. M.; Fabbroni C.; Vancini R.; Costa G. | 2005-01-01 | - | www.planteforsk.no | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
1-MCP effects in nectarines: dependence on storage temperature, and relationship with polyamines. | V. Ziosi; S. Biondi; P. Torrigiani; A. Rasori; A.M. Bregoli; G. Costa | 2005-01-01 | ACTA HORTICULTURAE | International Society for Horticultural Science | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Use of a vegetal oil for the thinning of `Fuji` apples | Bregoli A. M.; Fabbroni C.; Costa G. | 2005-01-01 | - | www.planteforsk.no | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Postharvest 1-methylcyclopropene application in ripening control of ‘Stark Red Gold’ nectarines: Temperature-dependent effects on ethylene production and biosynthetic gene expression, fruit quality, and polyamine levels | Bregoli A.M.; Ziosi V.; Biondi S.; Rasori A.; Ciccioni M.; Costa G.; Torrigiani P. | 2005-01-01 | POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Actinidia: potatura per impianti vecchi | Costa G.; Bregoli A.M.; Fabbroni C.; Graziani S.; Spada G. | 2005-01-01 | RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Indagine sulla peschicoltura romagnola: un decennio di innovazioni per il miglioramento della qualità, avanti...adagio. | Costa G.; Sansavini S.; Noferini M.; Bregoli A.M.; Ancarani V.; Reggidori G.; Turroni P.; Proni R....; Brasini B. | 2005-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
RELATIONSHIP BETWEEN BIOMETRIC AND PHYSIOLOGICAL PARAMETERS, APPLICATION TIME AND FLOWER BUD ABSCISSION INDUCED BY A DORMANCY BREAKING AGENT IN PEACH | Bregoli A.M.; Nardozza S.; Andreotti C.; Magnani R.; Corelli-Grappadelli L.; Masia A.; Costa G. | 2006-01-01 | - | R. Infante | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Transcription of ethylene perception and biosynthesis genes is altered by putrescine, spermidine and aminoethoxyvinylglycine (AVG) during ripening in peach fruit (Prunus persica) | Ziosi V.; Bregoli A.M.; Bonghi C.; Fossati T.; Biondi S.; Costa G.; Torrigiani P. | 2006-01-01 | NEW PHYTOLOGIST | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile