High pressure homogenization to increase probiotic and quality features of the Italian traditional cheese “caciotta” / Montanari, C.; Patrignani, F.; Tabanelli, G.; Siroli, L.; Burns, P.; Vinderola, G.; Reinheimer, J.; Gardini, F.; Lanciotti, R. - STAMPA. - (2012), pp. 130-130. (Intervento presentato al convegno Traditional Food International 2012 tenutosi a Cesena (Italy) nel 4-5 ottobre 2012).

High pressure homogenization to increase probiotic and quality features of the Italian traditional cheese “caciotta”.

MONTANARI, CHIARA;PATRIGNANI, FRANCESCA;TABANELLI, GIULIA;SIROLI, LORENZO;GARDINI, FAUSTO;LANCIOTTI, ROSALBA
2012

2012
Book of abstract
130
130
High pressure homogenization to increase probiotic and quality features of the Italian traditional cheese “caciotta” / Montanari, C.; Patrignani, F.; Tabanelli, G.; Siroli, L.; Burns, P.; Vinderola, G.; Reinheimer, J.; Gardini, F.; Lanciotti, R. - STAMPA. - (2012), pp. 130-130. (Intervento presentato al convegno Traditional Food International 2012 tenutosi a Cesena (Italy) nel 4-5 ottobre 2012).
Montanari, C.; Patrignani, F.; Tabanelli, G.; Siroli, L.; Burns, P.; Vinderola, G.; Reinheimer, J.; Gardini, F.; Lanciotti, R
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Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/568708
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