TASSINARI, MARCO
TASSINARI, MARCO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE MEDICHE VETERINARIE
A METABOLISM-BASED SCENARIO FOR PCDD AND PCDF EXCRETION IN MILK FROM PRIMIPAROUS TRANSITION DAIRY COWS
2005 BRAMBILLA G.; DE FILIPPIS S.; TASSINARI M.; MINIERO R.; DI DOMENICO A.
Acidi grassi omega-3 nell'alimentazione del coniglio.
2005 A. Mordenti; A.L. Mordenti; M. Tassinari; G. Zaghini
Alimentazione degli animali da reddito
2010 Tassinari M.
Alimenti e Nutrienti Strategici. Una guida per il consumatore
2007 M. Cocchi; M. Tassinari
Analysis of a polymorphism within a TATA box of horse myostatin gene promoter in different breeds
2007 Dall'Olio S.; Falaschini A.; Tassinari M.; Canestrari G.
Analysis of Horse Myostatin Gene and Identification of Single Nucleotide Polymorphisms in Breeds of Different Morphological Types
2010 Dall’Olio S.; Fontanesi L.; Nanni Costa L.; Tassinari M.; Minieri L.; Falaschini A.
Analysis of the 227 bp short interspersed nuclear element (SINE) insertion of the promoter of the myostatin (MSTN) gene in different horse breeds
2014 Dall’Olio, Stefania; Scotti, Emilio; Fontanesi, Luca; Tassinari, Marco
Analysis of the myostatin gene in different horse breeds
2005 Dall'Olio S.; Tassinari M.; Falaschini A.
Caratteristiche nutrizionali
2010 Cocchi M.; Tassinari M.; Dessì M.A.; Secchiari P.
Caratteristiche nutrizionali
2008 M. Cocchi; G. Lercker; M. Tassinari
Caratteristiche Nutrizionali
2009 Lercker G.; Cocchi M.; Tassinari M.; Pastò L.
CLINOPTILOLITE NELLE PREMISCELE E NEI MANGIMI. INTERAZIONI TRA LA CLINOPTILOLITE, VITAMINE ED OLIGOELEMENTI
2006 Tassinari M.; Pastò L.; Marchetti S.; Tossani N.; Marchetti M.
Dexamethasone ester treatment alters insulin-like growth factor-I, its binding proteins and thyroid status in finishing calves
2000 Bertozzi C.; Portetelle D.; Massart S.; Prandi A.; Darras V.; Room G.; Tassinari M.; Vleurick L.; Parmentier I.; Haezebroeck V.; Decuypere E.; Burny A.; Renaville R.
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on performance and carcass quality traits of growing beef heifers
2019 Attilio Mordenti, Nico Brogna, Flavia Merendi, Luca Sardi; Marco Tassinari; Ludovica Maria Eugenia Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni
Effect of different lipid supplements on steer performance, meat quality and fatty acid composition of Longissimus dorsi muscle
2013 Attilio Mordenti; Flavia Merendi; Paola Vecchia; Andrea Panciroli; Marco Tassinari; Nico Brogna
Effect of does parity order on litter homogeneity parameters
2020 Marta Pollesel, Marco Tassinari, Andrea Frabetti, Daniela Fornasini, Damiano Cavallini
Effect of packaging and storage conditions on some quality traits of bovine meat
2022 Grispoldi L.; Chalias A.; Barzi E.; Pecorari L.; Tassinari M.; Saraiva C.; Garcia-Diez J.; Karama M.; El-Ashram S.; Traina G.; Cenci-Goga B.T.
Effect of Selenium source and level of supplementation on the performance and meat quality of lambs
2009 Vignola G.; Lambertini L.; Mazzone G.; Giammarco M.; Tassinari M.; Martelli G.; Bertin G.
Effect of yeast culture (Yea-Sacc) supplementation on Italian dairy cow performance
2005 Formigoni A.; Pezzi P.; Tassinari M.; Bertin G.; Andrieu S.
Effectiveness of alkaline electrolyzed water in reducing bacterial load on surfaces intended to come into contact with food
2021 Tomasello F.; Pollesel M.; Mondo E.; Savini F.; Scarpellini R.; Giacometti F.; Lorito L.; Tassinari M.; Cuomo S.; Piva S.; Serraino A.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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A METABOLISM-BASED SCENARIO FOR PCDD AND PCDF EXCRETION IN MILK FROM PRIMIPAROUS TRANSITION DAIRY COWS | BRAMBILLA G.; DE FILIPPIS S.; TASSINARI M.; MINIERO R.; DI DOMENICO A. | 2005-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Acidi grassi omega-3 nell'alimentazione del coniglio. | A. Mordenti; A.L. Mordenti; M. Tassinari; G. Zaghini | 2005-01-01 | PROGRESS IN NUTRITION | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Alimentazione degli animali da reddito | Tassinari M. | 2010-01-01 | - | Edicta Edizioni | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Alimenti e Nutrienti Strategici. Una guida per il consumatore | M. Cocchi; M. Tassinari | 2007-01-01 | - | CLUEB | 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro | - |
Analysis of a polymorphism within a TATA box of horse myostatin gene promoter in different breeds | Dall'Olio S.; Falaschini A.; Tassinari M.; Canestrari G. | 2007-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | TATAboxASPA2007.pdf |
Analysis of Horse Myostatin Gene and Identification of Single Nucleotide Polymorphisms in Breeds of Different Morphological Types | Dall’Olio S.; Fontanesi L.; Nanni Costa L.; Tassinari M.; Minieri L.; Falaschini A. | 2010-01-01 | JOURNAL OF BIOMEDICINE AND BIOTECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | Dall'Olio Tassinari.pdf |
Analysis of the 227 bp short interspersed nuclear element (SINE) insertion of the promoter of the myostatin (MSTN) gene in different horse breeds | Dall’Olio, Stefania; Scotti, Emilio; Fontanesi, Luca; Tassinari, Marco | 2014-01-01 | VETERINARIA ITALIANA | - | 1.01 Articolo in rivista | Dall'Olio.pdf |
Analysis of the myostatin gene in different horse breeds | Dall'Olio S.; Tassinari M.; Falaschini A. | 2005-01-01 | - | Edizioni Avenue Media | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Caratteristiche nutrizionali | Cocchi M.; Tassinari M.; Dessì M.A.; Secchiari P. | 2010-01-01 | - | Edicta Edizioni | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Caratteristiche nutrizionali | M. Cocchi; G. Lercker; M. Tassinari | 2008-01-01 | - | Edicta p.s.c. | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Caratteristiche Nutrizionali | Lercker G.; Cocchi M.; Tassinari M.; Pastò L. | 2009-01-01 | - | Edicta Edizioni | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
CLINOPTILOLITE NELLE PREMISCELE E NEI MANGIMI. INTERAZIONI TRA LA CLINOPTILOLITE, VITAMINE ED OLIGOELEMENTI | Tassinari M.; Pastò L.; Marchetti S.; Tossani N.; Marchetti M. | 2006-01-01 | BUIATRIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Dexamethasone ester treatment alters insulin-like growth factor-I, its binding proteins and thyroid status in finishing calves | Bertozzi C.; Portetelle D.; Massart S.; Prandi A.; Darras V.; Room G.; Tassinari M.; Vleurick L.;... Parmentier I.; Haezebroeck V.; Decuypere E.; Burny A.; Renaville R. | 2000-01-01 | CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on performance and carcass quality traits of growing beef heifers | Attilio Mordenti, Nico Brogna, Flavia Merendi, Luca Sardi; Marco Tassinari; Ludovica Maria Eugeni...a Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni | 2019-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY | - | 1.01 Articolo in rivista | document.pdf |
Effect of different lipid supplements on steer performance, meat quality and fatty acid composition of Longissimus dorsi muscle | Attilio Mordenti; Flavia Merendi; Paola Vecchia; Andrea Panciroli; Marco Tassinari; Nico Brogna | 2013-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | 2958-14641-1-PB.pdf |
Effect of does parity order on litter homogeneity parameters | Marta Pollesel, Marco Tassinari, Andrea Frabetti, Daniela Fornasini, Damiano Cavallini | 2020-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | Effect of does parity order on litter homogeneity parameters.pdf |
Effect of packaging and storage conditions on some quality traits of bovine meat | Grispoldi L.; Chalias A.; Barzi E.; Pecorari L.; Tassinari M.; Saraiva C.; Garcia-Diez J.; Karama... M.; El-Ashram S.; Traina G.; Cenci-Goga B.T. | 2022-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY | - | 1.01 Articolo in rivista | 10038-Article Text-59690-1-10-20220621.pdf |
Effect of Selenium source and level of supplementation on the performance and meat quality of lambs | Vignola G.; Lambertini L.; Mazzone G.; Giammarco M.; Tassinari M.; Martelli G.; Bertin G. | 2009-01-01 | MEAT SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effect of yeast culture (Yea-Sacc) supplementation on Italian dairy cow performance | Formigoni A.; Pezzi P.; Tassinari M.; Bertin G.; Andrieu S. | 2005-01-01 | - | TP Lyons and KA Jacques | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effectiveness of alkaline electrolyzed water in reducing bacterial load on surfaces intended to come into contact with food | Tomasello F.; Pollesel M.; Mondo E.; Savini F.; Scarpellini R.; Giacometti F.; Lorito L.; Tassina...ri M.; Cuomo S.; Piva S.; Serraino A. | 2021-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY | - | 1.01 Articolo in rivista | IJFS EOW surfaces.pdf |