MUSACCHI, STEFANO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.719
EU - Europa 3.497
AS - Asia 2.748
AF - Africa 257
SA - Sud America 165
OC - Oceania 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 10.389
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.682
GB - Regno Unito 958
SG - Singapore 927
CN - Cina 779
IT - Italia 644
DE - Germania 451
VN - Vietnam 447
UA - Ucraina 370
SE - Svezia 293
HK - Hong Kong 230
RU - Federazione Russa 218
IN - India 189
FR - Francia 158
IE - Irlanda 115
BR - Brasile 114
TG - Togo 81
ZA - Sudafrica 71
EE - Estonia 68
JP - Giappone 62
SC - Seychelles 55
BG - Bulgaria 49
CI - Costa d'Avorio 40
KR - Corea 40
FI - Finlandia 31
BE - Belgio 30
CA - Canada 29
NL - Olanda 28
JO - Giordania 27
AR - Argentina 22
CH - Svizzera 15
PL - Polonia 13
TR - Turchia 12
PT - Portogallo 11
GR - Grecia 9
RO - Romania 9
CL - Cile 7
EC - Ecuador 7
LB - Libano 7
BD - Bangladesh 6
ID - Indonesia 6
ES - Italia 5
MX - Messico 5
AT - Austria 4
CZ - Repubblica Ceca 4
DZ - Algeria 4
PY - Paraguay 4
RS - Serbia 4
UY - Uruguay 4
BO - Bolivia 3
IQ - Iraq 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AL - Albania 2
DO - Repubblica Dominicana 2
EG - Egitto 2
HU - Ungheria 2
PK - Pakistan 2
SA - Arabia Saudita 2
UZ - Uzbekistan 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AU - Australia 1
AZ - Azerbaigian 1
CO - Colombia 1
ET - Etiopia 1
GY - Guiana 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
IR - Iran 1
KG - Kirghizistan 1
KZ - Kazakistan 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
MC - Monaco 1
MK - Macedonia 1
MT - Malta 1
NG - Nigeria 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PE - Perù 1
SZ - Regno dello Swaziland 1
VE - Venezuela 1
Totale 10.389
Città #
Southend 837
Singapore 588
Ashburn 362
Fairfield 306
Santa Clara 304
Chandler 269
Jacksonville 238
Hong Kong 230
Princeton 178
Wilmington 169
Ann Arbor 164
Woodbridge 160
Seattle 130
Hefei 119
Boardman 117
Dublin 112
Houston 105
Cambridge 102
Nanjing 89
Ho Chi Minh City 86
Padova 85
Westminster 85
Beijing 81
Lomé 81
Dong Ket 80
Hanoi 65
Berlin 63
Bologna 63
Tokyo 62
Milan 59
Los Angeles 49
Sofia 46
Saint Petersburg 45
Jinan 43
Abidjan 40
Mülheim 40
Dearborn 36
Seoul 35
Medford 33
San Diego 32
Nanchang 31
Shenyang 31
Buffalo 30
Redondo Beach 29
Amman 27
Mahé 25
Brussels 24
Hebei 24
Helsinki 24
Changsha 23
Des Moines 23
Tianjin 20
Dallas 19
Falkenstein 19
Jiaxing 19
Falls Church 16
Munich 16
New York 16
Redwood City 16
São Paulo 16
Frankfurt am Main 15
Rome 15
Verona 15
San Jose 14
Haikou 13
Zhengzhou 13
London 12
Ningbo 12
Turin 12
Bengaluru 11
Haiphong 11
Hyderabad 11
Krasnodar 11
Shanghai 11
Florence 10
Hangzhou 10
Kunming 10
Olalla 10
Taiyuan 10
Taizhou 10
Yubileyny 10
Brooklyn 9
Guangzhou 9
Paris 9
Chicago 8
Lanzhou 8
Norwalk 8
San Venanzo 8
Toronto 8
Andover 7
Castel Bolognese 7
Moscow 7
Redmond 7
San Michele All'adige 7
Bern 6
Fuzhou 6
Montreal 6
Naples 6
Nuremberg 6
Peniche 6
Totale 6.620
Nome #
Applicazione della tecnica d’innesto del “Mini-Chip Budding” in pesco e ciliegio. 364
COMPARISON AMONG PEAR TRAINING SYSTEMS AND ROOTSTOCKS FOR HIGH DENSITY PLANTING (HDP) OF THE CULTIVAR 'ABBÉ FÉTEL' 207
PRIMI RISULTATI DEI NUOVI PORTINNESTI CLONALI DEL MELO DELLA SERIE GENEVA® (CG) INNESTATI CON GOLDEN DELICIOUS. 188
INDIVIDUAZIONE DEI LIMITI DELL'ALTA DENSITA' DEL PERO 177
Effetto dei fattori idrici e termici su stress ossidativo, induzione della gommosi e metabolismo dell'etilene nel pesco 167
DAFL: New Innovative Device to Monitor Fruit Ripening in Storage 165
Bi-axis: An alternative to slender spindle for apple Orchards. 161
La coltura in mezzo liquido con il bioreattore RITA®system: preliminari risultati per la moltiplicazione di un portinnesto (Gisela 5) del ciliegio. 160
Miglioramento genetico del pero e studi molecolari per l’individuazione di marcatori per la resistenza al colpo di fuoco e alla psilla. 159
The inheritance of the red colour character in European pear (Pyrus communis L.) and its map position in the mutated cultivar ‘Max Red Bartlett’". 159
Speciale Liste varietali in frutticoltura: Pero 157
Seasonal trends of starch and soluble carbohydrates in fruits and leaves of ‘Abbé Fétel’ pear trees and their relationship to fruit quality parameters 157
Cacopsylla pyri behaviour on new pear selections for host resistance programs 154
CHARACTERIZATION OF RUNNERS PRODUCTION IN DIFFERENT CULTIVARS OF STRAWBERRY IN NURSERY 150
Response of Training System Planting Density and Cultivar in Pear. 149
STUDY OF THE RELATION BETWEEN PEACH RIPENING AND PHENOLIC COMPOUNDS 147
Above and below-ground environmental changes associated with the use of photoselective anti-hail netting in apple. 147
Stylet penetration of Cacopsylla pyri; an electrical penetration graph (EPG) study. 146
Oxidative stress and senescence-like status in pear calli co-cultured on quince microcalli suspensions in an in vitro graft model system. Tree Physiology, 2010, 30: 450-458 (doi:10.1093/treephys/tpq006). 143
Bibaum®: A new training system for pear orchards 143
Il ruolo dei fattori abiotici nella malattia del pesco 142
RELAZIONE FRA LA MATURAZIONE DEI FRUTTI (Abate Fétel) E IL LORO DECORSO IN CONSERVAZIONE 142
Valutazione della resistenza di alcuni genotipi di pero alla Cacopsylla pyri (L.). 141
Preliminary Results on Cv. ‘Abbé Fétel’ Productivity and Fruit Quality in Relation to Tree Architecture. 141
Identification of a QTL for psylla resistance in pear via genome scanning approach 140
Cacopsylla pyri behaviour on new pear selections for host resistance programs 140
Comprehensive analysis of candidate genes involved in ethylene production and perception during apple ripening: phenotypic dissection and functional profiling 139
Valutazione di nuovi portinnesti di melo: si allarga la rosa dei cloni nanizzanti dotati di resistenze 138
SEGREGAZIONE DEI CARATTERI DELLA QUALITA' IN POPOLAZIONI DI PERO 135
Mapping of an anthocyanin-regulating MYB transcription factor and its expression in red and green pear, Pyrus communis. 135
Impact of tree training system, branch type and position in the canopy on the ripening homogeneity of 'Abbé Fétel' pear fruit. 135
Use of homologous and heterologous gene expression profiling tools to characterize transcription dynamics during apple fruit maturation and ripening 134
Progress in Pear Breeding at the University of Bologna. 130
Grafting “in vitro” shoots on acclimating plants: morphological and anatomical aspects of compatible and incompatible pear/quince combinations 129
Primi risultati del confronto fra fusetto e sistema a doppio asse (Bibaum) nel pero. 129
Caratterizzazione della resistenza a psilla in genotipi di pero. 128
New training systems for high-density planting of sweet cherry 128
Summer Pruning of Apricot Cvs. 'Bora (R)' and 'Carmen Top (R)' 127
Early proteomic changes in pear (Pyrus communis L.) calli induced by co-culture on microcallus suspension of incompatible quince (Cydonia oblonga Mill.) 126
EFFECTS OF COLD STORAGE LENGTH ON PHYSIOLOGICAL PARAMETERS OF CULTIVARS 'CLERY' AND 'ELSANTA'. 125
Pear (Pyrus communis) but not quince (Cydonia oblonga) roots exhibit different ability to prevent sodium and chloride uptake when irrigated with saline water 124
Effect of light microclimate on the quality of 'd'Anjou' pears in mature open-centre tree architecture 124
Nuovi portinnesti europei del melo: primi risultati di una prova di confronto in ambienti di montagna e pianura. 123
Indagine sui differenti sistemi d'impianto per Abate Fétel 119
TRAINING SYSTEMS AND ROOTSTOCKS FOR HIGH DENSITY PLANTING (HDP) OF THE CULTIVAR 'ABBÉ FÉTEL': DEVELOPMENTAL TRIALS IN ITALY. 118
QTL dynamics for fruit firmness and softening around and ethylene-dependent polygalacturonase gene in apple (Malus x domestica Borkh.) 117
Map position and functional allelic diversity of Md-Exp7, a new putative expansin gene associated with fruit softening in apple (Malus x domestica Borkh.) and pear (Pyrus communis). 115
Ultra high-density sweet cherry plantings 115
Probing behaviour of Cacopsylla pyri on a resistant pear selection. 115
Specific changes of exocarp and mesocarp occurring during softening differently affect firmness in melting (MF) and non melting flesh (NMF) fruits 115
Crop load influences fruit quality, nutritional balance, and return bloom in ‘Honeycrisp’ apple 114
Portinnesti e forme d'allevamento per la moderna pericoltura 113
Nuovi portinnesti europei del melo: otto anni di confronto in due ambienti di montagna e pianura. R 113
Portinnesti e Sistemi d'impianto 111
L’alta densità nel ciliegio assicura produzioni e qualità. 108
High density planting for sweet cherry orchards. 108
La situazione della pericoltura mondiale analizzata in Sudafrica al 9° simposio dell’ISHS. 106
Training systems and soil management for Southern European pear orchards 104
LA POTATURA DELLA CV DECANA DEL COMIZIO IN PERETI CON BASSA EFFICIENZA PRODUTTIVA 103
CONFRONTO TRA FORME D’ALLEVAMENTO E PORTINNESTI PER LA CV ABATE FÉTEL 103
La potatura corta dell’albicocco può aumentarne la produzione. 103
THE HUNGARIAN PEAR GERMPLASM (PYRUS COMMUNIS) AS SOURCE OF GENETIC VARIABILITY FOR BREEDING PROGRAMS. 102
Gene expression patterns of red color skin in bartlett pear (Pyrus communis) and its bud mutation Max Red Bartlett. 101
Training systems and soil management for Southern European pear orchards. 100
La medio-alta densità nel pero assicura produzioni e qualità. 98
La coltura del Pero 97
Liste di orientamento varietale in frutticoltura: il Pero. 96
Mele e pere rosse: una diversificazione di prodotto che sfrutta i fattori di trascrizione “MYB”. 95
Investigation of 'Modi (R)' Habitus in Relation to Training Systems 95
TRAINING SYSTEM AND MANAGEMENT FOR A HIGH DENSITY ORCHARD OF 'ABBÉ FETEL'. 93
Le scelte dell’agricoltore per l’impianto del pero. 92
Tecnica colturale 90
I regolatori di crescita aiutano ad avere astoni di forma ideale. 90
Effetto del sistema di allevamento, del tipo di ramo e della posizione sulla pianta, sulla maturazione di pere cv Abate 90
The Hungarian Pear germoplasm as source of genetic variability for breeding programmes 88
Recenti innovazioni dell’impiantistica e della tecnica colturale del pero. I 85
Relationship beetwen the phenological features of pear cultivars and the main meteorological parameters in a 555 number pear gene bank. 79
Qualità e resistenza alle malattie nei programmi di miglioramento genetico a Bologna. 79
Principi per la realizzazione e la gestione dei moderni pereti 78
Pero, conferme dalle alte densità ma non si dimentichi la pezzatura. 78
Pero: la potatura cambia a seconda del tipo d’impianto. 73
La coltura del pero: una risorsa per il territorio 73
Training systems and orchard management for southern European Pear orchard. 72
Indagine sui pregi e sulle limitazioni dei sistemi d'impianto per la cv Abate Fétel 70
Il disegno del frutteto per la melicoltura di pianura 67
Totale 10.536
Categoria #
all - tutte 27.575
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 27.575


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021686 0 0 0 0 0 85 30 76 64 67 72 292
2021/20221.390 97 85 102 127 141 96 39 95 64 90 209 245
2022/20231.430 127 225 81 180 127 106 49 81 251 36 118 49
2023/2024446 32 83 47 34 38 91 30 18 11 22 26 14
2024/20251.643 97 298 130 106 376 67 70 55 19 50 34 341
2025/20261.779 339 306 310 249 369 206 0 0 0 0 0 0
Totale 10.536