GARCIA SALAS, PATRICIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 192
NA - Nord America 186
AS - Asia 141
AF - Africa 10
SA - Sud America 2
Totale 531
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 185
IT - Italia 101
CN - Cina 50
SG - Singapore 36
PK - Pakistan 23
GB - Regno Unito 21
IN - India 20
DE - Germania 14
SE - Svezia 9
DK - Danimarca 8
ES - Italia 8
BG - Bulgaria 5
FI - Finlandia 5
IE - Irlanda 5
CH - Svizzera 4
JO - Giordania 4
KE - Kenya 4
FR - Francia 3
KR - Corea 3
AR - Argentina 2
BE - Belgio 2
ID - Indonesia 2
MY - Malesia 2
PL - Polonia 2
TG - Togo 2
ZA - Sudafrica 2
CA - Canada 1
CI - Costa d'Avorio 1
EE - Estonia 1
LY - Libia 1
NL - Olanda 1
PT - Portogallo 1
RU - Federazione Russa 1
TR - Turchia 1
UA - Ucraina 1
Totale 531
Città #
Singapore 31
Fairfield 25
Faisalabad 23
Southend 18
Ashburn 17
Santa Clara 16
Woodbridge 16
Milan 15
Seattle 14
Bologna 13
Boardman 11
Cesena 11
Houston 9
Aarhus 8
Chandler 8
Hyderabad 8
Florence 7
Cambridge 6
Guangzhou 6
Washington 6
Wilmington 6
Beijing 5
Dublin 5
Nanjing 5
Sofia 5
Amman 4
Coimbatore 4
Nairobi 4
Princeton 4
Turin 4
Ann Arbor 3
Bern 3
Daegu 3
Forlì 3
Helsinki 3
Wuhan 3
Ahmedabad 2
Baeza 2
Bentivoglio 2
Bergamo 2
Capoterra 2
Imola 2
Jakarta 2
Kuala Lumpur 2
Lappeenranta 2
Lomé 2
Madrid 2
New York 2
Poznan 2
Qingdao 2
Rimini 2
Rome 2
Shanghai 2
Vicente López 2
Westminster 2
Abidjan 1
Bad Vilbel 1
Bagnacavallo 1
Bari 1
Bastia 1
Berlin 1
Bremen 1
Brussels 1
Bühl 1
Canosa Di Puglia 1
Castel Maggiore 1
Changsha 1
Changzhou 1
Chengdu 1
Chicago 1
Dallas 1
Dearborn 1
Des Moines 1
Faenza 1
Felino 1
Haikou 1
Hangzhou 1
Izmir 1
Jinan 1
Lisbon 1
London 1
Mestre 1
Momignies 1
Mülheim 1
Nanchang 1
Naples 1
Napoli 1
Norwalk 1
Ottawa 1
Padova 1
Paris 1
Parma 1
Saint Petersburg 1
San Diego 1
Serra 1
Seville 1
Shijiazhuang 1
Taiyuan 1
Taizhou 1
Tortoreto 1
Totale 415
Nome #
Influence of an innovative and promising gas clarification process on the quality of stored extra virgin olive oils 180
Pomegranate seeds as a source of nutraceutical oil naturally rich in bioactive lipids 103
Valorizzazione della sansa: metodi sostenibili per estrarre i composti fenolici 90
Study of the phenolic fraction for the valorization of olive pomace as a functional ingredient 82
HPLC-MS/MS Phenolic Characterization of Olive Pomace Extracts Obtained Using an Innovative Mechanical Approach 51
Caratterizzazione sensoriale e analisi strumentale del profilo aromatico per la valorizzazione di succhi africani di tamarillo 30
Comparison of three different methodologies for the quantification of hydroxytyrosol and tyrosol in olive oils, in relation to the health claim 17
Totale 553
Categoria #
all - tutte 1.485
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.485


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202061 0 0 0 0 10 7 10 10 8 8 1 7
2020/202135 4 5 0 1 0 5 3 3 3 0 2 9
2021/202243 5 3 1 3 4 5 6 3 1 3 4 5
2022/202366 4 4 1 8 4 5 5 4 13 7 2 9
2023/2024100 3 11 5 9 17 9 2 14 4 12 6 8
2024/2025182 31 69 24 30 28 0 0 0 0 0 0 0
Totale 553