GARCIA SALAS, PATRICIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 180
NA - Nord America 164
AS - Asia 122
AF - Africa 6
SA - Sud America 2
Totale 474
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 163
IT - Italia 92
CN - Cina 42
SG - Singapore 27
PK - Pakistan 23
GB - Regno Unito 21
IN - India 20
DE - Germania 14
SE - Svezia 9
DK - Danimarca 8
ES - Italia 8
BG - Bulgaria 5
IE - Irlanda 5
CH - Svizzera 4
FI - Finlandia 4
JO - Giordania 4
FR - Francia 3
KR - Corea 3
AR - Argentina 2
BE - Belgio 2
MY - Malesia 2
PL - Polonia 2
TG - Togo 2
ZA - Sudafrica 2
CA - Canada 1
CI - Costa d'Avorio 1
EE - Estonia 1
LY - Libia 1
RU - Federazione Russa 1
TR - Turchia 1
UA - Ucraina 1
Totale 474
Città #
Fairfield 25
Faisalabad 23
Singapore 22
Southend 18
Ashburn 17
Woodbridge 16
Seattle 14
Bologna 11
Milan 11
Cesena 10
Houston 9
Aarhus 8
Chandler 8
Hyderabad 8
Florence 7
Cambridge 6
Guangzhou 6
Washington 6
Wilmington 6
Beijing 5
Dublin 5
Nanjing 5
Sofia 5
Amman 4
Boardman 4
Coimbatore 4
Princeton 4
Turin 4
Ann Arbor 3
Bern 3
Daegu 3
Forlì 3
Santa Clara 3
Wuhan 3
Ahmedabad 2
Baeza 2
Bentivoglio 2
Bergamo 2
Capoterra 2
Helsinki 2
Imola 2
Kuala Lumpur 2
Lappeenranta 2
Lomé 2
Madrid 2
New York 2
Poznan 2
Rimini 2
Rome 2
Shanghai 2
Vicente López 2
Westminster 2
Abidjan 1
Bad Vilbel 1
Bagnacavallo 1
Bari 1
Bastia 1
Berlin 1
Bremen 1
Brussels 1
Bühl 1
Canosa Di Puglia 1
Castel Maggiore 1
Changsha 1
Changzhou 1
Chengdu 1
Chicago 1
Dallas 1
Dearborn 1
Des Moines 1
Faenza 1
Felino 1
Haikou 1
Hangzhou 1
Izmir 1
Jinan 1
London 1
Momignies 1
Mülheim 1
Nanchang 1
Naples 1
Napoli 1
Norwalk 1
Ottawa 1
Padova 1
Paris 1
Parma 1
Qingdao 1
Saint Petersburg 1
San Diego 1
Serra 1
Seville 1
Shijiazhuang 1
Taiyuan 1
Taizhou 1
Tortoreto 1
Tripoli 1
Totale 370
Nome #
Influence of an innovative and promising gas clarification process on the quality of stored extra virgin olive oils 172
Pomegranate seeds as a source of nutraceutical oil naturally rich in bioactive lipids 99
Valorizzazione della sansa: metodi sostenibili per estrarre i composti fenolici 84
Study of the phenolic fraction for the valorization of olive pomace as a functional ingredient 76
HPLC-MS/MS Phenolic Characterization of Olive Pomace Extracts Obtained Using an Innovative Mechanical Approach 40
Caratterizzazione sensoriale e analisi strumentale del profilo aromatico per la valorizzazione di succhi africani di tamarillo 13
Comparison of three different methodologies for the quantification of hydroxytyrosol and tyrosol in olive oils, in relation to the health claim 11
Totale 495
Categoria #
all - tutte 1.316
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.316


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202069 0 0 1 7 10 7 10 10 8 8 1 7
2020/202135 4 5 0 1 0 5 3 3 3 0 2 9
2021/202243 5 3 1 3 4 5 6 3 1 3 4 5
2022/202366 4 4 1 8 4 5 5 4 13 7 2 9
2023/2024100 3 11 5 9 17 9 2 14 4 12 6 8
2024/2025124 31 69 24 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 495