BROGNA, NICO
BROGNA, NICO
DIP. DI MORFOFISIOLOGIA VETERINARIA E PRODUZIONI ANIMALI
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte
2010 A. FORMIGONI; N. BROGNA; A. PALMONARI; N. PANCIROLI; M. FUSTINI
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte.
2010 A. Formigoni; N. Brogna; N. Panciroli
Assessment of muscle Longissimus thoracis et lumborum marbling by image analysis and relationships between meat quality parameters
2018 Giaretta, Elisa; Mordenti, Attilio Luigi; Canestrari, Giorgia; Brogna, Nico; Palmonari, Alberto; Formigoni, Andrea
Concentration of conjugated linoleic acid (CLA) and other fatty acids in Parmigiano-reggiano cheese
2008 Formigoni A.; Brogna N.; Merendi F.; Mordenti A.; Biagi G.
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on performance and carcass quality traits of growing beef heifers
2019 Attilio Mordenti, Nico Brogna, Flavia Merendi, Luca Sardi; Marco Tassinari; Ludovica Maria Eugenia Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on quality and oxidative susceptibility of beef meat
2019 Mordenti, A. L.; Brogna, N.; Merendi, F.; Formigoni, A.; Sardi, L.; Cardenia, V.; Rodriguez-Estrada, M. T.
Effect of dietary supplementation with methionine on cheese-making properties.
2005 Mordenti A.L.; Gramenzi A.; Brogna N.; Formigoni A.
Effect of feeding whole soybean and linseed on milk and Parmigiano Reggiano cheese lipid fraction
2015 Mordenti, Attilio; Brogna, Nico; Merendi, Flavia; Canestrari, Giorgia; Dall’Olio, Massimo; Biagi, Giacomo; Formigoni, Andrea
Effect of rumen-protected lysine on milk for Parmigiano-Reggiano production
2011 A.L. Mordenti; G. Biagi; N. Brogna; M. Dall’Olio; A. Formigoni
Effects of breed and different lipid dietary supplements on beef quality
2019 Attilio Luigi Mordenti, Nico Brogna, Giorgia Canestrari, Elena Bonfante, Stefano Eusebi, Ludovica Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni
Effects of genetics and water management on corn plant NDF digestibility.
2008 I. Fusaro; N. Brogna; A. Palmonari; G. Biagi; C. J. Sniffen &; A. Formigoni
Effects of irrigation system and level of water on corn silages hybrids quality with different predicted NDF digestibility in northern Italy.
2007 Raffrenato E.; Formigoni A.; Fusaro I.; Brogna N.; Palmonari A.; Van Amburgh M.E.; Sniffen C.J.
Effetto delle condizioni ambientali e dei sistemi irrigui sulle caratteristiche qualitative del silomais
2008 Fusaro I.; Palmonari A.; Brogna N.; Gramenzi A.; Pezzi P.; Formigoni A
Extruded soybean and flaxseed enhance fat composition of milk for Parmigiano-Reggiano cheese
2009 A.L. Mordenti; N. Brogna; F. Merendi; M. Fustini; G. Biagi; A. Formigoni
E’ essenziale nutrire il rumine con fibra degradabile.
2007 Formigoni A.; Palmonari A.; Fusaro I.; Brogna N.; Fustini M.
Feeding strategies to improve the healthy components of milk fat
2011 N. Brogna; N. Panciroli; M. Nocetti; G. Canestrari; A. Formigoni
Fieni ad hoc per ogni bovino e livello produttivo
2009 A Formigoni; M. Fustini; A. Palmonari; N. Brogna; I. Fusaro
Foraggi e qualità del latte destinato alla trasformazione in Parmigiano-Reggiano
2010 A. Formigoni; A. Palmonari; N. Brogna; M. Nocetti; P. Vecchia
I. Fusaro, N. Brogna, A. Palmonari, G. Biagi, C. J. Sniffen &, A. Formigoni Effects of genetics and water management on corn plant NDF digestibility.
2008 I. Fusaro; N. Brogna; A. Palmonari; G. Biagi; C. J. Sniffen &; Formigoni A
Influence of marine algae (Schizochytrium spp.) dietary supplementation on doe performance and progeny meat quality
2010 A.L. Mordenti; L. Sardi; A. Bonaldo; V. Pizzamiglio; N. Brogna; I. Cipollini; M. Tassinari; G. Zaghini
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte |
A. FORMIGONI; N. BROGNA; A. PALMONARI; N. PANCIROLI; M. FUSTINI |
2010-01-01 | PROGRESS IN NUTRITION | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte. | A. Formigoni; N. Brogna; N. Panciroli | 2010-01-01 | - | Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Assessment of muscle Longissimus thoracis et lumborum marbling by image analysis and relationships between meat quality parameters | Giaretta, Elisa; Mordenti, Attilio Luigi; Canestrari, Giorgia; Brogna, Nico; Palmonari, Alberto; ...Formigoni, Andrea | 2018-01-01 | PLOS ONE | - | 1.01 Articolo in rivista | Assessment_of_muscle_Longissimus_thoracis_et_lumbo.pdf |
Concentration of conjugated linoleic acid (CLA) and other fatty acids in Parmigiano-reggiano cheese | Formigoni A.; Brogna N.; Merendi F.; Mordenti A.; Biagi G. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on performance and carcass quality traits of growing beef heifers | Attilio Mordenti, Nico Brogna, Flavia Merendi, Luca Sardi; Marco Tassinari; Ludovica Maria Eugeni...a Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni | 2019-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY | - | 1.01 Articolo in rivista | document.pdf |
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on quality and oxidative susceptibility of beef meat | Mordenti, A. L.; Brogna, N.; Merendi, F.; Formigoni, A.; Sardi, L.; Cardenia, V.; Rodriguez-Estra...da, M. T. | 2019-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | _system_appendPDF_proof_hi.pdf |
Effect of dietary supplementation with methionine on cheese-making properties. | Mordenti A.L.; Gramenzi A.; Brogna N.; Formigoni A. | 2005-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | 701-2815-1-PB.pdf |
Effect of feeding whole soybean and linseed on milk and Parmigiano Reggiano cheese lipid fraction | Mordenti, Attilio; Brogna, Nico; Merendi, Flavia; Canestrari, Giorgia; Dall’Olio, Massimo; Biagi,... Giacomo; Formigoni, Andrea | 2015-01-01 | PROGRESS IN NUTRITION | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effect of rumen-protected lysine on milk for Parmigiano-Reggiano production | A.L. Mordenti; G. Biagi; N. Brogna; M. Dall’Olio; A. Formigoni | 2011-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.06 Abstract in rivista | ASPA2011_book_low testi.pdf |
Effects of breed and different lipid dietary supplements on beef quality | Attilio Luigi Mordenti, Nico Brogna, Giorgia Canestrari, Elena Bonfante, Stefano Eusebi, Ludovica... Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni | 2019-01-01 | ANIMAL SCIENCE JOURNAL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effects of genetics and water management on corn plant NDF digestibility. | I. Fusaro; N. Brogna; A. Palmonari; G. Biagi; C. J. Sniffen &; A. Formigoni | 2008-01-01 | - | Journal Dairy Science | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effects of irrigation system and level of water on corn silages hybrids quality with different predicted NDF digestibility in northern Italy. | Raffrenato E.; Formigoni A.; Fusaro I.; Brogna N.; Palmonari A.; Van Amburgh M.E.; Sniffen C.J. | 2007-01-01 | - | Journal Dairy Science | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effetto delle condizioni ambientali e dei sistemi irrigui sulle caratteristiche qualitative del silomais | Fusaro I.; Palmonari A.; Brogna N.; Gramenzi A.; Pezzi P.; Formigoni A | 2008-01-01 | - | sn | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Extruded soybean and flaxseed enhance fat composition of milk for Parmigiano-Reggiano cheese | A.L. Mordenti; N. Brogna; F. Merendi; M. Fustini; G. Biagi; A. Formigoni | 2009-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | 470-1882-1-PB.pdf; 28-9-2017_Extruded s.pdf |
E’ essenziale nutrire il rumine con fibra degradabile. | Formigoni A.; Palmonari A.; Fusaro I.; Brogna N.; Fustini M. | 2007-01-01 | L'INFORMATORE AGRARIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Feeding strategies to improve the healthy components of milk fat | N. Brogna; N. Panciroli; M. Nocetti; G. Canestrari; A. Formigoni | 2011-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Fieni ad hoc per ogni bovino e livello produttivo | A Formigoni; M. Fustini; A. Palmonari; N. Brogna; I. Fusaro | 2009-01-01 | L'INFORMATORE AGRARIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Foraggi e qualità del latte destinato alla trasformazione in Parmigiano-Reggiano | A. Formigoni; A. Palmonari; N. Brogna; M. Nocetti; P. Vecchia | 2010-01-01 | SCIENZA E TECNICA LATTIERO-CASEARIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
I. Fusaro, N. Brogna, A. Palmonari, G. Biagi, C. J. Sniffen &, A. Formigoni Effects of genetics and water management on corn plant NDF digestibility. | I. Fusaro; N. Brogna; A. Palmonari; G. Biagi; C. J. Sniffen &; Formigoni A | 2008-01-01 | - | sn | 4.03 Poster | - |
Influence of marine algae (Schizochytrium spp.) dietary supplementation on doe performance and progeny meat quality | A.L. Mordenti; L. Sardi; A. Bonaldo; V. Pizzamiglio; N. Brogna; I. Cipollini; M. Tassinari; G. Za...ghini | 2010-01-01 | LIVESTOCK SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |