BROGNA, NICO

BROGNA, NICO  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 27 (tempo di esecuzione: 0.037 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on performance and carcass quality traits of growing beef heifers Attilio Mordenti, Nico Brogna, Flavia Merendi, Luca Sardi; Marco Tassinari; Ludovica Maria Eugeni...a Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni 2019-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista document.pdf
Effect of dietary inclusion of different lipid supplements on quality and oxidative susceptibility of beef meat Mordenti, A. L.; Brogna, N.; Merendi, F.; Formigoni, A.; Sardi, L.; Cardenia, V.; Rodriguez-Estra...da, M. T. 2019-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista _system_appendPDF_proof_hi.pdf
Effects of breed and different lipid dietary supplements on beef quality Attilio Luigi Mordenti, Nico Brogna, Giorgia Canestrari, Elena Bonfante, Stefano Eusebi, Ludovica... Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni 2019-01-01 ANIMAL SCIENCE JOURNAL - 1.01 Articolo in rivista -
NIRs calibration models for chemical composition and fatty acid families of raw and freeze-dried beef: A comparison E. Giaretta, A. Mordenti, A. Palmonari, N. Brogna, G. Canestrari, P. Belloni, D. Cavallini, L. Ma...mmi, R. Cabbri, A. Formigoni 2019-01-01 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1.01 Articolo in rivista Giaretta et al 2019.docx
Assessment of muscle Longissimus thoracis et lumborum marbling by image analysis and relationships between meat quality parameters Giaretta, Elisa; Mordenti, Attilio Luigi; Canestrari, Giorgia; Brogna, Nico; Palmonari, Alberto; ...Formigoni, Andrea 2018-01-01 PLOS ONE - 1.01 Articolo in rivista Assessment_of_muscle_Longissimus_thoracis_et_lumbo.pdf
Review: The link between feeding dairy cows and Parmigiano-Reggiano cheese production area. Mordenti, Attilio; Brogna, Nico; Formigoni, Andrea 2017-01-01 PROFESSIONAL ANIMAL SCIENTIST - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of feeding whole soybean and linseed on milk and Parmigiano Reggiano cheese lipid fraction Mordenti, Attilio; Brogna, Nico; Merendi, Flavia; Canestrari, Giorgia; Dall’Olio, Massimo; Biagi,... Giacomo; Formigoni, Andrea 2015-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of rumen-protected lysine on milk for Parmigiano-Reggiano production A.L. Mordenti; G. Biagi; N. Brogna; M. Dall’Olio; A. Formigoni 2011-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.06 Abstract in rivista ASPA2011_book_low testi.pdf
Feeding strategies to improve the healthy components of milk fat N. Brogna; N. Panciroli; M. Nocetti; G. Canestrari; A. Formigoni 2011-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Rumen-protected Lysine and Methionine in low-protein diet for Parmigiano - Reggiano cheese production A. L. Mordenti; G. Biagi; N. Brogna; M.Fustini; M. Nocetti; A. Formigoni 2011-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte A. FORMIGONI; N. BROGNA;
A. PALMONARI; N. PANCIROLI;
M. FUSTINI
2010-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 1.01 Articolo in rivista -
Alimentazione delle bovine, produzione e composizione del grasso del latte. A. Formigoni; N. Brogna; N. Panciroli 2010-01-01 - Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Foraggi e qualità del latte destinato alla trasformazione in Parmigiano-Reggiano A. Formigoni; A. Palmonari; N. Brogna; M. Nocetti; P. Vecchia 2010-01-01 SCIENZA E TECNICA LATTIERO-CASEARIA - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of marine algae (Schizochytrium spp.) dietary supplementation on doe performance and progeny meat quality A.L. Mordenti; L. Sardi; A. Bonaldo; V. Pizzamiglio; N. Brogna; I. Cipollini; M. Tassinari; G. Za...ghini 2010-01-01 LIVESTOCK SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Performance and fat quality of heavy pigs fed maize differing in linoleic acid content. G. Della Casa; D. Bochicchio; V. Faeti; G. Marchetto; E. Poletti; A. Rossi; A. Panciroli; A.L. Mo...rdenti; N. Brogna 2010-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Extruded soybean and flaxseed enhance fat composition of milk for Parmigiano-Reggiano cheese A.L. Mordenti; N. Brogna; F. Merendi; M. Fustini; G. Biagi; A. Formigoni 2009-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista 470-1882-1-PB.pdf28-9-2017_Extruded s.pdf
Fieni ad hoc per ogni bovino e livello produttivo A Formigoni; M. Fustini; A. Palmonari; N. Brogna; I. Fusaro 2009-01-01 L'INFORMATORE AGRARIO - 1.01 Articolo in rivista -
The use of near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) in the prediction of chemical composition and in vitro neutral detergent fiber (NDF) digestibility of Italian hay N. Brogna; M.T. Pacchioli; A. Immovilli; F. Ruozzi; R.T. Ward; A. Formigoni 2009-01-01 - Avenue Media 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Concentration of conjugated linoleic acid (CLA) and other fatty acids in Parmigiano-reggiano cheese Formigoni A.; Brogna N.; Merendi F.; Mordenti A.; Biagi G. 2008-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effects of genetics and water management on corn plant NDF digestibility. I. Fusaro; N. Brogna; A. Palmonari; G. Biagi; C. J. Sniffen &; A. Formigoni 2008-01-01 - Journal Dairy Science 4.02 Riassunto (Abstract) -